Städat och klart på nedervåningen

Då var det städat igen här nere och det känns så skönt att för en gångs skull ha det så rent och utan massa saker överallt. De flesta av Elinas leksaker åkte idag upp på hennes rum som Christer fixade klart i morse. (lister i taket saknas visserligen) Så nu har hon ett eget lekrum och så fort vi kommit iväg och köpt ny säng till henne och ny garderob så kan hon flytta in där på riktigt. I storflickerummet. :) 
 
Var uppe nyss och kollade och det ser it som la bomba där nu efter att barnen lekt med exakt allt! Haha!! Men ikväll stänger jag dörren där så städar vi i morgon. 
 
 
 
Juste hade en bild på Elinas jordgubbstårta också som hon utsmyckat själv. :)
 
 
Och i morgon blir hon 3 år på riktigt! :) mammas stora tjej!


Kommentarer
Postat av: Linda Mark

Det ser verkligen jättefint ut nu! Så skönt med att matbord att kunna äta på också och en yta att ställa ifrån er varma saker från ugnen. Hoppas att det går att hålla! ;) ni får vara hårda mot er själva när ni tänker lägga något på ytorna att istället lägga dem rätt från början 👍🏻

Kram kram

Svar: Ja nu måste vi fasiken hålla bättre ordning. För en gångs skull känner jag att jag kan andas här hemma. :) sååå himla skönt. Å är mer lättstädat också när det inte är grejer precis överallt.
Jenny Säfström

2016-02-22 @ 08:32:05
URL: http://lindamark.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0