Heeej!

Ledsen för uppdateringen i helgen som uteblev och igår också för den delen. Hade stalldag i sönndags och var så trött när jag kom hem så jag typ fastnade framför tv:n med Elina. Och igår var det också full rulle hela dagen. Vi var först på babycafét i Tungelsta och sen på föräldragruppen här i Västerhaninge. Elina vart helt slut när dagen var slut och somnade och sov lite för länge så hon sen hade svårt att sova inför natten. Men kul hade vi!
 
Idag har vi varit på synundersökning igen då mina linser har fel styrka. Elina satt så snällt och vänta och sen åkte vi och åt lunch på jobbet Och sen till Sats för att "skola in" henne på MiniSats. Idag var jag med under hela tiden men nästa gång tänker jag gå ut en stund och se hur hon tar det. Så snart kommer jag kunna ta med henne när jag ska träna. :)
 
Nu blir det ett stallbesök men dock ingen ridning. Kommer bli svårt denna vecka då det är massor som händer och mycket inplanerat nu inför Elinas dop. Och i morgon ska Beauty få på sig dojor igen så då kommer det vara lite lättare att rida ut lite längre också så vi väntar på det. :) Hon är lite ömfotad just nu så vi kan bara hålla oss på mjukt underlag.
 
Nu måste jag dra så det inte blir allt för sent. 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0