Nu är det bestämt..

Känns väldigt jobbigt allting men samtidigt hoppas jag att det blir bra i slutändan.
Har beslutat att Beauty ska få byta stall. Vi ska flytta till ett stall där vi kommer ner en del i pris samt att jag kommer spara en del tid också då det ingår mockning och att dom fixar maten på vardagar. Det finns ridhus även på nya stället och belyst ridbana. Dock inte lika bra ridhus som där vi står nu. Är fler som delar där så det lätt blir trångt. Känner mig ganska kluven just nu och är väl inte jätte överlycklig precis just nu. Men är väl så med det mesta som blir nytt och annorlunda. Jag trivs ju så bra där jag står nu men har ju snart ett barn att tänka på också och då måste det bli lite ändringar för att vi ska få allt att gå ihop. Känner mig både ledsen och glad men hoppas bara på att jag kommer trivas där med. Får åka till mitt stall nu å hälsa på ofta så kanske det inte blir så jobbigt. Dom har bra ridslinga där i nya stallet i alla fall när man rider ut.
Kommer nog flytta Beauty i månadskiftet/ början av december redan då den boxen redan står tom. Beauty kommer få gå i en liten stoflock och jag hoppas hon kommer trivas.
Men just nu känns allt lite sorgligt då jag gillar mina stallkamrater. Nu måste jag lära känna lite nya. Ett plus är ju att Camilla har sin medryttarhäst i det stallet så vi kommer ses oftare. Det känns i alla fall bra så man har någon man känner där.
Men jag kommer ju fortsätta hjälpa Corina sen med hennes unghäst inför treårstestet. Ska bli kul att se hur det går för den.
Nu vet ni hur läget är och för att jag inte ska bli ledsen så slutar jag skriva...



Kommentarer
Postat av: Jennysen

Oj! Vart är det du ska flytta då?

Svar: Vi har nu flyttat till ekeby. Deras stall som kallas 4H-stallet om du vet vilket det är?Blir billigare där + mindre jobb i veckorna då det ingår mockning å så.
Jenny Säfström

2012-11-22 @ 13:03:09
URL: http://jennysen.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0