Älskade Suki

Kisspölar inne, bajs inne, hoppande och studsande men ändå så go. <3 Vår "lilla" björn.
 
Idag har hon och jag varit hemma hos Emma och träffat lilla mopsen Siri som mest skällde på Suki. :) Suki brydde sig inte nämnvärt och höll sig mest i närheten av mig hela tiden. Miljöträning och socialisering på samma gång. Mili och Harry fick stanna hemma då Suki måste få en chans att vänja sig vid saker utan att vara beroende av dom.
 
 
Och så söta lilla Siri.
Tänk så söta valpar är!
Väl hemma igen så har jag hämtat Elina på dagis, lagat vegetarisk middag och nu skriver jag med er. Snart dags för alla hundar att gå ut igen. Blev bara en snabbkiss direkt när jag kom hem då det inte skulle bli för sent med dagishämtningen. Men ska nog be Christer gå med dom nu på kvällen. Är ju för det mesta jag som går med hundarna men ibland får han faktiskt också ge sig ut.
 
Mili fick en guldstjärna av mig på promenaden i morse i alla fall. Två hundmöten och endast ett skall! Sen att hon skällde på lite allt möjligt annat det låtsas jag inte om just nu. Skönt at hon lyssnade på träningen mot hundmöten i alla fall. Bara kämpa på med resten också.
 

Fotade faktiskt middagen idag också bara för att jag gjort vegetariskt. :) Lite mörk bild men strunt samma.
 

Känner nästan för att knata iväg till gymmet men frågan är om min kropp kommer klara det. Tråkigt när man är begränsad. Kanske får nöja mig med att sätta mig i soffan och gotta mig med Elina tills hon ska sova och sen efter det ta en varm dusch och titta på ett avsnitt av The 100. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0