kärlek till min lilla grodis!

Att få ett litet barn är verkligen en sån stor omställning från mitt liv jag hade innan. Men jag skulle inte vilja byta tillbaks för nånting i världen. Elina är så perfekt och hon är verkligen det finaste jag fått! Min vinstlott för livet!
Visst finns det dagar när man känner att man gärna hade gjort något annat en stund, exempel åka och rida och få en liten paus från hennes bus men det går ju inte alltid. Men trots att man kan känna sig lite omtumlad och väldigt förändrad från sitt jag man var innan så kommer jag göra allt för dig så du alltid kommer ha det så bra du bara kan få det.
 
Kärleken till dig går liksom inte att beskriva och tror endast att alla andra mammor vet vad jag pratar om. Känslorna man fick när du kom ut för 9 månader sen, känslan jag fick när du låg på mitt bröst och tittade alldeles skelögt in i mina ögon. När du sov och fortfarande somnar i min famn och gosar in dig mot min kind med din lilla näsa. OBESKRIVLIG KÄRLEK är vad det handlar om för det går verkligen inte att förklara för någon hur mycket jag älskar dig och hur mycket du betyder för mig.
 
Att en så liten människa kan ge en så mycket!! Det är helt otroligt!
Jag kommer alltid att älska dig!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Älskade lilla Elina!! <3
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0