god morgon MÅNDAG!

Ny vecka nya tag!
 
Startade med ett besök hos Betty Boop och gav den sista medicin"sprutan" (får den i munnen). Mockade hage och box, tvättade sår och pussade massa!! Sen fortsatte jag hemmåt igen och gav lillfis lite mer mat och promenerade med hundarna. Hon fick vara kvar hemma med mormor medans jag var i stallet och vakna lite mer. Sen har jag ätit brakfrukost bestående av havregrynsgröt, kvarg och jordgubbar. Inte världens godaste direkt även om det ser gott ut, men väldigt nyttigt och bra för kroppen om man vill komma i form.
 
 
Så nu är jag redo för den här dagen! Och eftersom min kollega My ville ses idag så ska jag nog ta och åka en sväng till jobbet och fika med henne och sen kanske vi även ses en stund när hon slutat. Alltid mysigt att ses! <3
 
Den här veckan vill jag och Elina även hinna med att träffa hennes kompisar och mammamaffian. Har ju inte hunnit det när Beauty behövt extra vård hela förra veckan. Har ju blivit en hel del flängande hit och dit och saker har behövt fixas. Ska även få tag i försäkringskassan och ändra lite i mina dagar. Råkade göra lite fel. oops!! Har redan ringt tre gånger utan att dem svarat, säger bara att man ska ringa senare.
 
Jag har precis beställt tre klänningar och jag hoppas verkligen att nån av dom passar så jag har nåt att ha på mig på bröllopet som vi är bjudna på nästa helg. Får väl visa dom här sen om dom passar. Tänkte att om jag beställer fler så borde sannolikheten att någon av dom passar vara ganska stor i alla fall. :) Alla var på rea och kostade mindre än 200kr. Helt ok enligt mig: :)
 
 
Elina ville visa denna bara för att hon vill visa att bara för att man är liten så vill man ändå bestämma själv när man ska sova. Och det är INTE när vi vill att hon ska det. hihi.. gullunge! Detta var för några kvällar sen. Fast nu har hon faktiskt somnat här bredvis mig och det är därför jag har tid att skriva allt här. :) Man får passa på. Idag känner jag även att jag har lite mer motivation för bloggen. Även om det mesta jag skriver är om vardagliga grejer.
 
Eftersom jag varit dålig på att uppdatera också så kan jag ju berätta att jag även har färgat mitt hår. Det skulle bli chokladbrunt men som vanligt när det gäller mitt hår så blir alla bruna nyanser ALLTID rött. Spelar ingen roll vilken nyans jag väljer, det blir alltid åt det röda hållet mer än det bruna. Undrar varför??
 
 
Men Christer säger att han gillar när det är rött så då gör det kanske inget även om jag egentligen ville ha det mörkbrunt. Nog med mitt struntprat. :) Gör nåt bra av dagen även fast vädret inte är så kul så hörs vi lite senare.
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0