God morgon Måndag!!!

Hej och god morgon!
 
Nu kommer det bli uppdatering från några dagar bakåt då jag inte hunnit blogga nånting de senaste dagarna.
 
I fredags efter att jag kommit hem från jobbet och Christer också var färdig med allt han skulle göra så fick jag åka och rida. Eller det blev precis som jag planerat både lite tömkörning och ridning. Så skönt egentligen att rida så sent på kvällen då jag hade hela ridhuset för mig själv. Beauty var pigg men väldigt fin. Det vi verkligen måste koncentrera oss på är att få med yttersidan i svängarna. Men egentligen så tror jag det största problemet med det beror på min sits som blivit sämre. För i tömkörningen får hon med sig yttersidan utan problem. Så antar att jag måste träna på att sitta mer mitt på och inte själv hamna över på fel sittben. För jag kan nästan med 100% säkerhet säga att det är jag som är boven. 
 
Nöjd häst efter ridningen.
 
 
 
 
Vi har firat Christer som fyllt år här i lördags med massa gäster och gofika som jag stod å bakade på morgonen. Väldigt trevligt och gott trots att jag fick stressa för att hinna. Snälla Linda kom hit och var barnvakt så jag fick använda två armar i alla fall. <3 
 
Bjuder på lite bilder från firandet.
 
 
 
 
Efter firandet av Christer så drog jag iväg på tjejmiddag hemma hos Mia med hela mammagänget utan barn!! :) Vi hade jätte mysigt och skrattade massor. Drack gott vin och bara njöt av att kunna sitta helt utan att behöva hålla koll på en liten hela tiden. Vi konstaterade att vi måste göra detta oftare! 
 
Vi åt tacos som är så himla gott och sen hade Jennie gjort pannacotta till efterrätt som vi åt med barnskedar och en kopp kaffe till! :) Ja vi klarade oss inte utan kaffet.. Vi behövde något som gjorde oss lite pigga efter mat och vinkoman. :) haha!! Är man lite sliten och trött så är man..
 
 
 
Lyckad kväll som avslutades med massa vatten för min del då jag skulle jobba på söndagen Mellan 12-16.
Blev väl ca 3 timmars sömn för min del  Elina valde att vara vaken typ HELA natten.. Så typiskt när man ska jobba sen också. Men men... Blev även inkallad tidigare till jobbet då det var kaos och fick även stanna ända till stängning. Många fler timmar = mer klirr i kassan men tyvärr en utebliven ridtur på finaste hästen. :( Man hinner ju inte allt liksom men hon mådde bra i alla fall och stod och mumsade glatt på sitt hösilage när jag kom ut för att mocka och fixa. 
 
Vi sålde för 539 000 spänn!!! Mer än 200 000 kr mer än vad vi hade gjort samma dag förra året och det är helt galet! Vi stod typ i kassan allihopa hela dagen. Luncherna blev sena och butiken såg ut som bajs när vi gick hem. Men vad ska man göra när man är underbemannade för dagen. :) Jag körde i alla fall en tokfrontning på min avdelning sista 10 minuterna innan jag gick hem så den såg lite lite bättre ut i i alla fall, men nöjd var jag inte. Vill att den ska vara tip topp ju.
 
Lagon trött i fötterna efter dagens slut och jag somnade som en stock när jag fick gå och lägga mig. Och som tur är så har Elina endast vaknat en gång inatt så jag har fått sova!! :) Jippi!! Känner jag! Men är ändå trött idag konstigt nog. 
 
Nu sover hon efter frukosten och sen ska vi ut med hundarna Och kicka igång denna dagen! 
Måste handla hundmat och ev även lite broddar till Beauty. 
 


Kommentarer
Postat av: Marieangel

Så det blev några glas vin iallafall;-) Man får ta det goda med onda och tack för i lördags, det var mysigt!!

Svar: Jag det blev 4 glas under hela kvällen så inte så mycket. :) tack själv! Såg bilder på dig å Taki å herregud så ni såg ut på kvällen, hahaha dör så kul!!! :D all in verkligen!!
Jenny Säfström

2013-11-25 @ 09:24:36
URL: http://www.marieangel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0