Slarvig

Alltså jag vet inte hur många gånger per dag som jag lyckas tappa bort saker, och särskilt min telefon. Idag hade jag lagt den i tv-bänken. Suck! Överlag har denna dagen bara varit kaos för mig hör hemma. Så vi promenerade hem till mamma en liten stund bara så jag fick lugna mig och tänka på annat. Sen plockade vi med oss Charlie på vägen tillbaka hem så nu leker han och Elina. Jag har dammsugit och nu sitter jag bänkad framför Homeland.

Evan leker på golvet och jag kan andas en stund. Ibland behöver jag verkligen det. Bara få sitta en stund själv.

En riktigt seg dag måste jag säga. Igår var bättre. Igår hängde jag och Evan med Eva till Tyresö centrum för att leta en klänning till henne. Där gick vi även i på djurmagasinet där dom precis fått in ett så himla snyggt akvarium. Ett sånt där "vill ha" akvarium. Led belysning som gick att ändra sken, gick att dimma och kunde även blinka som om det vore oväder.

Tänk er att ha en kampfisk där. Så snyggt!

Sen hängde vi lite med mamma/mormor och lämnade en present till henne som jag hittade. Sen kom Christer och hämtade barnen så jag kunde åka på ett annat ärende för att fixa inför Elinas födelsedag som är nästa vecka. Längtar tills jag får ge henne presenten.😍

God mat åt vi också. Christer hade fixat fish and chips som stod på menyn. Linas levererade igen!👍🏻

Men idag kör vi vår vanliga pizzatradition så dagens mat får lagas i helgen istället.

Ikväll ska jag ut till Jacson också. Får se om jag orkar rida idag. Är rätt slut idag ju så kanske bara blir fix och mys. Får se sen hur jag känner.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0