Äntligen får jag en liten paus

Efter en natt med en vaken liten söt Elina så känner jag mig rätt trött nu. Vi somnade om vid 7 i morse och råkade sova bort dagislämningen så hon fick vara hemma med mig idag som ändå var ledig som tur var. 

Klockan 4.49 satt vi och läste böcker för fullt.


Sen har vi promenerat lite längre med hundarna fast tyvärr fick dom vara kopplade allihopa hela promenaden då Mili var lite trotsig och inte ville lyssna, Harry skällde på både människor och hundar och Kira var snäll som vanligt. Tyvärr blev hon lite lidande nu när jag var tvungen att hålla koll på de andra busarna hela tiden. 

Tänk om dom kunde vara så här snälla och söta jämt?! :) mina knäppvovvar! <3


Har dammsugit nedervåningen och fixat lite här hemma. Åkte till veterinären med Harry för vaccination och tacken när jag kom hem igen (av Kira och Mili) var en söndertuggad boll som dom hittat. I TUSEN delar! Suck! Får väl dra fram dammsugarn sen igen. 

Medans jag höll på att städa undan efter vår sena lunch så möttes jag nu av det här när jag kom in i vardagsrummet...


Elina har däckat i soffan och jag kan pusta ut med en latte en stund. Tror jag har bihåleinflammation också.. Min nästäppa vill inte släppa och det gör ont över näsa, bihålorna, pannan, käken och runt ögonen. Har köpt Nasonex på apoteket och ska testa det, annars måste jag boka tid till läkaren. Suck igen! Haha.. Ska i alla fall prova att jobba i morgon. 

Längtar tills jag får träffa "lillebror" :) Dom har fått åka hem nu.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0