Lite spontan visning och kalas sen på kvällen

Efter myset med finaste Jacson och sötaste kaninerna så styrde vi bilen ut mot Hemfosa. Där hade vi nämligen sett en liten hästgård till salu i rätt prisklass. Vi körde och körde, låååångt ut på landsvägen.. Och sen efter ca 35 min var huset där på höger sida. Ett litet gammalt hus från 1800-talet. Delvis utbyggt och renoverat men ändå med den gamla lantstilen kvar. Lite som att kliva in i en sommarstuga kändes det som. Taket var lågt och allt var väldigt välbevarat. Ett litet bastuhus fanns också med tvättstuga och extra duschar. En gäststuga med eget kök och sovloft. Sen fanns en jordkällare och små förråd på tomten. Och det bästa på hela visningen var stallet. Litet men ändå väldigt lagom stort. 4 storhästboxar och två små, varav en var shettisanpassad i boxdörren. Gulligt! Sadelkammare med indraget vatten samt foderförvaring. Ca 2km till ridhus. 

Nu till det negativa då.... Långt bort från stora vägen=lååååång resväg till jobbet. (Framförallt vintertid när vägarna är snorhala), lite för "gammalt" och "lantligt" med det låga taket bl a. Tvättstuga utanför huset.. 



Så jag kommer nog få drömma vidare men detta stallet hade varit perfekt. Varför kan inte allt bara klaffa.. Haha!! 

Nåja, nu på kvällen har vi varit på kalas hos Taki och Marie och firat Taki som fyller 53. Och innan dess var jag på ett ridtravarmöte. Trevligt med god mat på både mötet och kalaset och sen en jätte god tårta på det! Och massa bus för de små kusinerna. <3 





Studsmattan var favoriten!! :)

Så nu kan jag säga att jag är väldigt trött, jag mår illa efter bilfärden hem, och vill inget annat än sova! Så jag säger god natt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0