Älgar!!

Nästan varje kväll nu när man åker hem från stallet så står älgarna ute på åkern. Och denna gången hade jag turen att ha kameran med mig. :) Dom är gaska söta tycker jag!
 
 
 
 
 
 
 
 
När Camilla och jag var ute och red i förrgår så mötte vi ju tvåälgar i skogen som var mycket större än dessa. Då vart till och med Jacson lite rädd. Älgarna dom bara glor!

ridtravartävlingen som var

I helgen var jag ju funktionär på en ridtravartävling, och här är lite bilder från den på fina ridtravare! :) Tycker att det är så roligt att så många är så engagerade och tar sig an dessa fantastiska travhästarna även efter deras karriär på travet. En hästras som verkligen ligger mig varmt om hjärtat. <3
 
 
 
 
Fuxen nedan är fina Danne som jag brukade rida förrut, och som Jenny då ägde. <3
 
 
 
 
 
 
 

Nu säger jag god natt!

Efter en lång dags jobb samt träning på gymmet direkt efter det så är jag nu ganska så slut. Ska hoppa in i en snabb dusch nu bara innan jag ska dyka ner i den sköna sängen. Har fixat lite tidsinställda inlägg nu med massa bilder så nu kommer det uppdaterasminst en gång om dagen i alla fall i några dagar framåt. :) Bra va!!
 
Saknar min häst lite grann nu men vet att båda mina medryttare tar väl hand om honom nu i tre dagar. TRE DAGAR! Förstår ni hur länge det är. Hahahahaha!!
 
 
God natt!

Äntligen lite tid över till bloggen

Är inne i en trött period just nu där jag bara längtar efter att få sova så bloggen har blivit lite lidande. Alla bilder jag fotat under senaste veckorna är nu i alla fall uppladdade på datorn och redo att visas. Så nu kommer jag försöka att berätta lite vad vi gjort senaste tiden när jag varit frånvarande här.
 
Igår planterade jag och Elina små blommor och paprikor o små söta krukor här hemma. Hade lovat henne att hon skulle få göra det så köpte med mig fröer hem från jobbet och gick ner till City Gross på lunchen och köpte jord. :) Roligt tyckte hon och hon var så duktig!
 
 
 
 Så nu får vi hoppas att det börjar växa också. :)
 
På kvällen var jag i ridhusetmed Jacson och alla hundarna. Vi promenerade dit och så red jag i ca 15 min, och såpromenerade vi hem igen. Bästa ridhuspasset någonsin!! Han snubblade bara pytte lite och lyssnade så bra och var SÅÅÅÅ duktig! Finaste!!!! Red barbacka!! :)
 
 
 
 
 
 
Han fick "springa" lös medans jag mockade bort bajshögen, men stod mest vid spegeln och spanade på sig själv.
 
Nu ska jag till jobbet så hinner inte uppdatera mer nu men nu är i alla fall bloggen igång igen :) woohooo!!

Iväg på hästtävling

Idag är jag funktionär på en ridtravartävling. Så roligt att få se alla fina travare med sina engagerade ägare och ryttare. 

Detta får mig att tänka på min älskade Beda lite extra och sakna henne. 

Tyvärr har min kamera på telefonen typ gett upp så får se bilder senare tagna av Amanda med min kamera. 

Mina 8 veckor utan godis är nu över

Wooohooo I made it!! 

Äntligen är dessa veckor över och jag har firat det med en glass! MUMS så gott!! Haha!!

Kvällsträning idag igen

Har fruktansvärd träningsvärk i mina ben sen tisdagens benträning så idag fick det bli biceps/triceps och sen avsluta med 20 min cirkelträning.

Suddig bild men den får duga!


På tal om bilder så har jag bilder både från i måndags och från igår på systemkameran som jag ej hunnit lägga in på datorn än. Ska försöka få en lucka snart så jag kan visa er. :) fotade bland annat två älgar i måndags. :)

Har ju även en film som ska laddas upp från ridhusträningen i lördags. Denna vecka har varit tajt att hinna med datortid. Har prioriterat Elina och hundrna när jag varit hemma. Och varit alldeles för trött på kvällarna då det alltid blir så sent. Då prioriterar jag sömnen. :) Men jag ska fixa allt så fort jag hinner, så får ni se både bilder och film senare. :) Den som väntar på något gott...

Nu ska jag kasta mig in i duschen. Har ätit middag nr 2 och duktigt druckit mitt protein som inte är gott direkt. Hundarna är kissade och Mili har fått sin dagliga medicin. Då var allt klart för att sova sen då. 

Helt sjukt ändå vad jag saknar min stora häst när jag inte varit där på hela dagen. Han har fått gå promenad och beta gräs med Anna idag. :) <3


Hältan verkar bättre i alla fall så förhoppningsvis kan jag nog kanske våga mig på att trava lite efter helgen igen. Nu kör vi skritt denna vecka för säkerhets skull. Världens snällaste häst alltså! <3

God natt!

Kl 23.45

Äntligen ligger jag nerbäddad i sängen bredvid min andra hälft och har mitt lilla hjärta i sängen bredvid. Tittar på hur roligt hon ligger och lyssnar på när hon andas. Nu kan jag slappna av och sova. <3 Finns inte ord som beskriver hur lyckligt lottade vi är som fick just Elina! Vår solstråle och glädjespridare! 


Har nu duschat efter träning och ett snabbt stallbesök med lite sårvård. Alltid mysigt att få säga god natt till Jacson också. :)


Körde slut på mina ben på gymmet så dom darrade när jag gick ner för trappan, så det lär bli en härlig (inte) träningsvärk i morgon eller över morgon.  Hann tyvärr inte med någon magträning men det gör inget. Får ta igen den nästa gång.


Kvällspromiss med hundarna har jag också gått och klockan bara tickar iväg.. 


Så nu säger jag god natt och sover sött! 

Nu slutar jag jobbet.....

...så nu blir det träning med fokus på ben/rumpa/mage. Kör på mitt förstegym Sats idag tänkte jag. :) en vecka sen jag var där så känns som ett bra val denna kväll. 


Sen ska jag förbi stallet en snabbis bara och smörja in Jacsons ben med salva innan jag åker hem, duschar och sover. :) Full rulle som vanligt! Jobbigaste är bara att Elina har somnat innan jag ens slutat jobbet så henne får jag inte prata och gosa med förens i morgon. Min finaste lilla tjej! <3

Skinkmonster! :)



Förmiddagen spenderades ute i solen


Efter att Elina var lämnad på dagis efter frukosten så åkte jag och alla hundarna ut till stallet. Mockade och fixade allt först innan jag hämtade in Jacson från hagen och gick en promenad. Sprang lite med honom och försökte själv kolla om han haltade men lyckades inte se något. Men det är svårt att se en sån liten markering när man själv springer så jag tog det säkra före det osäkra och promenerade. :) 

Vi gick runt åkern och självklart ville alla smaka på det nya gräset, japp hundarna också :) haha!



Jacson hade lite svårt att slita sig från gräset men gick snällt med mig efter en liten stund. Sen gick vi i etapper blandat med att beta. Mysigt!! 


Är så himla skönt när man kan stå ute och pyssla. Jag älskar att vara i stallet! Skulle kunna vara där hela dagen! :)




Nu ska jag börja jobba igen. Lunchen är slut, typiskt. 

Hoppas ni är ute och njuter i det fina vädret! 

En halt Jacson :(

En härligt solig eftermiddag i stallet tänkte jag. Och jo visst var det härligt, ända tills jag skulle börja trava med Jacson och han haltar i fram. :( Han har ju ett sår precis under kotan på höger fram som är lite irriterat och precis under såret så har han ju sina boots. Kan ju vara så att han tycker att det gör ont när bootsen glider upp i såret när han böjer hoven, eller så är det något annat. Men han var varken svullen eller varm, och han skrittade på som vanligt utan nån skymt av hälta. Sen sprang jag och Jenny (Tudors matte) med honom med och utan boots på och vi tyckte ändå att det verkade bli en förbättring utan bootsen så nu går han nog skrittas utan boots och vila några dagar så hoppas jag på att det onda försvinner fort. Stackars min stora kille. <3 

Jag hann ju njuta lite i det fina vädret i alla fall när jag skrittade fram.




Nu har jag precis kommit hem från lite cirkelträning på gymmet också och ska skynda mig nu så jag får sova. Är helt slut och känner mig även lite ledsen över Jacson. :( Men det kommer bli bra! 

God natt! 

Nu blir det lite stallmys


Efter sjukhusvistelse med mamsen så blir det nu lite stallmys för min del. Ska även städa i fikarummet och lite andra utrymmen idag. Hoppas att Jacson saknat mig lika mycket som jag saknat honom nu när vi varit ifrån varandra hela dagen igår. :)


Denna bilden skickade Anna till mig igår. 

Ledig måndag med massa att göra ändå

Ååh idag har jag startat dagen med bästa Elina samt att jag fick gå och få massage. Såååå skönt! Måste se till att ha råd med det oftare tror jag. 

Nu är jag och Elina hos mamma/mormor en stund och har druckit kaffe/saft och ska snart skjutsa henne till Huddinge sjukhus för lite kontroller. Christer är på väg hit nu för att ta med sig hundarna hem sen när vi är färdiga hoppas vi på att kunna slänga lite skräp på tippen. 

Idag invigs nya skorna på Elina! 




Ridhus-söndag

Yeaay äntligen kom jag och Jacson iväg till ridhuset efter två veckors frånvaro därifrån. Han var väl inte så jätte taggad om man säger så, han tycker det är jobbigt att jobba. :) han vill helst bara stå och mumsa mat om han får välja tror jag men han blir ju så förbaskat tjock då. Haha.. Så lite får han allt ställa upp och jobba. Tror han kommer få upp motivationen mer när konditionen blir bättre och allt känns lite lättare. Sen så blir det säkert bättre när han lärt sig hålla mer koll på benen, nu snubblar han ju ungefär var 10 meter när man kräver lite av honom. Min stora klump! 

Måste ju säga att det är helt annan ridning jag får uppleva med honom om jag jämför med mina tidigare nätta, superpigga, energiska travare/halvblod/fullblod. Men han är så go med sin "tar allt med ro" stil. Han har aldrig bråttom och gör inte mer än vad han måste. Lite latmask kanske?? :)  Men jag älskar honom som han är!


Christer filmade även lite igår så jag kommer lägga upp en snutt här sen när jag har tid att fixa det. :) inte varje dag man får med sig karln till stallet.

Nu ska jag jobba!!!

Idag är jag trött och har huvudvärk

Fredag hela dagen lång och jag har jobbat med huvudvärk. Fy bubblan vad jag hatar huvudvärk! Det förstör så mycket liksom. Tog i alla fall två migräntabletter och en alvedon så det har lindrats lite. Åkte direkt till stallet för att ta in och natta alla fina hästar. Jacson fick lite gos också. :) underbara Bamse! 

Nu äter jag lite hamburgare med en liten vavva i knät.


Ska gå och sova så fort jag är klar så kanske huvudvärken ger med sig helt tills i morgon, hoppas!

Saknar min lila busfia som denna helgen sover över och är med Jaya och Charlie då både Christer och jag jobbar hela helgen lång. Är så tomt hemma utan henne, men hon har haft en jätte rolig eftermiddag/kväll där med massa bus, lagom godis, salta pinnar, hopp i sängen och massa mer tokigheter. :) älskade barn!

I affären för att köpa fredagsmys! 


Dom tycker verkligen om varandra och har hur kul som helst ihop. Fina kusinerna! <3 

Tack snälla för hjälpen!! 

Nu är det en svart vovve här som vill ha min uppmärksamhet så bäst att kvällsgosa lite innan jag sover. Kli på magen är ju så skönt tycker Mili. :)

God natt

En hektisk jobbdag

Idag känns det som jag verkligen gått på högvarv hela dagen. Ska bli så skönt att sova nu. Har inte så mycket att berätta då de senaste två dagarna mest bestått av jobb. 

Jacson blev riden av Elin igår och idagfick  han vila då jag inte fick sova så mycket på natten. Elina hade jobbig växtvärk i benen så hon höll oss vakna. Jag hade ingen energi alls i morse, det var först på jobbet som jag började vakna.

Elin och Jacson. :)


Tur man får lite hjälp ibland. 
Nu ska jag sova. God natt!




Barnfri kväll

Nu har jag och Christer precis kollat klart på ett avsnitt av Walking dead helt utan avbrott. Elina är ju inte hemma utan hos Jaya. Känns tomt att inte få pussa henne god natt. 

Har varit i stallet innan men skippade ridningen. Jag orkade helt enkelt inte. Kände och känner mig jätte trött aå ska sova nu. Borstade och gosade en hel del i alla fall och så var jag hos kaninerna och städade och lade in ny halm. 



Har skrivit på Jacsons tavla att han ska lämnas inne i morgon. Tänkte klippa benen på morgonen så vill att han ska vara torr. Ska komma ihåg att ta med mig morötter också och olja att smörja benen med. 

Nu säger jag god natt och ska drömma sött om min fina dotter som jag saknar nu som bara den. <3 

Äta kattmat och titta i hundboken, det är grejer det! Haha!! 




Nämen goddagens på denna fina tisdagen

Började min morgon idag med lite sovmorgon då jag kom hem på tok för sent från stallet som vanligt. Christer fick gå upp med Elina och ha morgon med henne och sen åkte jag och lämnade henne på dagis när jag vaknat. Vi båda jobbar sent idag så hon kommer få sova hos Jaya i natt och busa hela kvällen med Charlie. Smidigt att vi kan hjälpas åt med barnen. 

Ridturen igår blev inte så lång men desto mysigare. Red i halsring och övade på att svänga med vikthjälper och travade några varv på fyrkantsspåret. Han förstår sakta med säkert även fast det är lite knepigt. Vi ska träna på tills det sitter, för vilken härlig känsla det är att rida barbacka utan träns! <3 Jag älskar min häst som är helt klart bäst! 


Idag blir det också ett sent stallpass då jag valde sovmorgon och sen gick till gymmet i Västerhaninge och hör och häpna, fixade ett medlemskap även där så jag kan fortsätta träna med Jenny som byter dit då det är mycket närmre hem. (1 min att gå från dörr till dörr) Så nu har jag alltså två olika gymkort så jag lätt ska kunna träna där det passar bäst för dagen. På väg hem från jobbet får det bli sats och när jag är hemma så går jag dit. = kommer bli lättare att få till fler träningar utan att det tar så mycket extra tid. Nu jäklar ska det hända grejer med kroppen! 

Men idag är det vilodag från gym och endast stall och ridning igen i halsring. Övning ger ju färdighet! :) Sen tar jag nog en sen kvälls med hundarna efter det om Christer inte varit ute med dom innan på kvällsrunda. Fast Mili hakar nog gärna på oavsett! Min busis!






Hur kul kan man ha i en bil?

Mellan klasserna på tävlingen igår så busade jag och Elina i bilen då det duggade ute och hon inte riktigt hade ro i kroppen till att sitta still i ridhuset och titta på övriga ekipage. Så hon fick klättra runt och leka och lyssna på musik. :) Älskade glada unge! Mitt finaste hjärta som var sååå duktig och tålmodig igår.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen fick hon även sitta på pallen vid framridningen.
 
 
 
 
Och så fanns det en trähäst som var rolig att provrida.
 
 
Det kommer nog bli en liten hästtjej av henne! <3 Hon förstod inte riktigt varför Jacson inte var med och frågade efter honom flera gånger.

Vackra häst

Nyss hemkommen från stallet och en kort promenad med Lillemannen och hundarna i mörkret. Idag stötte vi även på en söt liten igelkott. :) 

Ska kasta mig in i en snabb dusch och tvätta håret och sen blir det bums i säng! Blev inringd till att jobba i morgon på morgonen, men sa att jag bara kan jobba 3 timmar då jag har andra planer sen. Så jag kör feån halv 6-halv 9. Så sk försöka somna fort efter duschen så jag får några timmars sömn i alla fall. 

Jag fastnar så lätt i stallet. Jacson är så mysig att stå och pyssla och gosa med så det är svårt att slita sig. Får lite separationsångest så som jag får med Elina också. 



Gjorde en fin fläta idag för skojs skull. Gillar att se hans maffiga hals! <3 
Och bara därför får ni två bilder till. :) hihi!



God natt!


Tävling på Tyresö ridklubb

Idag har jag och Elina agerat chaufförer åt Jenny och hennes häst Sammy som skulle tävla dressyr. Passar på att försöka köra släp nu när jag får chansen eftersom det då kommer vara lättare på uppkörningen sen när jag ska ta BE-körkortet.
 
Fotade en hel del bilder och tänkte visa några av dom här :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En lyckad tävlingsdag!

Andys lekland

Igår passade jag Charlie så då tänkte jag att det kunde vara kul för kusinerna att leka av sig på Andys lekland. Så dit for vi och så passade vipå att äta lunch på grillen också. Hamburgare och pommes, mums!!
 
 
 
 
 
 
 
Så med lite mat i de små magarna så gick vi in och röjde gärnet på Andys. TJOOOHOOOO!!! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen vart det självklart glass och lite godis också. :) Lyckliga barn!!
Som dom skrattade! <3

Camilla fick komma ut och rida Jacson

I fredags efter jobbet så kom Camilla ut till stallet för att titta och hälsa på Jacson. Hon har ju inte träffat honom innan och hon tyckte att han var supermysig. Självklart fick hon rida också och jag passade då på att fota. :
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Camilla fotade även ett och annat kort på mig när jag travade av Jacson.
 
 
 
 
 
Min häst är helt fantastisk!

God morgon söndag!

Denna helg som skulle vara relativt lugn blev helt plötsligt fullspäckad som vanligt. Därav dålig uppdatering här. Men lugn, jag kommer att uppdatera senare med bilder från fredag-söndag. Har nämligen fotat både från stallet, Andys lekland, å idag kommer det fotas lite från en dressyrtävling också så ha tålamod. :) Ibland är jag inte världens snabbaste när det gäller att få bilder till datorn och så då jag är lite tekniskt trög. Haha!!! 

Men nu ska jag och Elina åka ut på äventyr med Jennys häst i släpet. Spännande! Heja Jenny och Sammy idag! 

Bjuder på en mobilbild från igår. :)





God natt

Äntligen hemma från bästa stallet och bästa hästen. Helt slut!!! Nu ska jag sova som en stock och hoppas att jag få sova ostört. 

God natt!



Då har man äntligen ett truck-kort

Idag har jag och Berna från vår butik fått gå på truckutbildning. En rolig och väldigt bra dag med massa truckkörning som nu resulterat i ett godkänt resultat! :) Så nu får jag äntligen köra trucken på jobbet. 

Tjohoo!



Berna in action på lilla trucken :)


Körde även en större truck utomhus som var riktigt rolig faktiskt. :)

Sen när jag kom hem så hade Jacsons boots kommit från England. Strl 4XL och Elina tyckte det var perfekta mössor! :) haha!





Vi har suttit ute i solen och myst med jordgubbar och byggt tågbana. Sen gick vi ut med hundarna och bort till Ica för att hämta ut ett annat paket som också kommit. Så nu har jag även fått en ny kameraväska till mig själv. :) wiieee!


Christer är nu och tränar bandy och jag väntar bara på att han ska komma hem så jag kan åka ut till stallet och ta in alla hästar. Sen blir det sovdags för min del när det är klart. Är mega trött redan nu.


Barbackaonsdag med tokiga hundar

En härlig start på dagen..


Barbacka på Jacson med alla hundar springandes som tokar vid sidan om. Hundarna var verkligen helt vilda idag. :) 
Dom sprang och busade som bara den och Jacson bara tittade och gick vidare. Blev inte så lång ridtur men vi hann i alla fall både trava lite och ta en kort galopp.  Fast Jacson var inte alls arbetssugen idag och var inte helt med på noterna. Han ville inte riktigt ta något stöd i bettet idag så jag antar att han bara ville ut och mysa så en sån tur fick det bli. Man kan ju inte träna jämt. Ibland får man bara busa lite och inte ha så mycket krav. Härliga häst! Denna turen passade ganska bra idag för min del också då jag är väldigt trött och öm i kroppen efter gårdagens träning. 

Nu ska jag dricka lite kaffe innan rasten är slut. 

Nya pjuck

Japp nu har min fina häst fått nya skor och han var snäll som vanligt. Lite otålig mot slutet men med lite hö så tyckte han nog livet var ganska bra ändå. :) det är så häftigt att se när Henrik fixar med hans stora skor. Det är liksom ett projekt i sig att få rätt form när dom är så stora och tunga. :)

Jacsons sko vs en shettissko


Jacsons sko vs en halvblodssko på häst som är 164.


Fotade lite under tiden också. Så häftigt när det ryker.. :)






Älskade Lilleman!! 

Nu vill jag rida!!! Haha!! Men får vänta tills i morgon. :)

Nu ska jag gå och jobba igen, lunchen är slut. 

God morgon tisdag

Ny jobbvecka, nya träningsmöjligheter och så ska Jacson få nya skor nu på morgonen. :) tvättade rent benen igår kväll så nu står han och väntar på hovslagaren och äter sitt morgonhö. 


Själv ska jag äta gröt innan jag åker och först lämnar Elina på dagis och sen vidare till stallet.



Min stjärna här hemma är lite trött och ligger i soffan och mornar sig. <3


Hon har fått lite välling nu bara så äter hon frukost på dagis sen. Idag är en sån där dag när jag knappt hinner träffa henne så ska passa på att krama henne massa nu på morgonen.

Hoppas ni alla går en fin dag!




Jobb, träning, hundar, häst, barn, familj, kaniner

Ja det är många saker som ska klämmas in och hinnas med varje dag men oftast går det bra eftersom jag och Christer får hjälpas åt och styra upp dagarna så allt går ihop, även om det är en del pusslande. Som vanligt så kommer hästtiden sent på kvällen efter allt annat. Och då är det Jacsonmys och kaninmys som gäller. :) Idag fick han dock vila då han ridits nu 4 dagar i rad. Tvättade rent hans ben ordentligt och gnuggade som bara den med svampen indränkt i såpa. Hagen är verkligen geggigare än geggigast nu så det är mycket lera som ska tvättas bort. Måste komma ihåg och köpa ny salva till honom i morgon bara då den tagit slut. Så idag fick alla sår/förhårdnader/sprickor vila och lufta helt. Borstade även bort massor av päls från honom. Han fäller ju som bara den nu. :) 

Bjuder på en bild från i förrgår bara för att han var så stilig då. <3 


Och så en från ikväll när jag satt och pratade med kaninerna som fortfarande är väldigt skeptiska till människor. 


Innan stallet idag så var jag på gymmet och körde cardio och lite mage. Det är inte ofta som jag kör ett pass med enbart cardio, men jag borde bli bättre på det. Vill ju nå mitt mål och då kanske jag måste "offra" mig även fast cardion är det typ tråkigaste. 


Väl här hemma nu så har jag blivit attackerad med massa pussar från alla hundarna och ska nu duscha med min nya duschkräm som jag köpte från jobbet idag. Luktar sååååå gott!


Sen ska jag SOOOOVA!!! Wiiee!! 
God natt!


Med knopp i pannan tränade vi i mörkret tillsammans <3

Efter att varenda bild som dök upp i mitt flöde på Facebook igår var på fina dressyrhästar från ågestas dressyrtävling, så vart jag så sugen på att fixa Jacson så han också blev dressyrfin med knopp i pannan. :) pch han blev så stilig så min fina stjärna! <3






Sen gav vi oss ut i mörkret och den tänkta skrittrundan bort till ridhuset och tillbaka byttes ut mot en skritt och lite travrunda på högstabanan istället. Vart så inspirerad av all dressyr som gjort sig påmind hela dagen så jag och Jacson körde trav på rakt och böjt spår med koncentrationen på att hitta ett jämt flyt utan att han skulle snubbla hela tiden :) haha, min klump! :) Svårt att hålla koll på fötterna när man är stor och tung. Men han får en stor eloge för att han är så ambitiös och verkligen gör sitt bästa alla dagar i veckan och jämt är helt underbar att ha att göra med! En vacker dag så kommer vi ut från mörkret och då kommer ni få se en riktig dressyrstjärna, maffigt trava fram med dunder och brak från marken där det enda man ser är massa muskelmassa som stiligt tar sig an sin uppgift på största allvar! <3 Jag tror stenhårt på min Jacson!! 


Nu ska jag fixa klart inför avfärd mot jobbet! :)

God morgon!

Äntligen kunde jag gå och lägga mig i tid igår. Första natten på evigheter som jag få sova mer än 4 timmar. :)
Nu ska jag äta lite gröt innan jobbet väntar. Jobbar hela denna helgen och är sen ledig på måndag.
 
Glad påsk!
 

Idag fyller min pappa år också så stort grattis till honom!!
 
 

Godissug deluxe

Nu har jag varit utan godis i snart 5 veckor och ja, visst är sötsuget lite mindre men det är inte borta. Och framförallt inte idag när det står massa godis  här i personalrummet.


Godis är ju bara sååååååå gott!!!
Känns jobbigt när jag blir så här sugen. Ingenting annat är liksom gott då. Men men... Får försöka tänka på annat.

Skrittade Jacson fram och tillbaka till ridhuset igår i mörkret. Mötte säkert 10 bilar på vägen som körde från båda håll och han var hur lugn som helst! Min duktiga bamse! <3 finns verkligen inget ont att säga om denna hästen. Han är bara för go! 


Nu ska jag hinka i mig massa kaffe så jag håller mig vaken resten av dagen. Mina alldeles för sena kvällar är lite påfrestande för mig som är en tröttmössa. Men vet verkligen inte hur jag ska lyckas få till så att jag kan gå och lägga mig tidigare. 


Ge mig lite fler timmar på dygnet

Just nu känns det verkligen som att jag skulle behöva fler timmar för att hinna med allt jag vill på dagarna. Men jag får väl göra så gott jag kan för att hinna så mycket som möjligt helt enkelt. :) 

Igår vart det lek, målande och pusslande nästan på en gång när jag kom hem från jobbet. En mysig eftermiddag med Elina och hundarna! Kira och Harry ville också vara med i tågbanebygget men det tyckte inte Elina att dom skulle. Hihi!



Det vart ingen ridning igår men borstning och tvätt av leriga ben. Samt gos och kli såklart. :) Vart helt paff när jag kom till stallet och märkte att allt var fixat. Haha!! Klantarslet jag hade ju glömt bort att Anna skulle ha Jacson igår. Jaja, då fick han lite pyssel två gånger. 

På kvällen sen tränade jag en 30 min pass med Jenny på gymmet. Mer hann vi inte tyvärr. 

Och idag så har jag jobbat till 16 och nu har jag och Elina precis fixat lite påskris. Fint blev det tycker jag! Elina valde vart fjädrarna skulle sitta. :)


Bredvid mig håller Kira och Harry på att busa! Haha!!


Inte det lättaste att fota då dom är snabba i rörelserna. 

Ska gå och hjälpa till med middagen nu innan jag åker till stallet. 





RSS 2.0