Dubbelbehandling

Hej!

Nu sitter jag i stallet och väntar på att Beauty ska äta upp sitt lunchhö så hon kan få gå ut i hagen igen. Elina sover i sin vagn och har gjort det under hela Beautys massagebehandling idag. Hon var fortfarande spänd i höger sida men det blir ju lättare att mjuka upp ju mer man masserar så några behandlingar till och sen även tömkörningsövningar för avslappning så borde det bli bra sen. 

Beauty fick även lite kotknäckning då Hålan Lundell var i vårt stall hos en annan häst samma tid så då passade jag på att fråga honomom han kunde känna igenom Beauty också och det kunde han. :) Han hittade inga avikelser överhuvudtaget så det var ju bra! Men han knäckte henne lite ändå som hjälp till spänningen i musklerna. Perfekt ju att kunna få en dubbelbehandling. 700 kr fattigare blev jag men hästen ser väldigt nöjd ut. :) i morgon ska hon få nya skor också så då blir jag ännu mer fattig. Dom är rätt bortskämda djuren man har.

Håkan tyckte också att eftersom Beauty börjat kasta av igen så sa han att jag borde tillverka en docka som inte kan ramla av. Så kan hon få härja bäst hon vill tills hon förstår att det inte lönar sig att hålla på att bråka. Så jag ska nog testa det. Lät som en bra idé tyckte jag.


Tänk om man själv kunde ha råd med en massage till sig själv nån gång. Nää sig själv prioriterar man inte när man har barn och djur. Men men... 

Nu är jag hungrig så måste skynda hem sen så jag får äta. Fungerar inte på tom mage. Blir bara arg och vresig då.



Kommentarer
Postat av: Jennysen

Jag gillar Håkan och hans sätt att vara med hästar. Han är lugn, metodisk och pedagogisk tycker jag! :)

Svar: Jo jag gillar också honom. :) han är så vettig! Och har bra åsikter!
Jenny Säfström

2014-01-16 @ 19:16:53
URL: http://jennysen.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0