God morgon!

Ska strax hoppa in i en varm skön dusch efter att jag varit duktig nu på morgonen. Jag tog med mig Mili, bästa joggingsällskapet eftersom hon verkligen älskar att springa och då peppar mig till att orka lite lite till hela tiden eftersom hon strålar av glädje. :) Sen begav vi oss ut på en 3,8 km lång joggingtur direkt när jag vaknat. Inga ursäkter om att jag inte orkar för finns viljan så går det no matter what! Men visst var det tufft.. Är helt slut nu eftersom kondisen är lika med noll. :)
 
 
 
Havregrynsgröten är intagen och likaså D-vitamin, omega 3 och C-vitamin. 
Har kramat Elina som har morgonmys med Christer innan han sen ska jobba och vara borta HELA dagen. Så nu kan dagen starta på riktigt. 
 
Blir en hundpromenad så Kira som låg och sov medans jag och Mili var hurtiga får gå ut hon med. Sen efter det får vi se vad dagen bjuder på. Måste hämta ut ny medicin till Mili, det är en sak som MÅSTE göras men sen så är det ganska öppet än så länge. Kanske tränar lite på gymmet senare och lämnar Elina på minisats. Eller så kanske vi strosar runt i Haninge C idag istället. Dagen har många möjligheter! :)
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Jennysen

Haha! Jag sprang oxå innan frukost! :P Soulmates or what? ;)
Jag kanske kan möta dig i Haninge Centrum lite senare. Ska strax åka till stallet, så vi kan ju kanske höras sen? :)

Svar: Oj nu va jag lite sen med att se detta. Hoppas det gick bra i stallet :)
Jenny Säfström

2013-11-15 @ 10:01:11
URL: http://jennysen.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0