Kalasmorgon

Sitter hemma i soffan nu medans Elina sover i sin vagn. Vi ska atrax gå iväg till vår föräldragrupp på öppna förskolan och morgonen har spenderats hemma hos Mia och "stora" Viola som blir ett år på onsdag. Så vi var där på morgonkalas med massa gott fika och tårtor. Alla barn har busat och haft roligt och vi vuxna har druckit kaffe. Riktigt trevligt såhär på en måndagsmorgon. :)
 
Elina får äta sin lunch där borta sen när hon vaknat till. Blir lite konstiga tider ibland på alla rutiner när dagarna inte är som alltid. Men vad gör det? Sålänge hon får mat när hon är hungrig så är det väl bra. Buset är ju roligare än att äta så då vill man ju göra det först tycker Elina och sen måste man ju sova lite innan också.
 
 
Igår kväll var jag i stallet och myste med min fina grå som är så kelig. Hon ville bli kliad på rumpan med grepen. haha.. Knäppis! Annars har jag jobbat helgen och därav den dåliga uppdateringen. Har haft fullt upp och varit helt slut på kvällarna. Men det har gått bra att jobba och det var kul att träffa kollegorna.
 
Bjuder på en gammal bild på finaste grå från första gången vi tömkörde själva utan ledare.
Ser ni vad mörk hon var här?
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0