Idag har alla här hemma varit lediga


Började morgonen med lite sovmorgon, sköööönt! Sen hoppade Elina i sängen i sitt rum medans jag slängde in lite tvätt och fixade. Gick ner och åt frukost i lugn och ro och sen ut för att ge kaninerna morot och släppa ut dom i sina hagar i det fina vädret. Christer tog ut hundarna och jag och Elina gick ut en stund på lekparken och blåste såpbubblor. 

Sen har vi varit på bygg Max och köpt lite skruv och plugg och på Jysk och köpt små handdukar. Lunchen käkade vi på pizza hut. :)



Sociala Christer...

Klockan 15 idag så åkta jag sen och hämtade upp Jaya. Vi körde ända till Rimbo för att skriva köpekontrakt med tjejen som köpte Zaambo av henne. Och så fortsatte denna "nyttiga" dag med mc Donalds till middag för min del. Haha!!

Väl hemma möts jag av den vanliga synen, Christer framför sitt tv spel med en kompis i lurarna. Och ingen tendens till att ha börjat natta Elina. Ibland blir jag så trött. Suck! Så nu ska jag få henne att somna och sen måste jag ut med hundarna, för det har tydligen inte heller blivit gjort. Japp idag gnäller jag. Men fan att det ska vara så svårt ibland att släppa det där jävla spelet. Frågade Elina om hon fått leka själv hela kvällen och hon sa ja.. 

Känner bara en stor jävla suck just nu.... 


Kommentarer
Postat av: Linda

Vad ledsen jag blir av att höra det... :( hon behöver ju sina rutiner, han kan spela sen när hon har somnat. :(

Svar: ja det är tråkigt.. Men jag orkar inte bråka om allt.. Kan tänka mig bara hur det blir när nummer två kommer. Då kommer jag få ännu mer att göra.
Jenny Säfström

2016-02-25 @ 09:24:51
URL: http://Lindmark.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0