Oj oj oj vad tiden rusar iväg

Var det verkligen 2 veckor sen sist jag tittade in här?! Ja tydligen! 


Jaja nu är jag här igen och denna helgen har vi spenderat både hemma då båda barnen varit sjuka samt idag hos farmor med skogspromenad, blåbärsplockning mm. Finns så mycket gott runt omkring på farmors tomt. Plommon, morötter, blåbär, grönsaker ja massa!! 


Jag vill också bo så här, på landet med skogen runt knuten. Helst med ett stall på tomten också. Vilken dröm!! 


Barnen har även badat i badkaret och lagom när Elina klivit upp så satte sig Evan på huk och sa bajs! Haha😂 och ut i vattnet flöt en lite bajskorvar. Tur man inte är så känslig. Jag bara skrattade och sa till Elina att det var tur att hon klev upp innan. 

Pannkakslunch och sen så somnade Evan. Vädret är kanon här, solen skiner och det är hur skönt som helst. Denna dagen kompenserar verkligen upp torsdag,fredag, lördag som har varit vabbdagar med feber och snoriga små näsor. 


Fast lite kul hade vi iofs igår när vi promenerade till en lekpark hemma. Och i fredags kväll fick jag även hem en ny begagnad soffa som snälla Omar hjälpte mig att hämta. Hilda hade ju kissat i vår andra. Och denna hittade Omar i en facebookgrupp så det var perfekt. Och gratis dessutom!! Första bilden från annonsen, andra hemma på plats i vardagsrummet. Har lagt kisskydd på och sen täckte jag över med svarta fleecefiltar. Så nu blir den inte förstörd om det händer nån mer olycka. 





Annars dessa två veckor så har det mesta varit ganska lugnt. Jag har ju börjat jobba igen och barnen är på förskolan på dagarna. Allt har rullat på som vanligt med alla vardagliga sysslor. I kväll kommer Christer hem igen också efter en liten grabbresa till Prag. Ordningen återställd och vi kan göra oss redo för en ny vecka med nya möjligheter! 


Ska försöka bättra mig här på bloggen. 


Lite bilder från lekparken också. Älskade ungar!❤️





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0