Dagen fortsätter

I stallet idag så longerade jag Beauty. Christer var med och tittade på. Till en början lyssnade hon väldigt dåligt på mina kommandon men efter en stund så lyssnade hon på minsta vink. Duktig!!
Är supernöjd för att vara andra gången i detta nya läskiga ridhus. Vi hade lite tur också att vi fick ha hela ridhuset för oss själva.
Innan jag släppte ut henne i hagen sen så smorde jag in hennes skorpiga ben med salva. Hoppas på att raspen vill försvinna snart. Och väl ute i hagen kändes det ändå som att hon har blivit mer accepterad idag. Endast några få som visade sura miner när jag släppte ut henne.
 
När vi kom hem från stallet gjorde jag blåbärspannkakor med sylt och grädde till lunch. Christer har velat ha det länge men har inte blivit av att jag gjort några. Men nu så.. :) Dom blev inte så fina men dom blev ganska goda.
 
 

Efter lunchen som vi åt ganska sent så hämtade jag upp Charlie på dagis. Han blev överlycklig och sprang rakt emot mig och ropade HÄSTSTALLET!! Han visste minsann att vi skulle åka ut till stallet. Fast nu till gamla stallet och hjälpa Anna. Hjälpte henne lite och gav lite övningar och sen fick Charlie skritta av den STORA hästen.
 
När vi kom hem därifrån var det bara att börja med maten. Fick bli den enkla rätten korv med pasta för att vi skulle hinna klä julgranen också. Och Christer som va den som ville klä granen från början va den personen som var minst engagerad. Charlie och jag klädde som bara den. Charlie hängde alla sina kulor på samma gren så jag fick hjälpa till och flytta lite på dom efter en stund. Mormor Lena var också med och hjälpte till. :)
Vi har ingen vanlig traditionell gran i år utan Christers favorit silvergranen.
 
 
En väldigt händelserik dag idag måste jag säga. Nu blir det en dusch och sen väntar sängen.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0