Hållt igång hela dagen

Har knappt hunnit sitta ner känns det som. Full rulle hela dagen idag men det var ju så mitt liv var innan jag fick barn så jag känner mig lite van faktiskt. Trampade in i stallgången och andades in..... mmmm livskvalité! 
 
 
Skyndade mig att hämta alla saker och konstaterar att jag verkligen borde fixa till i mitt skåp som är som ett bombnedslag, haha! 
 
 
Allt är typ inkastat i farten. Det blir lite så nu när man ofta måste skynda sig lite. Då prioriterar jag tid med hästen och inte med att ha ordning i skåpet. 
 
Gick ner till hagen och hämtade en lite trött Beauty som låg ner ända tills jag kom fram. <3
 
 
 
 
Blev en härlig ridtur flera varv runt rundbanan. Mycket trav och jobbade på avslappning och bra, jämn framåtbjudning. Hon är ju rätt tittig och jag är glad att jag ens lyckades lämna stallplanen själv. Hon har ju varit så trotsig ett tag. 
 
Avslutade med lite härlig galopp där hon fick gå i fri form och bara sträcka ut, men ändå i kontrollerat tempo. Oj oj oj vad jag är kär i denna häst!! <3 
 
 
 
 
Väl hemma från stallet hade jag kramkalas med min lilla favorit! :)
 
 
 
 
Vi har ätit smörgås med ost och skinka till lunch idag. Blev endast en lättare lunch då Elina fått välling tidigare av mamma och jag ska äta massa god mat hos min pappa senare. 
 
Dock så hamna det mesta som Elina försökte äta på hennes ben. :) *fniss*
 
 
Vi har efter lunchen varit ute med hundarna och gått lite på en skogsstig, mysigt i det fina vädret. Så nu måste jag börja göra mig klar för att åka mot pappa. 
 
 
 
Hur har ni haft det idag?? 


Kommentarer
Postat av: Linda

Vilken mysig dag du har haft! Skönt att se sig så glad och fylld med energi! (kanske inte sant, men det SER ut så! ;D) hhaah

Hon har sånna goa lår och mössan är bedårande på henne! Lilla go-fis! ;D
kram på er!

du lyser! <3

Svar: Ja det var en helt perfekt dag!! :) Jag var ganska trött egentligen men man blir piggare av att vara ute.
Hennes lår vill man äta upp! :D haha..

Tack fina du!! <3
Jenny Säfström

2013-11-18 @ 09:50:18
URL: http://nothiinglastsforever.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0