God morgon lönedagen!

Idag är det en tidig morgon på jobbet och sitter just nu hemma och ska ladda med lite gröt. Harry håller mig sällskap, lilla guldgossen. <3 


Senare idag ska jag lämna av lite hästgrejer hos Annica som ev ville köpa lite. Bra med lite extra pengar in då Christer får lite pengar denna gången eftersom han varit pappaledig. 

Ska försöka hålla hårt i pengarna den här månaden och bara köpa det allra nödvändigaste. Jag behöver en vinterjacka och Elina behöver underställ och raggsockor bland annat. Får se om jag får några pengar över men allt som lyckas sparas är bra. En spardröm är ju att någon gång i framtiden kunna köpa mitt hus med stall eller en ny häst. Det gäller ju bara att hitta en som matchar med Beauty. Lättare sagt än gjort men det är ju ett tag kvar innan jag kan ta upp hästeriet. Och dessutom behöver jag ju då köpa all utrustning ny eftersom jag säljer av saker nu. Men ska inte tänka på det nu för just NU lever jag utan häst och jag intalar mig varje dag att det går så bra så, även om jag ljuger lite för mig själv.

Nu ska jag åka och jobba! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0