En trea

Kom precis upp från ett varmt bad och går för att kolla till Elina och hittar detta. 



Väckte honom så han inte ska sova där hela natten. Men sött var det. 😍 Min kropp känns trött efter denna otroligt jobbiga dag. Massor att göra och så har jag mått illa till och från hela tiden. Japp jag kan ju lika gärna avslöja här nu. Det kommer komma en bebis till i Januari. 3 gången gilt!😃 En liten oplanerad rackare men kommer vara lika älskad ändå. Lite tungt bara för min redan trasiga kropp med en till graviditet så tätt inpå. Men bara försöka vila så mycket jag kan. Är ju olidligt trött hela tiden också så man känner sig inte så kaxig. 






Vet egentligen inte exakt vilken vecka jag är i men det är på ett ungefär. Ska på KUB den 6:e juli och se om vi kan få fram lite mer exakt då. 


Så så är det här! Hänger knappt med själv! 😂 
Ska knapra lite saltgurka nu innan jag går och lägger mig. Konstigt gott just nu. 

Denna veckan är det långa dagar för barnen på förskolan och det blir en del gnäll på kvällarna. Hoppas på att ta igen lite i helgen. Kanske åka ut och hälsa på Anna och Jacson och bara mysa. Ja sen behöver ju gräset klippas också å häcken klippas. 

God natt!



Kommentarer
Postat av: Linda

Hej grattis!
Läser typ inte bloggar längre så jag hade ingen aning! ;)
Tänk att evan blir storebror, shit! :)
Kram kram på er!

Svar: Tack!
Nä man hinner inte sitta å läsa så mycket längre. Barnen tar sin tid och när man väl har lite tid över på kvällen så är man för trött. 😂
Jenny Säfström

2017-07-10 @ 02:13:08
URL: http://lindamark.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0