Nu är det helg

God morgon alla! Idag är det lördag morgon och jag gick upp tidigt. Vaknade av mig själv så jag antar att jag är utvilad. Ska bli skönt med helg och ledigt innan jag börjar jobba på vanliga jobbet igen. Igår va ju sista dagen på hunddagiset :( Lite tråkigt måste jag säga. Kommer sakna hundarna! Att mötas av massa viftande svansar när man kommer. Gjorde en fin frisyr på hunden Esti som fick en fin "spike" haha.. så söt!
 
 
Tog även två söta bilder på lille mopsen Teo som är hur go som helst. Dagisets pussgurka!
 
 
 
Man blir ju helt kär i hans runda små ögon och skrynkliga ansikte!
 

 
Sitter nu och funderar på vad jag ska göra idag, vad jag ska prioritera. Finns ju så mycket man skulle vilja hinna med. Det jag ska börja med i alla fall är att gå med tjejerna på långpromenad. Har ju inte haft så mycket tid över till dom denna veckan eftersom jag jobbat så sent. Så känner att jag måste ta igen lite mys med dom.
Sen funderar jag på om jag antingen ska åka och titta på en pay and jump eller om jag ska åka iväg till Haninge centrum och kolla runt. Eller kanske någon annanstans. Är även en häst i stallet som startar hoppning på Tyresö ridskola så man kanske borde åka dit och heja. Fast känns som att vädret inte är det roligaste idag.
Sen senare idag ska jag även ut till fina Betty Boop. Och om det inte öser ner tänkte jag nog rida ut en sväng. Det behöver hon. Få lufsa runt i skogen och bara mysa.
 
Nä nu ska jag sätta fart här så jag hinner göra allt jag vill. :)
Ha en fin dag!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0