Magsjuka

Fy för denna sjukdom... Natten till torsdag började Evan bli dålig. Kräktes flera gånger under natten och en gång på dagen sen. Och på fredagen var det min tur... Och bara nån timme efter att jag blivit dålig så blev Christer dålig. Fy alltså! Jaya kom och hämtade Elina som klarat sig. Och där har hon nu fått sova över i två nätter medans vi varit dåliga. Men nu äntligen känner både jag och Christer oss bättre och lite piggare, så idag får hon komma hem igen. Hon har haft det bättre hos Jaya än här hemma. Där har hon kunnat leka med Charlie och inte behövt se oss på toaletterna. 


Evan däremot har fått feber så det är ändå sjukstuga här hemma fortfarande. Vi ligger fortfarande i sängen allihopa efter en lite orolig natt. Evan har vridit och vänt på sig och använt mig som napp. Blir inte mycket sömn för min del då, men man börjar vänja sig.


Harry har legat vid min sida hela tiden och haft koll på mig när jag varit sjuk. Följt med på toan och puffat på mig. Sötaste, älskade lilla hund! Lite dåligt samvete bara att han inte fått nån promenad men han verkar inte bry sig så mycket så länge han får goda under täcket. Tur vi har en liten tomt i alla fall där han fått springa runt. 


Bästa Anna har tagit hand om Jacson, och jag är så glad att jag har henne! ❤vad skulle jag annars gjort när man ligger utslagen och bara spyr, och han behöver sårvård och penicillin spruta. Tack Anna!! 

Men så fort jag piggnat på mig så ska vi börja skritta lite, i alla fall för hand först. Haltar han inte så blir det sen även uppsuttet. Saknar min dunderklump! 


Nu ska jag ta och bli frisk! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0