God kväll från badkaret


Här ligger jag och försöker få upp värmen i kroppen lite innan Christer ska iväg på bandyträning. Hör hur han och Elina busar där nere och studsar hennes studsboll som blinkar. :)

Idag är en stallfri dag i och med Christers bandy. Det hinns liksom inte med. Men Beauty har det bra ändå. I morgon ska jag dit och då blir det nog lite longering och eventuellt kanske jag rider lite om hon verkar lugn. Känns lite onödigt att rida nu innan hon åker iväg egentligen. Varför bråka med henne i onödan?. Kommer kännas väldigt tomt i stallet utan henne. Men som tur är kommer hon tillbaka och förhoppningsvis finare än nånsin. :) Dom som jobbar där är ju betydligt mycket duktigare och mer ruttinerade än mig så det borde ju bli kalasbra. Jag kommer ändå åka dit på helgerna ibland och checka läget. 

Idag då.... Jo idag har jag och Elina skjutsat mamma på förmiddagen samt fikat med henne på café. Sen de vanliga hundpromenaderna som egentligen känns ganska onödiga att skriva eftersom dom jämt är där emellan allt vi gör. :) Sen var vi och busade på öppna förskolan innan vi gick hem och lagade middag tillsammans. 



Har druckit två koppar kaffe idag för att hålla mig igång och det här är en bild (My visade den) som stämmer ganska bra in ibland. Hihi!!


Jag har även varit lite arg på Mili idag som bitit sönder Elinas ena NYA stövel. Suck!! Ibland är hon en riktig byracka!


Får väl köpa nya helt enkelt... Jag som är gjord av pengar just nu.

Nä nu måste jag kliva upp härifrån så Christer kommer i tid. Och ser ni vad duktig jag va nu som inte tappade ner telefonen i badkaret! Haha! :)


Kommentarer
Postat av: elina

Vilken fin bild på dig och Elina! Kanske hon kan sköta matlagningen i framtiden ;)

Svar: Ja man kan ju alltid hoppas ;) hehe..
Jenny Säfström

2014-01-23 @ 18:54:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0