God kväll

Oj vad jag är trött nu. Min energi är som bortblåst och klockan är Inte ens speciellt mycket. Ska nog göra som Elina och gå och lägga mig. Christer håller på att natta henne nu då han inte träffat henne på hela dagen. Så får han i alla fall lite tid med henne nu på kvällen. Hon sov ju i morse när han åkte till jobbet.
 
Hur har min dag varit då?? 
Jo jag började ju med en lektion på Beauty. Fast det blev mest tömkörning. Hon var mer vild är tam och kastade sig så som hon har börjat göra i ridningen också. Hon galopperade baklänges och och i sidled (hur hon nu lyckades med det kan man ju undra) Hon var väldigt svår idag överhuvudtaget men i slutet så kunde jag ändå sitta upp i två minuter och hon höll sig till det jag bad om, DULTIG häst!! Just nu får man ju liksom vara glad för det minsta lilla som hon gör rätt eftersom hon är inne i en riktig bråkperiod.
 
Kicki som tömkörde henne idag sa även det att "jäklar vad hon krånglar" Jo tack det har jag märkt själv och det ör ju därför jag vill ha hjälp. Men men... Nån dag blir hon nog snäll och fullt ridbar utan krussiduller. :) Tålamod tålamod. Men funderar ju som sagt fortfarande på om jag ska skicka iväg henne en period mest för att hon ska tränas och kanske "sättas lite på plats" Är ju rätt svårt för mig som inte kan jobba henne så mycket som det skulle behövas för tillfället. Då är det kanske vettigare av mig att ta hjälp. Men vi får se vad som händer.
 
Gulliga Angela i mitt stall skickade idag några bilder som hon fotade i fredags på dagen när jag hade Elina med mig till stallet. Den bästa bilden var ju nästan den första där Elina "pratar" med Angelas häst Narnia.
 
 
 
 
Och sen blev det även en "rid"bild också. :)
 
 
 Efter lektionen idag har jag även varit på ett möte med ridtravarföreningen och planerat en del. Och varje gång jag är där eller är med på nån annan aktivitet som har med ridtravare att göra så saknar jag min Beda så himla mycket.. Hon var en väldigt speciell häst som alltid kommer ha en plats i mitt hjärta och alltid finnas kvar i mina tankar.
 
 
Tyvärr en suddig bild... 
 
 Nu ska jag sova. God natt!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0