Söndag

Sista dagen innan veckan är slut spenderades i stallet med Camilla, Kicki och Elina som fick hänga med trots sin lilla förkylning. Kicki tömkörde och red lite skritt och trav på Beauty som gick ganska bra trots lite tjaffs. Tror att Beauty tyckte att det var väldigt varmt och ville därför komma undan lite. Vädret igår va ju hur bra som helst och solen verkligen brände.
 
När vi var färdiga i stallet åkte jag, Camilla och Elina ut till Bergadagarna och åt korv och våfflor med glass och sylt. :) Kändes riktigt som att det var sommar. Gick runt en stund och kollade och mötte sedan Jaya och Charlie där också. Charlie låg och sov på gräset, trött liten kille.
 
Väl hemma igen hade jag tänkt vila lite medans Elina sov men så fort jag la mig ner så vaknade hon så det blev inget mer med det. Förberedde istället grillen för en mysig sommarkväll med Emelie och Daniel. Christer köpte färdigmarinerat kött på vägen hem från jobbet som vi sen grillade och åt med god sallad och pommesfrites. Så gott och jag hade lätt kunnat äta en portion till men påminde mig själv att jag inte ska.. Har ju fortfarande mina 8 kg kvar att gå ner från graviditeten och sen har jag även gått upp nåt extra kg igen för att jag inte kunnat röra mig som jag brukar nu på två veckor. Hatar verkligen att vara så här pluffsig.
Med tanke på Elinas förkylning så satt vi inne och åt, men med dörrarna till altanen öppna så vi ändå kände lite vind. En härlig avslutning på kvällen!
 
Finaste Elina har även hon fått njuta lite av sommarvärmen på baksidan utan kläder och blöja under markisen och ett parasoll.
 
 
 
Kan man annat än älska denna lilla tös!
Man smälter ju så fort hon ler. <3
 
 


Kommentarer
Postat av: Linda

hon är så jäkla söt! ;) det är så härligt nu när hon är mer vaken till sättet! :) grym du är som går ut och går, du ska få bli lite bättre sen jäklar ska vi bränna på. Det är tråkigt att du känner om du gör men vi ska ta vara på den känslan och den energin och vända det hela åt rätt håll! När fyller tösen 3 månader?

kram kraaaam på er!

Svar: Tack för att du vill peppa mig! Känner mig verkligen som en degklump när jag ser mig i spegeln. Idag har jag varit på två längre promenader iaf :)Elina är redan 3 månader nu. Hon blev det den 22:a. Så nu siktar vi mot 4 månader för då kanske jag kan börja köra lite smått om kroppen har läkt bättre då. Är ju minst fyra veckor kvar egentligen tills jag ska räknas som återställd från operationen. Men det är ju individuellt så det kan ta längre tid för vissa å andra blir bra snabbt. Vi får ses snart igen å bara snacka skit. :)

Kram
Jenny Säfström

2013-06-03 @ 20:35:00
URL: http://nothiinglastsforever.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0