Hela dagen lång

Började dagen med ett stallbesök då B skulle få på sig skor igen. Äntligen kommer jag kunna rida mer ordentligt. Hon började bli så ömfotad så det var bra att dom kom på nu. Babblade som vanligt massa med Roffe och Beauty skötte sig exemplariskt. Vi kunde till och med fika lite under tiden och hon väntade så tålmodigt mellan "fötterna." Hon fick stå med en korg hösilage och småäta och då är hon så nöjd. 
 
Har varit och köpt en liten klänning som jag ska ha på mig på lördag när Elina ska döpas. Sen fikade jag och Christer på expresso house innan vi åkte vidare till Ica Maxi och skulle handla inför mitt bakande som jag skulle göra idag. 
 
Vi har fått låna Daniel och Emelies kök så nu har vi stått hela kvällen och bakat, men än är vi inte helt klara. Råkade räkna lite högt på ingredienserna så det kommer bli en hel del över. Är så trött och varm nu efter flera timmar framför ugnen så det ska bli riktigt skönt att få sova. 
 
Någon som var jätteglad över att få åka kundvagn idag :) min lilla pruttunge! <3
 
 
Nu ska Mili få sin dagliga medicin, kaniner matas, välling inför första nattmålet förberedas och sen bums i sängen.
god natt! 
 


Kommentarer
Postat av: Marie Häggström

Vad duktiga ni är....men ni vet att ni kan be om hjälp ibland, ingen är en superduperövermänniska och alla behöver hjälp då och då:-)

Svar: Tack!! :) va snällt att ni vill hjälpa. Kram
Jenny Säfström

2013-09-12 @ 09:16:16
URL: http://marieangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0