Stolt mamma!! :)

Såg på Elina att hon var bajsnödig och gick då in till toaletten, tog av blöjan och satte henne på toan och ut kommer det bajs! Så nu är det andra gången som jag lyckas få henne att bajsa på toaletten. :) Hon är ju lite hård i magen och har svårt att bajsa med blöjan och när hon sitter upp på toaletten så tar ju ingenting stopp och hon får dessutom mer kraft. Fick detta tips av en annan mamma som heter Mia. Helt perfekt ju!! Hon lutar sig fram och kramar om mig och klämmer allt vad hon har och så kommer bajset! Hahaha.. Lite äckligt att veta kanske för er utan barn men jag känner mig i alla fall stolt över min lilla tjej som bajsat på stora toaletten! :)
 
 
Innan har vi varit ute med hundarna i 1,5 timma i det fina, kyliga vädret. Målaren har strax spacklat klart och ska snart åka härifrån. Ska hänga upp lite tvätt och sen äta lite sen lunch. Elina åt redan vid 12. Hon har suttit och lekt på golvet jättelänge nu. :) Och hundarna vilar i soffan. 
 
 
 
Kommer inte bli någon ridning idag då Christer inte kommer vara hemma nånting alls idag nästan.
Men åker kanske ut senare med Elina och kollar till henne och pussar lite på henne i alla fall. Lite svårare att få in ridning så ofta som man egentligen skulle vilja nu när Elina är så liten men det blir nog mer ridning sen. :) Var sak har sin tid.
 
Tvätten väntar, dags att sätta fart. 
 
 


Kommentarer
Postat av: Marieangel

Men gud så duktigt!! Perfekt ju:-)

Svar: Ja jätteduktigt!! Å hon är så jädra söt när lilla hon sitter där på stora toaletten! Så STOLT!! :) min lilla pruttunge!
Jenny Säfström

2013-09-26 @ 14:21:50
URL: http://www.marieangel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0