En perfekt kväll

Överraskningen var en biokväll med middag på Heron city. Lyx så här mitt i vardagen som småbarnsförälder. Christers mormor har passat Elina under tiden och nu är vi på väg hem. 



Det är ju "Jenny-dagen" idag som Christer så fint kallar den 16 juni varje år. Vi har ju ingen riktig årsdag då vi inte vet riktigt när vi blev tillsammans eller räknade oss som tillsammans. Men vi tror att det var ungefär då. Och den 16 juni år 2010 fixade Christer en heldag bara för mig. Han hade styrt upp massa saker bara för mig. Ridlektion på min dåvarande häst, hårklippning och färgning, middag på restaurant, presenter, blommor you name it! En väldigt minnesvärd dag som betyder massor för mig än idag. 

Och nu när vi ör föräldrar är detta lite svårare att fixa och det är inget jag förväntar mig heller. Tro mig, ingen blev mer chockad än jag när jag trodde att jag försovit mig den morgonen 2010 och Christer och alla kollegor på jobbet hållt allt hemligt för mig i veckor. Han hade ju självklart fixat ledigt åt mig å vid hästhagen till min häst Beda stod min ena chef och hade fixat henne till mig så vi kunde åka till träningen. Gråtfärdig bara jag tänker på den fina dagen. Den överreaskningen med ridlektionen fick mig verkligen att känna mig speciell då han planerat något som betydde och betyder så mycket för mig och att min kära häst fick vara med, min bästa vän, Beda Stursk. <3 


Så idag är det alltså "Jenny-dagen" / vår årsdag och Christer fixade denna överrasknings-biokvällen utan att jag anade någonting. Han är bra på överraskningar ibland alltså. :) Min man kan!

4 år tillsammans och många fler ska det bli. Vi, vår familj, för alltid!! 




Nu ska jag tacka Christer mormor för hjälpen, pussa på Christer och Elina. Kissa med hundarna och sen sova. 

God natt!



Kommentarer
Postat av: Jennysen

Gud vad gulligt av honom. Det är du/ni väl värda! :)

Svar: Ja det var jätte gulligt och väldigt överraskande. :) hade inte alls trott att han skulle fixa något. Han kan han! ❤️️
Jenny Säfström

2014-06-17 @ 01:15:49
URL: http://jennysen.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0