En regnig tisdag

Först möte på vårdcentralen för min del och sen en hundpromenad. Nöjda hundar som fick springa i skogen en stund idag med och sen bli kliade. 

När frukosten var i magen på sjusovaren Elina så åkte vi alla in till stora staden Stockholm. Christer gick på ett möte och jag och Elina strosade vidare längs gatan och in på stället där dom reparerar iphone-glas på ca en timme. Lämnade in min alldeles för trasiga telefon och sen vidare till Espresso house där vi delade på en blåbärspaj hon och jag med massa vaniljsås. När Elina sen började tröttna så gick vi vidare och sen tillbaka för att hämta ut min nu hela telefon och blev lite pengar fattigare. Men nu ser man i alla fall allt på skärmen och blir inte störd av alla 
sprickor. Skönt!


Mötte upp Christer och käkade lunch på en china restaurant och gick sedan till Nespresso och köpte lite nya kapslar. 

Och NU sitter jag hemma i soffan och hör regnet smattra på fönstrena och altanen.


Bredvid mig ligger Elina och sover. Hon var helt utslagen då hon vägrade sova middag inne stan. Fanns ju så mycket roligt att titta på. Christer är ute med hundarna som kommer se mer ut som blötdjur när dom kommer in igen. :)


Ska äta lite nyköpta jordgubbar med grädde tillsammans med en kaffe latte gjord på de nyköpta kaffekapslarna och bara njuta av lugnet en stund och vila benen som gått hela dagen.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0