Bio ikväll

Denna dag har varit en usel dag förutom en grej å det var mitt biobesök med min fina vän Jenny. Det behövdes verkligen och jag hade verkligen räknat ner minuterna tills jag fick åka iväg. Är så trött på att vara hemma i detta renoveringskaos. Sen är jag nog i en allmän svacka just nu som vanligt på vintern. Inget känns speciellt kul när jag är själv för då snurrar tankarna. Tur är ändå att Elina håller mig sysselsatt. Hon är min lilla solstråle som sprider glädje omkring sig och man ler så fort man ser henne och hör hennes gulliga lilla röst. Hon är verkligen mitt ljus ljust nu. Min älskade lilla guldklimp. 

Men tråkigt att lyssna på mitt babbel om mitt mörker så jag ska berätta nåt trevligt och det var ju detta biobesök idag. Mysig middag ihop med massa snack och sen såg vi i och för sig en hemsk film som hette 12 years a skave som är baserad på en sann historia. Att vi människor kan vara så ruttna mot varandra, fy!!! 

Satt även ett pucko på bion som klagade på att folk tuggade popcorn för högt.. Haha!!! Se en film hemma om du inte tål popcorntugg! Det hör liksom till. 


I morgon hoppas jag på en bättre dag än denna. Ska försöka att inte vakna på morgonen och se svart. Lättare sagt än gjort. Stora förändringar i livet = stora förändringar i mitt sinne... 

God natt!


Kommentarer
Postat av: Jennysen

Det var roligt att träffa dig och prata med dig! <3

Svar: Ja det var mysigt! :) får vi göra snart igen tycker jag.
Jenny Säfström

2014-02-14 @ 11:02:01
URL: http://jennysen.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0