Hej Tisdag!

Ligger i sängen efter en väldigt sömnlös natt och väntar på att Elina ska vakna. Drack nog lite för mycke kaffe igår på kvällen när My var här för jag har typ kännt mig pigg inatt. Lär väl göra så jag kommer vara trött idag på dagen.  Men vi hade trevligt och åt god mat tillsammans i alla fall så det var det värt. Och My är så snäll så hon hade köpt presenter till Elina. :)
 
Men ska hålla igång, träffa fina mammor och barn och göra det bästa av denna dagen ändå helt enkelt. Ska försöka få till lite träning också antingen på gym eller hemma. Det ska bli av och inga ursäkter i världen ska få det att bli en prio 2. 
 
Idag blir det ingen ridning och inget stall. Beauty vilar idag och så rider jag i morgon igen. Christer ska kolla fotboll ikväll med sina vänner så jag å Elina får busa själva. 
 
Måste tänka på min kost idag. Igår vart det i alla fall inge godis hemma men däremot vart det lite fika på öppna förskolan då vi höll på att bygga pepparkakshus. Tycker det är den värsta biten med att försöka komma i form, vad man äter alltså. För jag hatar verkligen att gå runt och vara hungrig och sugen på saker hela tiden. Och det är det jag är nu, hungrig!!! Får inte småäta som jag brukar och stilla suget. Utan ska försöka hålla mig till lite mer fasta tider. Jätte svårt tycker jag. 
Ska försöka dricka mycket vatten så det får stilla suget lite, jobbigt bara att jag då blir kissnödig hela tiden. 
 
Nä om man ska ta och klä på sig lite kanske och ta mig upp ur sängen. Elina sover fortfarande. Tröttis!! :)


Kommentarer
Postat av: Jennysen

Ät regelbundet. Ät annat än godis. Drick inte läsk. Eller så kör du en stenhård detox tills all skit är ute ur kroppen.

Svar: Har så svårt att hålla dieter... Suck!! Verkligen noll självdisiplin.
Jenny Säfström

2013-11-19 @ 11:19:37
URL: http://jennysen.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0