Idag har jag fått sova på dagen

Efter en kämpig vaken natt med Evan så var jag så trött idag. Gick upp i morse och kokade gröt till mig och Elina och gick sen ut med hundarna i det fina vädret. Christer åkte till gymmet och vi gick till lekparken en stund.
 

Sen när vi kom hem igen och Christer kommit hem han med så kom hans mormor och hans kusin Robin hit på fika. Robin hade med sig Ella och Adrian också och mormor Jessie hade med sig Janes hund Maja. Vi satte oss ute på baksidan och njöt en stund. Men när Jessie gått hem så var jag så trött så jag såg i kors så då gick jag upp och sov. Christer kom upp ed Evan en gång då han var hungrig men annars fick jag sova väldigt bra och det var så skönt. Sen väckte Christer mig när maten var klar. Grillat vart det idag så kändes verkligen som  sommar. Han hade bjudit Robin på middag också så hans andra dotter Elin hade också
 kommit.
 
Och nu på kvällen så tar vi det bara lugnt i soffan. Ska strax ut och kissa hundarna innan sovdags. Har lagt batteriet till kameran på laddning inför en heldag på Skansen i morgon. Passade även på att knäppa några bilder på en pigg liten Evan innan han tvärslockna.
 

Vår lille guldklimp!
 
Nä nu ska jag gå och lägga mig. Är fortfarande väldigt trött trots min middagslur innan. Måste passa på när Evan väl sover. Elina kommer nog i alla fall sova som en stock i natt så mycket som hon busat idag. Vår lilla fialotta som fick ha fotbollskläder idag som Christer valt. :)
 
 

Natti natti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0