Hemmajobb och stallmys

En sen kväll efter barbackaridning i grimma och grimskaft runt centrum. Vilken fantastisk häst jag har!❤️ Så snäll, så duktig!! Inte varje dag man möter en människa heller som frågade vad han kostar att köpa😂 Mitt svar "han är inte till salu"

Nu ska jag sova. Har jobbat lite här hemma nu också. Satt ihop lite julklappsset och erbjudanden. Att kunna jobba lite när man känner för det och när man hinner är kanon ju.

Maila mig gärna för fina erbjudanden eller kanske vill även du komma igång med en business? Jag hjälper dig!

[email protected]

Annars idag har vi hängt med Jaya och Charlie hela dagen. Vart på BVC för mätning och vägning samt handlat på Willys.

Tänk vilken ork man har egentligen med tanke på hur lite man får sova med en liten bäbis. Tror jag snittar 2 timmar i stöten Max!! Och här sitter jag nu 00.07 och har ännu inte lagt mig. Men jag tror stenhårt att jag hämtar massa energi när jag är hos min dunderklump.❤️

God natt!


Byta däck

Här sitter vi i mammas bil och väntar på att få byta däcken. Segt som bara den. Dom sa jag skulle komma halv 10, jag kom 20 över 9 och nu är klockan kvart i 10 och jag har inte fått köra in än.

Men men... lever på gårdagens ridtur med finaste dunderklumpen som var så himla duktig! 😍 övergångar, övergångar, övergångar.. Vill få mer kvickhet, bättre fokus och framförallt att han ska börja bära sig själv mer. Han glömmer gärna bakbenen i stallet😂 "lilla" söta gubbelubben!❤️

Evan sover i alla fall, vissa har det bra!😏
Nä men ser man på, nu öppnas portarna! Snart vår tur. Hej så länge!


Hämtat ny energi

Då har jag varit hos finaste Jacson och hämtat ny energi. Han är som en laddare för mig. Han ger mig lugn i själen och sprider kärlek. Hälsade även på hos Pia efter stallet och drack en god latte.

Skulle ju rida idag var planen men eftersom jag virrpannan själv glömde alla nytvättade reflexer hemma så vart det endast pyssel idag. Suck! Jaja sån är jag men Jacson mår inte dåligt för det. Desto mer kliande, borstande och klappande. Gjorde även fina flätor längs benen på honom för skojs skull. 😂

i morgon ska Anna rida så han får motion då i alla fall. Även till henne ger han så mycket energi.

Dags att sova nu då klockan är på tik för mycket. I morgon ska jag och Emma köra hennes häst Smulan på förberedande inför inridning. Spännande! Ska passa på att pussa lilla söta Mackan när jag är i det stallet då. Snart är han till salu. Ägaren hinner ju inte med honom själv och eftersom inte jag kan pyssla mer med honom då han och Jacson inte står i samma stall så säljs han nu. Önskar man kunde ha honom också. Lilla söta ponny!❤️

God natt!!


Ny vecka igen

Helgen har gått och jag kan väl säga att jag inte varit på topp direkt. Har varit alldeles för trött denna helgen med huvudvärk och noll energi. Vissa dagar orkar man, andra inte. Och i helgen var det såna där megasega dagar som spenderats mycket i sängen.

Men nu är det måndag och ny vecka. Två maskiner tvätt är tvättade och frukosten intagen. Elina är hemma idag då hon var för trött i morse och jag inte orkar bråka med henne. Så vi kör på mysdag idag med förhoppningsvis lite fix. Just nu sitter jag i soffan med Evan i famnen som sover, mysigaste!!!😍❤️ När barnen är så här gosiga så vill man aldrig lägga ifrån sig dom.

Elina kollar på film och hon är tröttis idag. Får väl se hur gnälligt det kommer bli. Igår köpte vi en julgran som vi byggde ihop. Både jag och Christer jobbar nästa helg när vi normalt brukarvta fram granen så i år får vi ta fram den innan så vi kan klä den tillsammans. Så den står framme nu men helt tom.

Idag ska bli en bra dag!!


Full rulle kanelbulle!😉

Först vanliga dagislämningen av Elina på morgonen. Sen rolig hundträning med Harry i hundhallen. Evan, lilla pajasen hittade självklart en vattenskål och började bada.🙈 Man tittar bort en sekund och så är det kört. Pruttunge!❤️

Åkte förbi stallet när han sov i bilen och mockade och lade in maten i boxen och fyllde vatten så allt det är klart sen när J ska in. Mer hann jag inte under dagen. För sen har jag städat här hemma. Dammsugit, moppat, plockat, torkat, rengjort toaletten mm.. och detta var ändå bara nedervåningen som tog typ 2,5 timme.😅

Hämtat Elina som verkade vara en tröttis. Lite gnällig och testar mig hela tiden. Bara räkna till 10 och andas för att orka vissa dagar. Sen började jag förbereda här hemma inför kvällens produktvisning. Wiiee!! 4 gäster kom! Malin hjälpte mig idag så jag lär mig. En mysig kväll och jag lär mig mer och mer hela tiden. Nya aha och jag kommer även på frågor själv vartefter. Jag ska bli proffs på detta!!

Vill du också ha en trevlig kväll hemma hos dig med lite produktvisning, fotspa eller hudvård?? Då är det bara höra av er till mig så kommer jag en tid som passar. Och självklart får värdinnan/värden för kvällen en exklusiv produkt.

Sen har jag avslutat kvällen sent i stallet. Pyssel av Jacsons ben framförallt då hovslagaren kommer i morgon. Smorde in lite salva som vanligt. Idag blödde han faktiskt lite på ena bak. 😕 Så jobbigt med skorven som blir värre så fort minsta lilla leran. Bara hålla efter. Ska försöka tvätte honom när jag är där på dagen snart så han får lite bakteriedödande schampo på skorven så blir det kanske bättre sen. älskade klump!❤️

Nu en supersnabb dusch. Alla andra sover redan. Bara jag å Harry vakna.☺️

God natt alla fina!


Sent idag igen...

Men vilken fantastisk kväll jag haft! Spenderat den i stallet hos bästa Jacson som verkligen är terapi för själen.❤️ Och eftersom det inte var halt längs grusvägarna så kunde jag idag även rida ut med några stallkamrater trots att han ej har brodd. Så himla mysigt. Vart mest skritt men även en utsträckt galopp längs ängskanten och lite trav längs grusvägen. Alltså som jag saknat detta! Men aj vad det kommer kännas överallt i morgon. Min rygg gör nu ont, bäckenet känns det med samt sittbenen.😂 Ovan ju!

Älskar min häst så så mycket!!❤️

Innan idag har jag bara myst med barnen. Evan och jag var på babycafét i morse och sen på eftermiddagen så promenerade vi och hämtade Elina, samt tog en liten fika hos mamma/mormor. Evan fick smaka pepparkaka för första gången, mums så gott!

Nu ska jag snabbt in i duschen och sen bums i säng. Kommer somna med ett leende på läpparna efter kvällens mysiga ridtur, och efter att ha kommit hem till Christer som beställt en ny kalender till oss med massa bilder från vår semester.😃💕 Ska drömma om framgång med min nya buisness i natt och verkligen jobba för att det slår in!🌟

God natt!!


Sent..... på tok för sent!

Oj vad klockan tickar iväg. Christer har varit på behandling av rygg/nacke och det tog sin lilla tid. Och eftersom vi ska in med bilen på service i morgon så ville vi hinna lämna den där idag redan så jag slipper stressa som en tok i morgon på morgonen. Så sagt och gjort körde jag bilen till verkstaden i Jordbro och promenerade sen hem där ifrån. Christer stannade hemma med barnen som låg och sov. Han hade fått sån huvudvärk efter alla spänningar som släppt.

Efter hämtning av Elina så åkte vi och handlade nytt hö till kaninerna och en alldeles egen Aloe-veraplanta till mig! Så vacker och häftig!

Här med månadens produkt också! Underbara Propolis! 😍 testa den och ni blir inte besvikna! 👍🏻

Men nu är klockan som sagt på tok för mycket och jag borde sovit för länge sen. Så nu blir det marsch pannkaka ner i sängen!

God natt!


Ny vecka, nya möjligheter

God morgon!
Tror jag börjar bli lite senil, har gått in och ut ur huset säkert 10 ggr denna morgon för att jag glömt ta med mig saker när vi skulle åka mot förskolan. Eller så är jag bara otroligt trött. Men nu är stortjejen lämnad och leker ute på gården och vi andra (jag å Evan) ska åka mot Haninge hundhälsa och träna med Harry!

Igår fyllde Christer år och vi hade en dag i stallet tillsammans hela familjen och även med Anna och hennes son. Vart lite tolkning med Jacson med vår hemmagjorda sele😂 Ingenting passar ju honom så vi fick förlänga tolkselen jag köpt med balsnören så den passade. Kul att kunna göra så roliga saker med hästen!

Annars har dagarna som passerat bestått av lite leveranser av produkter, lek, stall, hälsat på mormor mm. Ganska vanliga saker helt enkelt. ☺️

Men nu ska jag kicka igång denna dagen ordentligt med lite hundträning.


Tankar, sorg, glädje, allt på en gång

När bebis sover får man passa på att utföra lite jobb och lägga in lite kära kunder i mitt register. Har haft lite oordning så nu ska det bli andra bullar!😁

Idag är det begravning för min älskade mormor som hastigt gått bort i akut leukemi. Hemska sjukdom!! Ska tända ett ljus klockan 14 och tänka på dig lite extra och säga hej då här hemifrån. Tyvärr kunde jag inte åka på begravningen.

Tänk vad skört livet är. Men jag känner ändå en sån glädje åt att du fått ha ett så långt och fantastiskt liv. Och glädje för mina barn som fått träffa dig och glädje att just jag fått ha dig som mormor!

Många tankar snurrar och jag försöker hålla mig sysselsatt idag med både jobb och massa kramar med barnen. Ska försöka se livet mer för vad det är och ta till vara på alla minuter jag får av nära och kära. När något sådant här händer får man verkligen en tankeställare.

Ta hand om varandra!!❤️


Så idag blandas sorg med glädje! En konstig känsla. Men denna dagen ska bli så bra den kan och jag ska njuta!


Hej du vinterland

Några dagars frånvaro där det inte hänt så mycket mer än det vanliga. Dagishämtning/lämning, umgås med barnen, matlagning mm..

Men idag har vi i alla fall varit en stund hos Jacson på dagen och fixat. Ich Elina var så duktig som hjälpte mig för en gångs skull i stället för att bara göra allt hon inte får. Hon är ju i den värsta trotsen någonsin, och framförallt mot mig så jag blir galen typ varje dag.

Ingen har väl missat att det kommit hur mycket snö son helst under dessa dagar?! Jätte mysigt faktisk, även om trafiken drabbas hårt. För första gången så känner jag nigit e störd av snön. Jag brukade ogilla snö förr men har nu kommit till insikt att det faktisktr riktigt mysigt också. Även om det gör så det blir mer jobb med det mesta. Att bara skotta fram bilen kan vara ettprojekt i sig.

Har faktiskt varit och ridit lite på kvällen idag också efter att Christer kommit hem. Skrittat och travat pytte lite på ridbanan, enda stället han inte halkar på just nu typ. Och testat Forevers ena produkt för djur, skruvat ihop höhäcken och satt upp en krok på boxen också. Hade kanske varit smidigt med en pulka i stallet nu när det är så mycket snö överallt. Dra vattendunken och hönäten i. Eller ja, vattendunken går ju dra på snön, men hönäten går ju inte.

Har varit hos mamma en sväng också och druckit kaffe. Och så hämtade jag ut min beställning.😍

Nä nu går ögonen kors! Dags att nanna kudden. Hej då och god natt!


Fixarkväll i stallet

Soffmyset byttes ut mot slit ute i kylan. Då Jacson inte fått på skor med brodd än så kunde jag ju tyvärr inte rida idag. Blev pyssel av hans ben som har lite krustor fortfarande och borstning, mockning i box och lite i hagen. Fylla vatten ute och inne samt fixat hö för några dagar framåt. Sen har jag sorterat bort massa hösilageplast som ska slängas. Vi skulle gjort det förra lördagen när det var städdag i stallet, men då hade vi ju dop så jag fick lite uppgifter att göra i efterhand. Ska packa mer plast en annan dag. Får ta lite i taget.

Så nu är det skönt att ha krypit ner i sängen under täcket efter en lite för varm dusch. Älskar att både duscha och bada efter en kall kväll i stallet.

God natt!


En dag i soffan

Behöll Elina hemma idag då hon vägrade somna igår och var så trött i morse. Lyckades få båda barnen att somna om och sen sov vi till halv 11😃 God morgon!!

Blev frukost/lunch på samma gång och sen har vi tagit en lugn dag i soffan och på golvet med leksaker bara myst.

När Christer kommer blir det en tur till Jacson. Hoppas det inte är för halt ute bara.

Får se om det kanske blir en sväng in till stora staden senare också för inspiration och möte med massa fina människor.


Dop idag

Efter en jobbig natt med migrän hela tiden med illamående, så var jag lite orolig att jag inte skulle kunna gå på dopet vi var bjudna på idag. Huvudvärken har suttit i hela dagen men har ändå varit kontrollerbart med alvedon.

Så jobbigt att ha migrän, och denna gången blev synen rubbad. Det började flimra framför ögonen och jag var tvungen att blunda hårt med en kudde ovanför huvudet. Usch!

Och lilla Aston som döptes hade haft feber hela natten, lille stackare. Så det kom lite skrik och tårar under dopaakten.

Elina busade massor under fikat med Alla andra barnen och jag mofflade i mig så mycket jag kunde. Emma är så duktig på att baka.

Sen var jag till stallet och sa god natt till Jacson och la ut hönäten. Gulleponken!❤️

Och nu har jag faktiskt lyssnat på ett webinar i badkaret.

God natt!


Hämtat 1 paket och ett till på väg

Här halvligger jag med sovande bebis i famnen, MYS! Är hemma hos mamma en sväng och kollar läget. Elina hjälper henne att packa ner nya hundben i en burk till Harry.

Har hämtat ut ett paket från Forever innan vi kom hit och ett till är på väg. Snart dags att packa lite leveranser och leverera till mina kära kunder, härligt!

Kanske vill just DU också få testa denna möjlighet???

Eller så kanske du bara vill boka en produktvisning? Är bara att säga till så hjälper jag dig att ordna en mysig stund tillsammans med dina vänner!

Och ni har väl inte missat månadens produkt?! Underbara Aloe Propolis!


Kontakta mig för att höra vilka erbjudanden som finns! 💕

Anna har haft Jacson idag och hon tog en så härlig bild som jag bara måste visa. Jacson och hennes hund Zorro ute på promenad.


Regn och ruskväder, snö???

Idag både regnar/snöar det så nu måste vi verkligen få på vinterdäcken på stora bilen också.

Igår var det också ruskväder hela dagen. Men vi var faktiskt ute lite ändå. Först tog vi enmysig lunch med Jenny på paus med gofika efteråt.

Sen åkte vi med Jenny ut för att provrida en häst. En vit sagohäst såg han ut som😍 Så svag för vita hästar!

Var väl inte de bästa förutsättningarna att provrida i så hon ska få komma tillbaka en annan dag och prova igen. Men väldigt snäll och kelig var han i alla fall.

Sen hämtade vi Elina och åkte hem och fixade middag.

Egentligen skulle jag iväg på en teamträff med utbildning på kvällen men eftersom Malin kände sig lite krasslig så möttes vi alla via datorn/mobilen istället och hade mötet där. Så himla smidigt att kunna ligga hemma i sängen och ha möte. 💕

Och förresten så är denna krämen fantastisk nu när man börjar känna sig lite extra torr i kylan. Love it!

Idag ska vi uträtta lite ärenden och så ska Elina få gå på leklandet. Jacson ska pysslas med och det känns extra bra att Christer är ledig så jag får pyssla i stallet utan barnen faktiskt. Kvalitetstid deluxe!

Dags att kliva upp ur sängen! 😊


Hämtad till häst

Igår gjorde jag nåt lite knasigt! Nämligen att hämta Elina från förskolan med Jacson. Hade barnvagn, lille Harry och Jacson med mig och så gick vi. 😂 Han bajsade en gång också och då tog jag upp det i en påse som med hundbajs, hade en liten skopa med mig som jag använde.

Många blickar fick vi och även folk som ville hälsa och klappa. Så härligt att ha en så snäll och trygg häst. Bästa Jacson!

Elina kände sig nog lite stolt också när hon fick visa sin stora häst för alla kompisar.

Idag däremot är det Anna som har hand om Jacson och jag passar på att byta däck på bilen i regnet.

Ska äta lunch med Jenny sen också. Inte grannJenny utan den andra.☺️ Berättar om dopet som var i helgen senare. För de bilderna är kvar på kameran än så länge.


RSS 2.0