Lunch i röran

Morgonen för mig startade med gröt till frukost, sen promenad med hundarna och sen efter det en sväng till gymmet för att köra ett ryggpass. Jag vet att jag körde rygg sist också men det är ryggen jag är svag i och har ont i så det är den som behöver hjälp att byggas upp i första hand. Jag lämnade in Elina på minisats men som vanligt ropar dom efter 30 min "kan Elinas mamma komma till minisats" TYPISKT! Men det var bara avbryta passet och gå och hämta min missnöjda lilla tjej. Han ju i alla fall köra hälften av övningarna jag tänkt. Alltid nåt.. Någon dag i framtiden kommer hon nog kunna vara där längre utan att bli missnöjd, hon behöver bara mer tid och övning så vi får fortsätta att köra halvtimmespass än sålänge. Jag får skynda mig när jag tränar helt enkelt!
 
Nu sover hon uppe i sin säng en stund och vilar upp sig inför nästa äventyr. Idag är det föräldragruppen på öppna förskolan klockan 13 så då måste hon vara pigg så hon kan leka med sina kompisar. Christer river tapet här hemma men just nu sitter han och äter lunch i röran. :)
 
 
Ikväll ska jag till stallet om allt går som jag hoppas här hemma. Vill ju ta upp henne och rida/longera om det inte är för mycket hästar. Problemet hon har måste tränas bort NU! Jag får klämma mig fast helt enkelt så hon inte får av mig mer. 
 
Nu ska jag surfa runt lite medans jag ännu har lite egen tid. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0