Jäkla skit, vi hann inte

Vi kom aldrig iväg och tvättade bilen. Middagen drog ut på tiden och sen vart klockan alldeles för mycket. Får hoppas på att vi hinner i morgon kanske. 

Istället så har jag klippt klart gräset på framsidan och sen städade jag och Elina toaletten på nedervåningen. Så kan vi i alla falk pricka av det på städlistan. :)


Elina skurar klart det sista på toaletten och jag tvättar spegeln. Så duktig så min lilla tjej. <3 

Nu är det bara dammsugning i hela huset, badrummet på ovanvåningen, moppa alla golv och dammtorka överallt kvar. Phhuu.. Blir trött av bara tanken. 

Nu säger jag god natt, för nu ska Elina nattas och då lär ju jag också slumra till. 




En bra måndag!

Härligt att vara ledig! 

Ställde klockan i morse och gick upp på en gång och tog en lång promenad med hundarna. Vi busade i skogen, hoppade upp på stenar och sprang i det höga gräset. Uppskattat av hundarna och mysigt för mig. 






En bra start på dagen och att sen komma hem å möta min fina glada Elina  som precis ätit frukost är ju bara pricken över i:et. :) 

Kramas lite och sen klä på henne kläder och äta lite frukost själv. Sen åkte vi hem till stora Elina för playdate med alla mammor och barn. Gud vad alla är stora nu alltså. Helt stört vad fort det går! Våra små (stora) guldklimpar! 

Vi promenerade sen bort till paus för att fika lite och efter det åkte vi hem igen. Christer kom och hämtade oss i centrum. 

Lagade lite snabblunch till mig och Elina och sen åkte jag iväg för att fixa ögonfransar hos Petra medans Elina sov middag. Men tyvärr hade det blivit nåt knas med hennes bokning så hon hade råkat dubbelboka. Så det blev inga fransar för mig idag. Men eftersom jag ändå tagit mig iväg till salongen så frågade jag om det inte fanns någon klipptid istället, och det fanns det.:) Så nu blev jag toppad i håret istället. 

Blev lite lockar också. :) och tänk inte på utväxten. 



Eventuellt ska vi åka och tvätta bilen idag hela familjen. Jag svängde förbi biltema på vägen hem och köpte bilshampo och allt man behöver. Och ner i korgen råkade även en spårsele och spårlina till Mili följa med. Oooops! :) Så nu kan vi prova på och lära oss spåra. Sanna ska lära mig hur vi ska göra och gå igenom grunderna. 



Nu blir det en kaffe latte i soffan och sen en hundpromenad innan vi åker och tvättar bilen. 

pizzamiddag

Eftersom det inte blivit av varken igår eller i förrgår att jag käkade middag med Jenny som det var tänkt så tog vi en spontan pizza idag istället efter att jag varit hemma och pussat lite på Elina. Helt galet vad jag saknar min lilla tjej när jag är på jobbet och nu fick jag lite dåligt samvete att jag gick ifrån igen för pizzan. Men antar att det är så det blir ibland. I morgon ska vi i alla fall leka massor. :) Ta igen lite förlorad Elina-tid. 

Ska ställa klockan i morgon och gå en långpromenad med hundarna innan Elina vaknar. Eller hon kommer förmodligen vakna under tiden när jag är ute, men då har jag i alla fall kommit iväg innan så jag inte behöver känna stress att hon ska med på promenaden. 

Nu ska jag hoppa o säng och förhoppningsvis sova sött. Hur har er söndag varit? Vad åt ni för gott till middag?

Jag på väg till Jenny.





Lunchrast

Då hade man rast på jobbet och lunchen består av turkisk yoghurt och blandade nötter. Inte jätte gott men det får duga idag. 


Har sett lite uppdaterade bilder på Betty Boop också och det är alltid lika kul/jobbigt.. 


Fin är hon!! <3 

Några timmar kvar här innan jag får åka hem. Då blir det pusskalas på Elinas goa kinder och mys med hundarna. Önskar mig mer tid till dom tack. Vill hinna mer. 




Sista jobbdagen för denna vecka

Woop woop, låt dagen gå fort idag. Sen får jag vara ledig i två dagar. 

Havregrynsgröt med kanel till frukost,


och sen är det bara köra på idag. Saknar redan Elina dock. Vi hade så mysigt hon och jag igår kväll. Lekte massor. :) 

Byggde en liten tågbana på hennes lilla bord och tittade när tåget åkte själv, pratade massor och hade lite kvällsgymnastik där hon övade på att stå på ett ben och även på tårna. Alltså kan man vara en stoltare mamma? Hon är så duktig och lär sig massa saker hela tiden. Fler och fler ord kommer fram hon hon gör sig riktigt förstådd och man kan liksom prata på ett annat sätt med henne nu. 


Ha en bra söndag!



Lite rast i kiosken :)

3,5 timmar kvar på jobbet, sen får jag äntligen kramas med min fina Elina och även träffa Jenny för en middag. Blev inget igår då det vart så sent. Så vi tar det idag istället. :)


Nu ska jag äta upp min mat så jag hinner det innan min rast är slut. 
Kämpa de sista timmarna nu!! 

God natt!

Nu ska jag krypa ner i sängen tillsammans med Mili och Harry. Dom får sova med mig tills Christer kommer hem i natt. 

Hoppas att jag kan sova lika djupt som Elina gjorde i bilen idag när hon och Christer skulle hälsa på mig på min lunchrast. Jag pussade och pussade på henne utan respons. :)


Christer hade blrjat ta av henne bältet utan att hon reagerade då heller så jag gick ut till dom istället för att hon skulle behöva vakna. Min sovande lilla sessa. <3 

God natt! 

Äntligen hemma

Nu är jag hemma från jobbet och vet inte riktigt om jag ska sova eller om jag ska gå över till Jenny en snabbis som fyller år. Kruxet är ju bara då att jag måste packa ner Elina i vagnen och hoppas på att hon sover vidare. Christer ska nämligen in till stan och gå på casinot idag med sin kusin och sin bästa vän. 

Väntar på att Jenny ska höra av sig och svara på mitt sms jag skickat. Verkar ju luta åt att det inte blir något. 

Christer berättade att Elina hade velat köpa godis idag när dom var och handlade. Hon vet ju precis vad det är nu tyvärr så hon ville verkligen verkligen köpa. :) söta lilla flicka! Christer tänkte att det "är ju ändå fredag och då har man lite fredagsmys" så han lät henne få plocka några godisar i en påse. Han visade mig nu när jag kom hem och jag dör så söt liten godispåse! <3 haha.


Hon åt EN godis sen var hon nöjd. Så det var bra. Riktigt kladdigt blev det också! :)

Nä nu ska jag börja ladda batterierna inför en jobbhelg med bästa Yvonne! <3
Fina kollega och vän!! 
Men vi glömde ju fredagsfikat idag! Hur kunde det hända?? :) 




Kvalitetstid med hundarna denna morgon

Precis det jag behövde idag. Få sova lite längre och sen bara gå en lugn promenad med hundarna i skogen där dom kan springa fritt. Andas in frisk luft och bara få slappna av en liten stund. 



Åt frukost med Elina och sen tog Christer med sig henne till gymmet. Så visst blir det lite tid med henne för min del idag men jag behövde få vara lite själv. 

Snart ska jag åka till jobbet och då blir det ingen mer lugn och ro idag. Sen jobbar jag hela helgen också så denna vecka har varit en lång jobbvecka. Men så blir det lite lugnare nästa vecka istället. 

Igår efter jobbet satte jag igång med att klippa gräset på tomten som hade vuxit sig vilt igen. Så jobbigt när det är så gropigt överallt. Längtar tills vi har hunnit så om allt så marken blir jämnare. Men det var skönt att få det gjort för jag har stört mig på att gräset är så högt i flera dagar. Christer klippte även häcken på framsidan så nu ser det lite mer acceptabelt ut i alla fall. Nu är det bara städningen inne kvar. Men den hinner jag inte ta nu idag. 

Nää nu är klockan mycket och jag måste åka. Ha en bra dag! 






Ny dag idag

Har nu lunchrast och äter Matlådan som Christer fixat till mig igår. Kycklinggryta med curry och ris. De flesta andra har dragit iväg till Max för att köpa hamburgare så tycker att jag var duktig nu som faktiskt äter min matlåda istället. Måste hålla i mina pengar och jag blir ju ändå nästan mer mätt på att äta matlådan än den skräpmaten. Däremot bad jag My köpa med sig några mossarellasticks. Men det är ändå inte lika dyrt som en hel meny. 


Funderar på om jag orkar träna efter jobbet eller inte. Har grejer med mig i alla fall. Kanske bara att ta sig i kagen och ge sig själv en spark i baken och få det gjort.

Måste försöka intala mig själv att jag kan och jag vill. Och tänka positivt. Men det är så svårt när man känner att man är i en fet svacka. Hjärnan och kroppen vill inte sammarbeta riktigt.




Soooova

Nu kastar jag in handduken för denna dagen och går och lägger mig. Gör ändå inget vettigt. Känns som det enda jag gör nuförtiden bär Elina sover är att sitta och titta på min mobil. Facebook, instagram, bloggar mm. Har ju liksom inget intresse för nånting nu längre som jag hade för hästen innan. Hundarna ligger och vilar i soffan och börjar bli trötta dom med så det är ingen mening att trigga igång dom. 

Näää bäst att bara sova. Så slipper jag tänka. 




Tänker på dig....




Lite lunchrast

Sitter med kaffekoppen i högsta hugg i lunchrummet på jobbet. Saknar min lillfia som var så kramig i morse. 


Drygt 5,5 timmar kvar att jobba denna dagen innan jag får åka hem och ge henne en god natt puss och säga att jag älskar henne. Min stora lilla tjej. 

Hoppas att jag har lite ork kvar efter jobbet så jag kan renskriva en sak på datorn. Vill bli klar nu. Inte min grej att halka efter som jag gjort. Annars kanske det hinns med i morgon när jag slutar kl 16. Vi får se...

Tidig morgon

Eftersom jag skulle iväg och lämna blodprov idag så har jag varit uppe sen 7. Det tycker jag är tidigt när man börjar jobba klockan 12. Fast egentligen har jag varit vaken sen klockan 6 ungefär. Kunde inte sova. 

Har precis kommit in efter en hundpromenad. Och dom har ätit sin frukost. 


Så nu är frågan om jag ska vila en stund till eller om jag ska starta dagen ordentligt. Lär ju bli vilan.. Än så länge sover ju Elina så då kanske man ska passa på. 

Men först kanske även jag borde äta frukost. 






Kvällssällskapet är samma som vanligt


Harry är alltid så gosig med mig när jag kommer hem från jobbet. Han har suttit med mig när jag ätit och nu i min famn när jag ligger i soffan. Ska strax gå och sova och då lär han följa med upp till sängen också och sova under täcket med mig tills Christer kommer och ber honom hoppa ner i sin säng på golvet. Min lille guldgosse! Så fort Elina har somnat så är han som ett plåster på mig. Mysigt tycker jag!

God natt!




Andys lekland

Nu har jag lunch på jobbet och ska kila över till Andys lekland där Elina är och busar med sina kompisar. Ska kila in och titta lite och få lite ny energi av hennes skratt.


I morse har jag varit hos läkaren och pratat om min onda rygg och om min svackor som jag hamnar i ganska ofta. Hon trodde att jag eventuellt har början till utmattningsdepression. Hmmm.. Ska få svaga sömntabletter så jag kanske får sova lite bättre på nätterna så jag kanske kan känna mig lite utvilad någon gång. Att ständigt ha ont tar på krafterna. Många ser inte den här sidan hos mig då jag oftast försöker hålla skenet uppe, men vissa dagar är det tungt.

Lite bilder från Andys lekland.













IKEA-besök idag

Idag styrde vi bilen mot IKEA för lite shopping tillsammans med Jenny. Hon skulle köpa saker till sitt nyrenoverade badrum och vi skulle köpa bord och stolar till Elina samt lite annat smått och gott. Det var jätte mycket folk där idag så det tog sin lilla tid.

Väl hemma så har vi skruvat ihop det vi köpt.



Harry ville också hjälpa till. :)


Det färdiga resultatet och en väldigt nöjd liten tjej. <3


Köpte även en ny korg till hundarnas leksaker så dom har sin plats när de inte tuggas på. 


Har gått en lång promenad med hundarna efter att vi kom hem också så dom skulle få springa av sig ordentligt. 



Och nu när Elina somnat så har jag lite hundmys med Harry som helst sitter i knät om han får.


Men snart ska jag gå och sova. Finns egentligen en miljard grejer som jag borde göra men jag orkar inte idag. Listan kan göras hur lång som helst. 



Midsommarfirande på jobbet och hos Christers mamma

Jordgubbstårta på jobbet som Yvonne bakat och sen vidare till Christers mamma för att grilla god mat med släkten och sen efter det spela spel. En hel del skratt och sen var man lagon trött när det var dags att sova. Har känt mig jätte trött hela dagen idag då natten vart lite orolig. Vi sov över för enkelhetens skull. 


Hahaha!! Elina lekte inne i badrummet i morse. Snyggt!

Nu sitter vi hemma hos min mamma och väntar på maten här. Pizza är det på menyn. 



Nämen hallå igen

Full rulle kanelbulle i flera dagar på jobbet med alldeles för lite sömn på nätterna och en del inplanerade saker på eftermiddagarna så har bloggen fått lida lite. 

Dagarna rullar på som vanligt ungefär. Känns som jag jobbar jämt nu igen. Jobba, ta hand om Elina och sova typ. And that's the way it is.

Är en väldigt trött mamma för tillfället. Kallt vatten i ansiktet för att försöka vakna och dricker celsius med massa koffein. 


Jag har trots tröttheten tagit mig iväg i förrgår och ätit middag på Tapas Stockholm i Hammarby sjöstad med Camilla och två vänner till henne. 




Väldigt gott måste jag säga men något dyrt tycker jag allt. 

Pruttungen här hemma pratar mer och mer. Fler ord ploppar upp med jämna mellanrum och hon gör mig så stolt när hon visar sina framsteg som hon gör på dagarna med allt. <3



Träningen denna vecka har varit dålig. Jag har inte orkat ta i ordentligt på gymmet som jag velat så passen har kännts väldigt tråkiga och jag blir bara besviken på mig själv när jag inte orkar. 

Elina har spanat in skåpen i omklädningsrummet i alla fall i väntan på att minisats skulle öppna. :)


I natt har vi varit ute och natt-promenerat då Elina vägrade sova. SNARK!! Klockan 3 på natten vill man själv inget hellre än att sova. 


Nåja, efter promenad i friska luften och lite mer välling så somnade hon till sist. 

Fotbollen går varm på tv:n här hemma och jag försöker hålla mig undan. Slappar i soffan med iPaden eller passar på att sova.


Elina ville INTE pussas. :)


Ja det är så de närmsta dagarna har rullat på. Såg nya bilder på B igår också.


Det går inte en dag utan att jag tänker på henne... :( 

Nu ska jag sova. God natt! 


En perfekt kväll

Överraskningen var en biokväll med middag på Heron city. Lyx så här mitt i vardagen som småbarnsförälder. Christers mormor har passat Elina under tiden och nu är vi på väg hem. 



Det är ju "Jenny-dagen" idag som Christer så fint kallar den 16 juni varje år. Vi har ju ingen riktig årsdag då vi inte vet riktigt när vi blev tillsammans eller räknade oss som tillsammans. Men vi tror att det var ungefär då. Och den 16 juni år 2010 fixade Christer en heldag bara för mig. Han hade styrt upp massa saker bara för mig. Ridlektion på min dåvarande häst, hårklippning och färgning, middag på restaurant, presenter, blommor you name it! En väldigt minnesvärd dag som betyder massor för mig än idag. 

Och nu när vi ör föräldrar är detta lite svårare att fixa och det är inget jag förväntar mig heller. Tro mig, ingen blev mer chockad än jag när jag trodde att jag försovit mig den morgonen 2010 och Christer och alla kollegor på jobbet hållt allt hemligt för mig i veckor. Han hade ju självklart fixat ledigt åt mig å vid hästhagen till min häst Beda stod min ena chef och hade fixat henne till mig så vi kunde åka till träningen. Gråtfärdig bara jag tänker på den fina dagen. Den överreaskningen med ridlektionen fick mig verkligen att känna mig speciell då han planerat något som betydde och betyder så mycket för mig och att min kära häst fick vara med, min bästa vän, Beda Stursk. <3 


Så idag är det alltså "Jenny-dagen" / vår årsdag och Christer fixade denna överrasknings-biokvällen utan att jag anade någonting. Han är bra på överraskningar ibland alltså. :) Min man kan!

4 år tillsammans och många fler ska det bli. Vi, vår familj, för alltid!! 




Nu ska jag tacka Christer mormor för hjälpen, pussa på Christer och Elina. Kissa med hundarna och sen sova. 

God natt!


Nya naglar

Jobb och slit hela dagen lång så då förtjänade jag att få nya fina naglar idag. Bästa Petra har fixat och trixat och resultatet blev jättebra! Är supernöjd! :) 






De glittrar i svart, lila och lite vitt. Sen är det mönster på fyra av naglarna också. :)

Fick order av Christer att inte träna idag utan komma hem på en gång efter nagelfixet. Och nu här hemma har jag blivit beordrad att duscha och ta på mig "nåt fint" hmmmm surprise surprise :O




En söndag med middagssällskap

Började morgonen med lite träning på sats. Ett snabbt pass på ca 30-40 minuter men väldigt effektivt med lite vila mellan de olika övningarna. Åkte sen till affären för att handla det sista till vår middagsbjudning som vi har haft idag. Pappa, Marita, Jaya och Charlie har varit här och grillat med oss. Vi har ätit god mat och god efterrätt. Var dock väldigt dålig med kameran då det fanns så mycket annat som drog min uppmärksamhet till sig.
 
Lite bilder från kvällen bjuder jag ändå på.
 
 
Ibland är Harry lite för nyfiken. :) Mmmm grillvanten luktar gott, hahaha!!
 
 
 
Gästerna. :)
 
 
 
Älskling är grillmästare,
 
 
ja sen måste man ju fjanta sig lite också...
 
 
Mmmm grillat är gott!
 
 
Mitt lilla troll. :)
 
 
Gosegrisen.
 
 
Tröttis Harry.
 
 
Tittar på teletubbies innan läggdags som nervarvning.
 
 
Mili vilar lite.
 
 
Min lilla skitgris. <3
 
 
En extra kopp kaffe blev det när alla hade gått.
 
 
Christer tog över nattningen av Elina så jag kunde gå kvällspromenad med hundarna. Tog en ganska lång promenad så lite av allt man stoppat i sig idag skulle få en chans att sjunka ner lite. När det är gott äter man ju gärna lite för mycket så man blir proppmätt och svullen.
 
Nu ska jag bums i säng och sova. Klockan kommer ringa på tok för tidigt i morgon då jag börjar redan 5.30. Omänskligt alltså..
 
God natt!
 
 
 

Lite spänning på jobbet

Idag hände det lite på jobbet. Civilklädd väktare och massa snattare. Poliser som kom och gick. Drogpåverkad snattare med rakblad som vapen. Ja vissa dagar händer det grejer. Vi hade dock lite svårt att komma åt alla pallar ute på lagret eftersom det var där som förhören gjordes så det får personalen som jobbar i morgon försöka hinna med. 

Vegabaren till middag och ett bad tillsammans med Elina. Hundarna har Christer fått ta hand om idag. Jag har endast gosat lite. Idag har tiden varit alldeles för kort tyvärr. 

Nu dags att sova. Har svårt att hålla ögonen öppna. Hoppas på lite sovmorgon i morgon om jag har tur. 

God natt! 

Nämen hej Lördag

På väg till jobbet idag igen. Åker med Jessie så Christer kan ha bilen idag. Börjar egentligen inte förens halv 10 så kommer ha en stund innan jag börjar till att väcka mig själv lite mer. Är verkligen trött nu för tiden. Aldrig utvilad känns det som.


Igår efter jobbet tränade Christer medans jag fick strosa runt på ÖoB med Elina. Vi hade egentligen tänkt träna båda två men minisats var stängt. Så då valde jag att inte träna och hellre vara med Elina en stund själv tills Christer tränat klart. 

Åkte sen hem till Robin och åt middag där med han och hans döttrar Elin och Ella. Gott med tacos!! :)

Elina lekte sen med Ellas dockor och höll på att bädda ner dom i docksängen och pratade med dom. Såå gulligt! 
Hon fick även sitta med Robin i hans studio och testa på att göra lite musik. 

Sen när vi kom hem därifrån nattade jag henne och gick sen en promenad med hundarna hem till My för vårt fortsatta Orange is the new black maraton. Och hennes Marcus åkte hem till oss för att titta på fotbollen med Christer. 

Tummen upp för dagen igår helt enkelt! :)


God morgon jobbet!


Som ni ser kommer vi ha en hel del varor att plocka upp nu på morgonen. Och trött som bara den är jag trots att jag somnade i tid igår.  Lite surt är det också att jag glömde min celsius dricka hemma som jag köpt för att ta med mig idag. Men jag överlever nog.

Nu blir det lite frukost med kollegorna sen är det på med mitt ryggbälte och köra på. 

Ha en bra dag! 




Familjemys

Idag har jag jobbat ett morgonpass mellan 6-15. Trött efter endast 4 timmars sömn i natt tog jag mig ändå genom dagen. Och efter jobbet kämpade jag mig genom ett pass på gymmet också. Väl hemma efter lite handling började vi alla göra middagen. Elina är så duktig som hjälper till och idag var hennes uppgift att lägga alla avsköljda potatisar i kastrullen. Hon klarade ju det hur bra som helst även om några potatisar blev lite tuggade på. :) idag gjorde vi hennes favoritmat kyckling (efter korv då förståss). Hon åt ganska bra tycker jag. Fast potatisen ville hon inte äta. Bara kyckling och tomat. 


Vi lät henne även leka lite med vattnet som är såå himla kul tycker hon! Hon stänker och skopar över vatten i decilitermåttet till lilla skålen och så häller hon lite på golvet. :) Tur vi har stengolv. Haha! 

En mysig middagsförberedning och god mat. Nu blir det en dusch för min del och sen ska Elina nattas och jag sova så fort hon somnat. 

Nya firrar och bästa skedarna

Efter vi ätit middag här hemma så åkte jag och My iväg och uträttade några ärenden som även slutade med att det följde med 5 nya firrar hem. :) 5 stycken platys, 1 hane och fyra honor så nu har jag sammanlagt 8 platys totalt. Då jag hade två innan och sen har dom fått ett yngel. 



Köpte även cocktailskedar med sugrör som jag ska ha när jag dricker min latte här hemma. Väldigt bra skedar måste jag säga. 


Lille ful-Harry ville smaka :) haha.

Nu blir det ytterligare avsnitt av Orange is the new black innan sängen kallar. Elina sover redan, i tid för en gångs skull. 

Säger god natt redan nu, GOD NATT! :)

Bästa lunchsällskapet

Hade tänkt blogga på min lunch idag men blev avbruten av min lilla tjej som kom med en bukett rosor upp för trappan till personalrummet. Christer och Elina åt lunch med mig idag utan att jag visste att dom skulle komma. :) Det gjorde verkligen min dag! Så mysigt och jag blev så glad när jag såg att det var dom som kom. <3



Elina lekte som vanligt med mikrovågsugnarna och sprang runt som hon alltid gör. 



Min dag kändes helt plötsligt mycket roligare! :)


Gäääsp... Zzzz

Dra mig baklänges vad trött man kan vara då.. Ville verkligen inte gå upp när klockan ringde men nu sitter jag i alla fall i Mys bil på väg till jobbet. Idag jobbar vi samma tid hon och jag. Träningsvärken från helvetet i armarna och brösten har jag också. Bara att tänka framåt och försöka glömma att man är tröttare än tröttast. 


God morgon!

Go kväller

Jobbat hela långa dagen och efter det vart det Orange is the new black med My här hemma. Och nu ska jag sova.

Så jag säger god natt!

Förmiddagsträning avklarad!

Världens soligaste väder ute just nu och jag ska börja jobba och vara inomhus hela dagen. Och dessutom har jag varit inne innan jobbet också då vi var och tränade hela familjen. Elina körde runt dockvagnen på mini sats och jag och Christer hjälpte varandra att lyfta skrot. Har börjat köra lite chins och dips nu då PT.n tyckte att det var dags att bredda övningarna lite. Tungt som bara den tycker jag, men antar att man blir bättre om man kör lite oftare.


Proteinshake och en banan på det och nu en kopp kaffe innan jag börjar jobba.
Saknar redan min lilla gnällspik. I morse var hon väldigt gnällig i alla fall. 

Hoppas ni har en trevlig dag UTE i det fina vädret. Sola lite åt mig med. :)

 

Frukttjuven Elina

Nu har vi fixat lite mer på baksidan, ätit god grillad mat och så har jag och Elina promenerat med hundarna. 


Innan middagen kunde bli klar var vi tvugna att handla lite och tror ni inte att Elina springer bort till frukten på en gång när jag tittade bort en sekund och knycker ett päron som hon snabbt som attan tröck in i munnen och började äta på. Hahaha! Förgrymmade unge! :)



Nåja, var bara att ta med sig ett päron till kassan och be dom väga det istället så vi gör rätt för oss. För väl framme i kassan så var Elinas päron nästan helt uppätet. Sen åt hon bara pytte pytte lite mat. 


På promenaden med hundarna åkte Elina i sin vagn, jätte nöjd över att hon fick följa med. Egentligen hade jag tänkt gå själv men det fick ändras i sista stund. 

Mötte Jenny, Omar och deras barn på vägen hem. Dom var här och hade en hantverkare med sig som ska bygga i deras nya hus som dom köpt precis i närheten av oss. Vi kommer bo ca 200 m ifrån varandra, sååå kul!!! :)

Jag fick äran att hålla i nykläckte lille David en stund innan jag gick vidare hem. 



Så liten verkligen!! Tänk att Elina varit så liten. Snacka om att man glömmer fort hur små dom faktiskt varit. 

Nu ska jag hoppa in i en dusch, för sen kommer My hit och vi ska kolla på Orange is the new black. :)

Fix på baksidan utanför förådet

Eftersom jag glömt telefonen på jobbet igår så har det inte blivit någon uppdatering förens nu, fast jag är ledig idag. Vi va och tränade klockan 11 och lämnade in Elina på mini Sats. Jag träffade PT:n igen och gick igenom nya övningar. Känner mig ändå lite omotiverad och vi pratade lite om att jag kanske borde boka in ett riktigt PT-pass där han verkligen kan pusha mig så jag kör på max. Ska kolla upp priserna lite bara och se om jag kan lyckas ha råd med det nån gång. 

Väl hemma igen efter att ha hämtat min telefon på jobbet så jag har trimmat gräset utanför förådet. Det var så högt som upp till mina knän. 

Bjuder på en bild när jag är in action. :) 


Kritvit kropp som är sååå långt ifrån så som jag vill att den ska se ut. Men men... Får försöka träna mer helt enkelt. 

Nu ska jag sola lite medans Elina sover middag och sen får jag se om jag fortsätter lite med gräsmattan här innanför vårt staket också. Är så tungt bara.



Bara andra halvan kvar

Yes nu har halva dagen gått och nu är det bara resten kvar. Dricker lite kaffe som Yvonne så snäll fixat på sin lunch så att det räckte till mig med. Har lite huvudvärk så ska försöka dricka lite mer vatten. Har tagit huvudvärkstablett precis så jag hoppas den hjälper. Är väldigt kvavt här i butiken nu när det är fint väder ute. 


Saknar min lilla pruttunge. Varenda litet barn som springer runt och drar i saker här påminner om henne på något sätt. Men i morgon får jag vara med henne mycket. :) 

Något som jag också saknar väldigt mycket är att ha min häst. Att kunna rida när jag vill och få pussa på mulen. 



Sista jobbdagen för denna vecka

Trött som tusan har jag nu tagit mig upp ur sängen och ner för trappan för att få i mig min morgongröt. Elina höll mig vaken en stund i natt igen så jag känner mig rätt sliten. 

Ska kämpa igenom denna dagen och det känns så så mycket bättre när man vet att man har fina kollegor. 

Tittar ut genom fönstret och ser att jag borde ta tag i och klippa häcken på framsidan. Grenarna spretar åt alla håll och kanter. Ska nog försöka fixa lite hemma i trädgården i morgon helt enkelt om vädret är fint. 


Igår kväll vart det en film som jag sa att det förmodligen skulle ha blivit. Lite senare än tänkt tyvärr då lilldonnan inte ville sova vid rätt tid, men men...

Jag satt i siffan och åt smågodis och Christer hade lagt sitt huvud i mitt knä, och vem tror ni inte vill ligga i mitt knä på kudden också?? Jo HARRY! Hahaha! Han tyckte att han också skulle få plats och att det var en jätte bra idé att lägga sig där.


Christer fick alltså titta på "tratt-tv" :)

Nu måste jag skynda mig. 

Idag går tiden lite snabbare känns det som. :)

Helt plötsligt har jag lunch och då har ju halva dagen gått och till och med lite mer. Skön känsla! Igår kändes dagen jätte lång. 

Efter jobbet idag blir det väl samma som igår antar jag. Hem och mysa med Elina innan hon somnar. Klappa mina fina hundar å ta hand om dom. Titta på nån film kanske med Christer. Eller om jag orkar så kanske jag går ut och kör några intervaller. Jag borde verkligen det. Måste ju pusha mig själv så jag verkligen gör det också även om jag egentligen är trött. Vart har min självdisiplin tagit vägen? 

Min träninsmotivation är väldigt låg just nu och det är ju inte så bra när man ska träffa PT:n på måndag igen. Känner att jag står lite stilla. 

Men nu ska jag i alla fall fortsätta jobba, för det måste man vare sig man vill eller inte. 

Silver fang

Någon mer än vi som känner till Silver fang?? Ni vet serien som man tittade på som barn med massa hundar som slåss mot björnar. En helt fantastisk serie! Christer har haft sin kusin Danne här idag och dom kör nu ett Silver fang maraton här hemma så jag fick också lov att titta lite. :) Christer har nämligen alla avsnitt + uppföljarens alla avsnitt om Silvers son, oklippta versionen! Och idag fick jag även reda på att det nu 2014 ska ha kommit ytterligare en till uppföljare. 

Nostalgi är vad det är i alla fall och nu blev jag riktigt sugen på att någon dag se om alla avsnitten själv. Nu kom jag ju hem mitt i. Vi kollade jämt på dessa hundar när vi var små. Om och om igen. Och jag ritade jämt massa teckningar med Silver på. :) Vi har avsnitten på VHS band här hemma någonstans fast då är det dom klippta versionerna där det typ saknas nästan 1 timmes film. 

Det är från dessa filmer som Christer har fått för sig att han skulle vilja köpa en Akita så småning om. För Silver är just en sådan. 


Sen måste jag ju bara säga att min dotter är så himla go! Min solstråle som skiner upp varendaste dag! <3 

Här på bild med farmor från igår. Och sen när hon åt efterrätt också. 



God natt!



Lunchtime


Kyckling med curry och ris till lunch för att ladda batterierna. Har massor att göra här på jobbet och det känns som att det aldrig tar slut. Men bara att klra på så blir jag nog klar lagom tills nästa leverans kommer och man får börja om igen. :)

Jag längtar verkligen efter min första riktiga lön som jag får den 25:e. Den är så välkommen! Så jag kan blrja beta av lite skulder jag drog på mig under mammaledigheten. Sen ska jag försöka att börja spara mer så att jag bygger upp en större buffert igen. Pluss att jag har vissa saker som jag vill ha som kostar en del. 

Annars idag rullar dagen på. Har ingenting planerat ikväll förutom att umgås med min familj. Finns såklart massor jag skulle vilja göra men det får vänta tills tiden finns. 

Nu ska jag äta upp min mat så jag hinner sitta i lugn och ro några minuter innan jobbet kallar igen. 




Frukost med Harry

Idag är en ny jobbdag och jag hoppas denna blir lite bättre. Sitter nu och laddar med gröt tillsammans med Harry. Han håller ofta mig sällskap när jag äter frukost när ingen annan är vaken. Min lilla guldgosse. 

 

Idag kör jag på all natural som vanligt. Inget smink och en vanlig hästsvans i håret. 

Dags att åka.

Fy vilken dag

Kan bara säga ett ord om denna dag, KAOS! 

Så därför går jag och lägger mig nu och hoppas på en bättre dag i morgon. 

God natt!

Då var dagen startad

Gröt i magen och lite lockar i håret så sitter jag nu i Mys bil som tar mig till jobbet! 



Idag jobbar vi tillsammans! :) 

Har inte gjort så mycket denna morgon faktiskt. Sov till 9 så hann inte med så mycket. 

Hoppas ni får en fin dag! 

Gggunaaat

Som Elina säger, gggunaaaat! :)

Dags att sova äntligen. Har varit trött hela dagen idag faktiskt. Fick ju vara vaken en vända natten som var med Elina som inte ville sova. 

Fick lite ensamtid förrut när jag promenerade med hundarna och sen åt vi middag direkt när jag kom hem igen. Var förbi mamma och lämnade ett kort till henne, samt hämtade lite kläder som hon tvättat åt Elina som hon råkat kissa ner när vi var där sist. 

Efter middagen fick Elina till sin stora glädje bada i diskhon. Hon kladdade ju så mycket vid middagen så det kändes lättast att göra så. Så typiskt också att ett rör undertill hade lossnat lite så att massa vatten hade läckt. Christer fick agera rörmokare och jag och Elina visade vår ilska. Haha!


Hon gör den där minen jätte ofta nu. Hennes nya grej liksom och så säger hon "så" hela tiden. :)

Nä nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig. Sov gott så hörs vi i morgon. 

Förresten, tipsar om denna app som heter insta mag. Går att göra roliga collage i den. :) 

En dag hos Yvonne

Hämtade upp My hos hennes föräldrar där hon sovit i natt och åkte sedan mot Farsta centrum för att titta efter gummistövlar till Elina. Blev även två stycken fina toppar till mig som fick följa med hem för nästan inga pengar alls. 

Sen hämtade vi Christer hos tandläkaren och köpte med oss pizza som vi åt hemma hos Yvonne. Efter pizzan gick vi ut på hennes baksida och hälsade på kaninen Fluffy och testade även om hon ville hoppa lite. 

Satte oss ute och åt Yvonnes goda rabarberpaj som hon bakat idag och drack kaffe. Elina somnade i min famn och vi babblade massa som vanligt. 

Sen kom även Yvonnes söner hem och lekte lite med Elina när hon vaknat. En riktigt trevlig dag och så skönt att kunna vara utomhus även om det inte var soligt.

Bjuder på lite bilder från dagen.














Supermorgon

Idag var jag hurtig och tog två av hundarna (Harry får ju inte gå promenad på 10 dagar.) och gick ut på en powerwalk som sen resulterade i springintervaller i 10 set. 20 sek spring och 10 sek vila (gå). Sen gick jag raskt tempo igen en bit för att sedan köra 15 sek jogg och 10 sek gång under 8 intervaller.



Väl hemma lämnade jag in hundarna och körde sedan 10 intervaller med hopprepet. Samma här, 20 sek hopp och 10 sek vila. Flåsigt värre! :)


Sen äntligen frukost bestående av havregrynsgröt med kanel och mjölk, proteinshake, C-vitamin och D-vitamin.


Fick bästa sällskapet av denna lilla busfia som nyss vaknat. <3





Älskade lilla hjärtat!! 

Nu sitter vi alka i bilen, Christer ska till tandläkaren och jag och Elina ska möta upp My och sen även Yvonne. 


Nu säger jag god natt och kryper ner i sängen.

Nu lider denna dagen mot sitt slut och jag ska bädda ner mig i sängen. Var på gymmet och tränade efter jobbet men det gick väl inte riktigt som jag ville. Kände mig ganska svag och trött idag. Sen har vi lagat middag tillsammans allihopa, Elina har hjälpt till att skära korv till korvstroganoffen. :) först tittade hon på mig hur jag gjorde och sen skar hon själv med sin lilla kniv som inte var vass.



Så duktig som vill hjälpa! Hon fick även måtta upp ris i kastrullen. 

Sen efter middagen så har jag och Elina badat tillsammans och busat med alla badleksaker och plaskat. Tvättat en maskin tvätt har jag gjort och sen nattat Elina. Behöver jag säga att jag är helt slut nu. Och ändå så har jag inte hunnit så mycket mer än nödvändiga måsten. 

Har gosat med den här lilla ynkliga också.. 


Christer och Elina hade eget kramkalas! :)


I morgon är jag i alla fall ledig och ska träffa Yvonne och My. Vi ska äta Yvonnes goda rabarberpaj och så ska jag även få se hennes fluffiga kanin Fluffy. :) Elina kommer älska den. 

Nu väntar sängen på mig. God natt!!

Lunchrast

Nu har jag äntligen fått lite mat i magen och är redo för att jobba lite mer. Det är mycket här idag, massa pallar som ska plockas upp och sen har jag även fått fixa inför reklambladet som börjar gälla i morgon. 


Efter jobbet sen blir det nog ett pass på gymmet. Men ett lättare pass tror jag då min rygg gör väldigt ont idag. Har gått med back on track ryggbälte på mig hela dagen för att kunna lyfta överhuvudtaget. Det hjälper ju blodcirkulationen till musklerna. Får eventuellt jobba pver lite idag också om det blir kaos. Har lite personalbortfall idag tyvärr. 

Dags att sätta fart! 

Idag är jag nyttig

Galet trött så jag nästan inte kom upp ur sängen, men nu sitter jag och ska trycka i mig lite proteinfrukost som alla "tränings"bloggar skriver om hela tiden. Overnight-oats med hallon. 


Havregryn, mjölk, kvarg, proteinpulver med chokladsmak och så lite hallon. Detta har stått i kylen över natten och gottat till sig så idag är det som en kletig sörja. Nyttigt, gott (sådär) och proteinrikt. 

Efter denna frukost väntar jobbet och massa pall som ska packas upp. Sen blir det en frukost nummer två vid 7. Hoppas på lite mer energi så jag orkar denna dag. Är verklgen galet trött. Längtar redan tills ikväll när jag får sova igen. 





Utomhusträning

Efter en solig dag ute på vår baksida så har jag nu precis kommit hem efter att ha varit med och tränat i pink challenge bootcamp vid rudan. Idag var ett gratis prova-på pass och det var faktiakt ganska kul. Är roligare när man är flera som tränar tillsammans och Jennifer och hennes syster Angelica var också där. Det var dom som bjöd med mig. :) 


Dessutom så sa instruktören att den som peppar de andra mest under dagens träning kommer att vinna en goodiebag från Dove. Och självklart kom tävlingsmänniskan i mig fram så jag peppade som bara den och skrek till de andra att "ta i!" "Kämpa!" "Lite till!" Och tror ni inte att jag blev utsedd till den peppande vinnaren! Woohooo!!!! :) 

Hårinpackning, lotion och två spray-deodoranter! Tackar tackar! :) detta gjorde min kväll i alla fall och det kändes genast lite roligare att träna igen. 

Vi kämpade bra tjejer!!
Jennifer, Angelica och jag.


Middagen är i magen, matlådan till i morgon förberedd och jag ska nu kasta mig in i en välbehövlig dusch. Sen bums i säng! Börjar 6 i morgon så ska upp innan tuppen. 

God natt!

Just nu

Njuter av att se min lillfia bada lite. Gäller ju att passa på när vädret är fint!




Ynklig liten hund

Det var en väldigt ynklig liten Harry jag hämtade hos veterinären för en stund sen. Groggy och piper. Han har ont lilla stackaren så nu måste jag hämta ut lite medicin på apoteket som han ska få så allt kan läka ordentligt. 


Allt hade i alla fall gått jätte bra och dom hittade inget konstigt i hans hals heller. (Han snörvlar ju ibland när han andas) Jag lät även dom klippa hans klor när han ändå var sövd då det är ett riktigt projekt varje gång då han är jätte obekväm med det. 

Nu ska han vila resten av dagen och kvällen och bara få vakna ordentligt. 



God morgon

En ny dag och ny vecka framför oss! Hur ska denna vecka bli då? Jo jag ska jobba som vanligt fast just idag är jag ledig. Är uppe tidigt då jag ska åka och lämna in min lille Harry hos veterinären för kastrering. Läskigt men ändå så skönt när det är klart. 

Läser hit och dit på facebook om allas hästar som nu gått treårstestet och fått sina bedömningar, och det är nog först nu när jag läser om allas klass ett hästar och poäng som 7 och 8 som jag faktiskt  verkligen inser vilken fantastiskt fin häst jag har. Beauty fick ju dubbeldiplom på sitt treårs, det bästa man kan få och ett mycket väl godkänt ridprov. Och även om hon är bockarnas drottning så är hon tamejtusan en så enastående häst verkligen. Att jag ens står som ägare till en sån stjärna är ju helt otroligt! 

Med detta vill jag återigen säga Faaaan!!!! Att jag inte får ha henne hos mig nu. Den finaste hästen jag nånsin suttit på, och så får jag inte ha henne pga av massa omständigheter.. Skit är vad det är!! 

Nu ska jag äta upp min gröt och sedan åka till veterinären med Harry. 




Bergadagarna

Nu är vi hemma från Berga sär vi spenderat denna soliga dag. Tittat på kossor, kaniner och hästar. Elina har ridit ponnyridning och busat i gräset. Vi träffade även de andra i mammagänget med hela deras familjer så vi har haft en riktigt mysig dag. 

Nu ska jag fixa mig lite å sen ska vi vidare för lite födelsedagsfirande av Christers "fasters" son som fyller år. Även min storasyster Jaya fyller år idag! Grattis grattis! 







RSS 2.0