En räddare i nöden och kvällsbak

Ja tror ni inte att man fick lite halvt panik igår när jag insåg att Elinas gummistövlar (som hon inte använt på ett tag) har gått och blivit trånga i tårna. Men eftersom hon inte hade några andra så fick jag skicka henne till dagis med dom i alla fall och hoppas att hon överlever en timme ute på gården med dom. 

Vi bestämmer att Christer skulle fixa nya stövlar idag men då har räddaren i nöden Linda varit iväg och köpt ett par ordentliga varmfodrade stövlar med sin personalrabatt åt Elina som hon dessutom varit på dagis och lämnat på hennes hylla. Hur gulligt och omtänksamt är inte det! Hon visste att stövlarna Elina hade började bli trånga då hon mätt hennes fötter förra gången vi sågs. Och eftersom hon jobbar i skoaffären så visste hon ju även hur stora dom stövlarna var som Elina hade. Så nu har Elina fått varma sköna allväderatövlar i svart. Nöjd lite tjej!


Sen hade Linda även fixat ullstrumpor och en fin ny mössa till henne (måste prova den så den passar) också och inpregneringsspray till Vikingkängorna. Guld värt! Tack!

Känns lyxigt att få saker fixade åt oss medans man jobbar. Väl hemma från jobbet så har jag kvällsbakat lite chokladbollar till Yvonnes och mitt fredagsmys som vi brukar ha när vi prickar in att jobba tillsammans och samma tid då självklart. 


Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Pussa Elina god natt och viska att jag älskar henne. <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0