En väldigt rolig helg!

Vi börjar ju alltid vår helg på fredag eftersom Elina är ledig då. Det var en lugn dag som spenderades hos mamma. Förutom en avstickare till Jacson för att fixa i stallet och pussa lite på honom. Mamma skulle hjälpa mig senare på eftermiddagen då jag skulle iväg på ryttarkryssning. Jag fyllde ju år i fredags så det var min födelsedagspresent till mig själv. En kryssning och mina fina ögonbryn såklart.☺️

Vi var fyra hästgalna vänner, Pia, Hanna, Anna och jag! Så himla roligt och lärorikt. På kvällen så var det ju lite dans och sen massor med bra föreläsningar på lördagen. Kan det bli bättre? Vi åt god mat och pratade häst hela kryssningen lång.

Och att dessutom få åka ut direkt efter kryssningens slut och kvällsfodra och träffa Jacson igen var ju ett pluss i kanten. Amanda hade passat honom och fixat och donat massor. Hon hade smort utrustningen, tvättat benskydd och boots och hör och häpna städat och sorterat i mitt skåp som var kaos innan. Hur glad blir man inte då? Vilken tjej!!⭐️ Trots sin ringa ålder på 12, snart 13 år.

Idag söndag har också varit fantastisk förutom lite gnabb mellan mig och Elina som vanligt. Vi har varit iväg på akvarieloppis och sen efter det fått besök av en nyfunnen vän Eva och hennes fina dotter Julia. Fikat goda semlor och barnen har lekt. Sen kom även Albin förbi och ville leka. Han är nästan som en bonus-son som kommer och går som han vill och tar för sig. Härlig grabb! 💕Ibland kommer han hit och leker även om Elina inte är hemma.☺️

Amanda fick rida idag igen. Hon hade med sig en vän som tog massa fina kort och jag blev verkligen så himla varm i hjärtat när jag såg bilderna. Helt underbara!❤️ Alltså jag får typ nypamig i armen så fin häst jag har. Så maffig och ståtlig! Ett riktigt muskelpaket!😍 Och Amanda hade gjort honom så fin och så hade hon matchat schabrak med sin tröja. Så stilrent! Wowkänsla!!

En bild på Evas dotter också som blev kär i lilla Harry❤️

Finns det något bättre än dessa djur? Älskar verkligen mina djur. Är glad att mina barn får växa upp med djur och få känna den kärlek och glädjen som dessa ger.

Snart dags att sova. I morgon startar en ny vecka. Vår första vecka då vi ska testa på Linas matkasse, barnkassen. Spännande!



Kommentarer
Postat av: Silja

Så fin häst! 😍

Svar: Tack! Han är underbar! Roligt att du hittat hit!
Jenny Säfström

2017-02-12 @ 22:31:27
URL: http://www.callshappines.blogg.se
Postat av: ejmis

Vilken vacker häst! Ras?

Svar: Tack! Roligt att du hittat hit!
Han är en shire ☺️
Jenny Säfström

2017-02-16 @ 16:48:57
URL: http://ejmis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0