Hemma igen :)

Nyss hemkommen från jobbet efter en lååång dag med massor att göra. Klev innanför dörren å känner att det luktar brännt. Kollar in i ugnen där Christer håller på att laga mat å där har han ställt in en ugnsform som har en tillhörande korg. Bara det att han har satt in både formen OCH korgen. Kan säga att det är inte första gången detta händer med denna form. Hahahaha.. :) Att det ska vara så svårt att ta ut formen ur korgen innan man ställer in den i ugnen. :) Söta Christer. Å så säger han bara "oj då" när man frågar hur han tänkt.
Hur som, nu är den goda maten klar å vi ska sätta oss ner å äta. Mmmmmmm....
 
 
Min snygging


Kommentarer
Postat av: Linda

Haha jag känner igen det där tyvärr! Haha jag vet inte om det är killar generellt eller just denna släkt? För robin är stundvis helt otrolig han med... Han ska typ ta barnen och EN sak, typ en väska. Och så klart att han glömmer den... Ska bli spännande att se sen när han blir min pappa Robin, men just den biten längtar jag inte efter. Det kommer att ge mig hjärnblödning en vacker dag.

Och du, upp med hakan angående jobbet. Jag vet att det är jobbigt men försök att inte lägga energi på det. Då blir det bara ännu sämre... <3

Kram kram

Svar: jo man får ju typ hjärnblödning. Man ska hålla reda på allt. haha!Jag kämpar på med jobbet å försöker hålla humöret uppe. eller iaf inte visa utåt va jag egentligen känner. Snart semester å då får jag slippa ett tag. :) wiee!!
KRAM
Jenny Säfström

2012-07-18 @ 11:31:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0