Nu gör det ont

Efter allt lyftande och dessutom en avramling idag så känner jag nu att min rygg gör ganska så ont och höger skulderblad känns konstigt. Känner liksom att det blir lite tungt när jag andas in ett djupt andetag då höger skulderblad gör ont. Sen min vanliga ryggont på det! Ska be Christer knåda lite så blodcirkulationen kommer igång lite bättre nu inför natten så jag kanske inte är sådär jätte jätte stel på morgonen. Hoppas kan man ju alltid.

Ibland tänker jag att varför spelade jag handboll för?? Var det verkligen nödvändigt?? Det är ju handbollens fel att min rygg är paj från början och detta hände när jag var 16 år, alltså mer än 10 år sen. Och jag har fortfarande lika jäkla ont i ryggen varje dag. Man lär sig ju leva med det men tror nog att mitt tålmod och mitt humör när jag blir trött skulle vara betydligt bättre om den gamla skadan inte fanns där. När kroppen blir trött så kapitullerar ju ryggen helt och då får man bita ihop ganska hårt. Jag är van men det är fortfarande inge vidare kul. En sak man ofta tänker på är ju vad som skulle hända om jag slog i ryggen igen? Är det slutridet då?? Med tanke på att jag får ont i ryggen av att rida istället för att bli bättre som många blir. Jag har ju så dålig stötdämpning i min rygg så ridningen är ju egentligen inte ett dugg bra men det är samtidigt den som får mig att orka ha ont också. Den ger så mycket annat tillbaka även fast den gör så det gör mer ont. 

Håller tummarna för att det åtminstone inte gör ondare i morgon. Får väl köra lite uppvärmning av mig själv innan jag sitter upp på B igen. I morgon rider jag lite senare och jag hoppas att jag sitter kvar den träningen. :)

Bjuder på en söt bild från sömntutorna i morse.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0