Hopplöst (varning för äckliga bilder)😝

Har ett problem som jag ärligt inte vet hur vi ska bli av med. Suki är ju inte rumsren än och hon är 8 månader. Spelar liksom ingen roll hur länge/kort man varit ute med henne, hon gör ändå sina behov inne när hon känner för det. I natt hade hon bajsat inne på nedervåningen. Sen var Christer ute på morgonen så hon kissade och så innan han åkte till jobbet. Sen kom vi ner jag och barnen och hon fick gå ut en snabbis igen innan vi åkte till dagis med Elina. Sen stannade jag i och för sig till på babycafét i ca 1 timme så allt som allt var jag borta i ca 1,5 timme och när jag kom hem så hade Suki bajsat inne igen, trots att hon var ute innan jag åkte. 

Sen gick vi på en promenad och efter det skulle jag äta lunch med Jenny en stund så då fick dom vara själva den tiden också och det var inte länge heller men ändå när jag kommer hem så låg där en ny skithög och en kisspöl. 



Fattar inte alltså. Spelar liksom ingen som helst roll att jag promenerat med henne precis innan jag åker, och ändå gör hon ifrån sig inne. Börjar tro att det kan bero på om hon kanske får lite separationsångest och då istället för som Mili gjorde att skälla, så kissar och bajsar hon istället. Sjukt jobbigt i alla fall och känns inte speciellt fräscht. Känns som man inte gör annat än att tvättar och skurar golv. Så efter vår långpromenad sen så lämnade jag faktiskt in hundarna till mamma den lilla stunden som jag skulle hämta Elina på dagis för då kunde hon i alla fall ha lite koll. Fast sen kommer det mest konstiga. Vi promenerar hem, går till Jenny för att Elina ska hoppa studsmatta och då har jag Suki med mig som då är ute hela tiden. Sen går vi hem igen och äter middag och när det är klart och det gått en stund och jag precis gått upp med Elina för att borsta hennes tänder så hör jag hur Christer tar Suki på bar gärning när hon bara sätter sig på golvet och kissar framför honom typ. Alltså vad ska man göra??? Blir ju galen på detta! 



Annars förutom bajs och kiss idag så har dagen varit bra. Känner mig dock en aning mörbultad från min behandling igår och nu på kvällen börjar min rygg kännas mer och mer igen. Blir galen på den med. Känns som jag aldrig kommer få bli smärtfri. 

Nu går jag och lägger mig så säger god natt innan jag somnar. O


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0