På helspänn

Nu på kvällen har jag varit ute hos min fina grå och borstat och ryckt lite man. Ska göra mer en annan dag. Tar lite i taget så det inte blir så jobbigt för henne och för mina fingrar. :)
Passade även på att longera henne lite. Snacka om att vara på helspänn! Rädd för exakt allt! Hoppa till flera gånger och ena fången så mycket så att hon nästan hoppa på mig så då fick jag vifta med longerlinan mot henne å då vart hon så paff så hon stegrade sig istället. Massa överskottsenergi kan man lugnt säga. Hon vart liksom till och med rädd för dom andra hästarna i ridhuset. Dom kunde ju äta upp henne bär dom travade förbi. Och även bommarna som någon hade tagit fram. Och för att inte tala om ingången. Den är hur farlig som helst!! Japp idag var det med livet som insats att gå i ridhuset tyckte Beauty. Jag flinar lite åt henne bara när hon larvar sig så. Knäppa häst!
Längtar verkligen tills vi kommer igång mer så hon förhoppningsvis blir av med lite hjärnspöken.
Hon var mysig i stallet när jag borstade i alla fall och hon lyssnade ganska bra till slut vid longeringen. Skam den som ger sig!

Bild på finaste!! Observera Krizzes mule uppe i vänstra hörnet som kikar över boxen för att spana in Beauty. Hahaha!! :) han är verkligen en älg!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0