Stalldag

 
Idag har jag varit stallskötare på förmiddagen. Matat, släppt ut hästar, mockat, sopat, moppat golvet i fikaboden, hjälpt till att lasta torvbalar till en köpare, pussat på Betty Boop ja en hel del har jag gjort. Så nu är jag sådär lagom trött i kroppen. Beauty får vila idag.
 
Igår blev det en uteritt med Camilla och Krizze bort till Stav. Mest skritt men även galopp. :) Jag passade på att trava lite på den hårda grusvägen också så Beauty får vänja sig vi lite stötar så skelettet ska bli starkt. Försöker att variera underlaget så mycket det går men inte så lätt när hon för tillfället vägrar gå någonstans utan sällskap. man får passa på när man kan helt enkelt.
 
 
 
 
Gick även mysiga promenader med hundarna igår i det fina vädret bland alla löven. Hösten är verkligen här med sina fina färger.
 
 
 
 
Mili är en väldigt stilig hund tycker jag! Sen att hon kräver enormt mycket det är en annan femma. ;)
 
Igår var vi även och hälsade på Christer på jobbet en sväng och fikade lite med alla kollegor. Elina visade att hon snart kryper och att hon blivit duktig på att sitta stadigt. Hon gick även runt massa. :) (höll i mina händer)
 
Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen ska vi hem till Christers moster. Ikväll ska jag tillbaka till stallet och kvällsfodra alla hästarna och pussa lite mer på Beauty. :) Full rulle hela dagen, ingen rast och ingen ro här inte.
 
Bjuder på en bild på söta Elina också från iförrgår när vi var ute och gick i regnet. :)
 
 
Tittut!! :)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0