Long time no see

Vet att jag inte uppdaterat på länge nu, närmare bestämt sen i måndags. Har varken haft motivation eller ork. Har inte kännt att det funnits någon energi i min kropp och allt har varit lite tungt ett tag. Problem som dyker upp som måste lösas, en skadad mamma som behöver min hjälp, Elina som vill ha uppmärksamhet ja massa mer saker som jag inte ens orkar rabbla upp. Men nu ska jag försöka komma igång lite smått igen. Försöka hitta lite motivation igen.
 
Kan ju börja med att berätta att min telefon pajat! Så igår öppnade jag upp ett nytt abonnemang för att jag skulle få ut en telefon överhuvudtaget. Ett abonnemang som endast kostar 29 kr i månaden med en skittelefon. Måste ju ha en liksom och det är 2 månader kvar tills jag kan byta upp min iPhone. Så jag får stå ut den tiden i alla fall. Varför är alla abonnemang så himla långa att binda upp sig på? telefonen hinner ju jämt paja innan tiden gått ut och man vill ju inte förlänga för långt innan för då blir det ju bara ännu längre och ännu längre och ännu längre och så fortsätter det så tills man bundit upp sig HUR LÄNGE SOM HELST! Nä nån måtta får det vara, Jag tänker ha den lilla skittelefonen ett tag och sen byta när det börjar närma sig slutdatum för mitt abonnemang.
 
Grodis vaknade 20 över 6 i morse och ville hemskt gärna gå upp då så det var bara att kliva upp. Satte igång en film och så satt vi där och kollade på den tillsammans. För hon va ju inte pigg direkt utan hade bara svårt att sova. Efter typ halva filmen somnade hon i min famn och sov tills filmen var slut. Gav henne då lite morgongröt och har busat lite, tränat på att sitta och myst lite till. Så nu har hon somnat i Christers famn istället. :) Inte så lätt när man är så liten.
 
Kommer att köra till tippen idag med allt gräs som vi har klippt och rensat från baksidan. Och blir kanske även några möbler som får åka med. Beror på vilket som får plats i bilen. Sen i eftermiddag ska Beauty träna på att korsa bakbenen och komma in mer med rumpan. Hon fick massage i förrgår och det blev hemläxan. Älskade hästen måste jobba på att bli mer liksidig och bära upp sig själv ännu mer.
 
Skulle egentligen kunna skriva lite om vad jag gjort den här veckan som jag inte har bloggat men känns som att jag skippar det. Jag har inte varit mitt gladaste jag och det är jag i och för sig inte just nu heller, men är i alla fall på väg åt rätt håll tror jag. Jag har ju mina downs lite titt som tätt och det är sån jag är och har varit de senaste åren. Vet inte riktigt vad det beror på men jag kan tänka mig att mycket handlar om prestationsångest och stress. Känns som en tung sten som försöker trycka ner mig under marken och tar andan ur mig. Vill alltid vara mitt bästa jag och när det inte lyckas så blir jag besviken på mig själv. Sen om det under en sån tid dyker upp annan skit samtidigt så går jag typ i baklås.Taggarna åker ut och jag låser in mig i min egen lilla bubbla. Men jag försöker blicka framåt och nu har jag samlat lite mer energi i alla fall även om jag inte är på topp.
 
Nä dags att sätta fart med dagens göromål så att jag åtminstone får något gjort idag.
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0