Hej igen å god morgon Lördag!

Vet att bloggningen varit dålig å det är helt enkelt så att det kommer bli lite svajigt när det gäller inlägg numer då Elina börjat krypa och reser sig mot saker så man måste ha 100% koll hela tiden eftersom hon ramlar lite titt som tätt. Hon är även inne i en jag-vill-bara-äta-välling period. Vägrar äta annat. Har tur om jag får i henne tre små skedar av nåt annat.

Men leka med maten går bra! :)
 
 
 
Sen så är det även roligare ätt äta om man får ha picknick på golvet själv. :) (fick i sig lite ost på sin höjd)
 
 
Igår var vi i alla fall hemma hos Mia och Viola samt med flera andra mammor och barn. Trevligt och hon hade bakat kladdkaka och lagat god lunch till oss och barnen. (Elina vägrade att äta) Barnen lekte massor och kröp omkring. Så kul att se när alla kompisar är samlade. :)
 
Var även på gymmet och körde ett benpass igår. Ska verkligen försöka (FÖRSÖKA!!) komma igång igen. Måste bli bättre på att prioritera. Man vill ju att man ska känna sig lite fin i kroppen igen och inte känna sig obekväm. Har i alla fall lyckats gå ner lite i måtten så det är bra.
 
Idag ska jag försöka hinna ta mig till gymmet igen om mamma vill och kan passa Elina en snabbis då, åka till stallet och eventuellt rida ut (får se om jag kommer längre än stallplanen) och sen ikväll ska jag och Elina på middag hos Taki och Marie. Hela lördagen uppstyrd, perfekt!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0