What a day😅

Morgonen började med liten febrig kille. Förmodligen från sprutorna han fick igår när vi var på BVC. Så både han och Elina fick vara hemma idag. Lite typiskt då jag hade inbokad nageltid klockan 11. Men det var bara att kickstarta dagen med gröt och sen ta med barnen och hoppas på det bästa att kanske Evan skulle somna och Elina hålla sig lugn om hon fick en kexchoklad och om hon fick titta på sin "stora" (ipaden). Nepp så lugnt och skönt fick vi det inte.Evan rev ner en tavla,  rev i alla saker, skrek och var allmänt klängig. Men febern var borta i alla fall. Elina tjatade om allt och ville INTE sitta snällt och titta på iPaden. Hon gjorde massa som hon inte fick och röjde runt hon med. SUCK!! Stackars Monica!❤️ I detta läget skämdes jag faktiskt. Vilka olydiga barn jag har. Men barn ärju barn och jag antar att jag inte är den första som känner så här. Monica var lugn i alla fall. Eller hon verkade lugnt åtminstone och försökte skoja med Elina som satte sig på tvären mot mig. TACK underbara Monica för att du stod ut idag. Och för mina fantastiskt vackra, blå nya naglar! Så härlig färg!







Måste ha varit lite ansträngande för barnen att leva rövare då båda tokslocknade i bilen på vägen hem. 



Väl hemma så fick jag en rolig grej i brevlådan, nämligen min almanacka som jag beställt. Jippi!! Äntligen kan jag skriva ner allt. Jag har ju en app i telefonen också men jag gillar pappersvarianten där man kan få en tydlig överblick. 


Den vart så fin!!😍 och självklart grönt tema eftersom jag numer är en Forever business owner! 🍀 

Provade även min fina nya lykta som Monica köpt i Spanien. Så himla mysig och fin. Och med Forevers eteriska olja som doftar eukalyptus så kändes vår lilla toa väldigt fräsch och spa:ig. ☺️ 

Nu har jag lagt mig i ett varmt bad för mig själv och försöker kurera mig. Är ju fortfarande förkyld. Träningen är därav utebliven denna veckan. Även det typiskt när man väl kommit igång igen och börjat hitta lite flyt. Men jag erkänner, är väldigt skönt att bara slappa också.😝 Titta på barnprogram med barnen och gosa med hundarna och smådjuren. 



Haha just det!! Glömde ju berätta att Harry fastnade i påslakanet i morse. Och jag höll på att skratta ihjäl mig så roligt det såg ut. Lilla limpan!😍❤️ 



Nu ska jag slappa vidare. 


Boobies

Nu ska jag berätta något roligt! Roligt för mig i alla fall. Jag ska nämligen äntligen operera mina tuttar! Woohooo! I september smäller det. Då kommer jag läggas in på Proforma Clinic i Stockholm och jag längtar!!! Detta är något jag velat göra så länge jag kan minnas. Min rygg kommer antagligen ta lite stryk men den är ju redan paj. Jag måste träna mer helt enkelt så jag orkar men å andra sidan blir det inga meloner. Det kommer fortfarande vara proportionerliga bröst, lagom för min kropp. Jag var på konsultation i måndags och pratade med kirurgen och han hjälpte mig att komma fram till en storlek.


Så spännande!!





Heeeeej boooobies! 


En effektiv dag

god morgon!


I natt har jag sovit i eget rum här hemma tillsammans med Plutten och Pip eftersom vi vill vänja av Evan med amningen. Tur man var helt slut efter en effektiv dag igår så jag inte märkte av när båda två satte igång att springa i sina hjul. 😂 

Igår när barnen var på förskolan passade jag på att fixa lite hemma. Äntligen är ett till moment klart. Jag tapetserade fondväggen bakom vår säng, såååå fint!! Så nu ska bara lite mer detaljer upp i rummet och ett nytt överkast till sängen.




Sen fick vi finbesök av Charlie hela EM/kvällen. Elina och han är som syskon. Dom leker, dom bråkar.. suck! Haha! Sen åkte jag iväg och hjälpte Jessie att vaccinera hennes katter.



Kan säga att jag somna som en stock sen. Och i morse startade dagen med en grinig liten tös som inte hittade strumporna hon promt skulle ha på sig. Hon letade igenom hela tvättkorgen bland smutstvätten också.



Så med det säger jag god morgon!!

Ha en fantastisk dag!


Slut för idag

Då har man jobbat denna helgen också. Många helger i rad nu, men så får det vara just nu. Är äntligen dags att sova i alla fall. Min lilla gos sover redan sött här bredvid. Och båda hundarna vid mina ben. 



Fyndade en liten barnvagn idag också efter jobbet. En lätt och smidig sulky. Bättre med en sån om man ska iväg på ärenden än att släpa med hela stora vagnen. Speciellt om det bara är Evan som följer med och inte Elina. Lite rolig färg, haha!!



Denna veckan har annars bara bestått av inskolning. Och i fredags kunde jag ju till och med lämna honom lite själv. Så i morgon och resten av veckan som kommer så fortsätter vi inskolningen med att lämna några timmar varje dag själv. 


Måste boka möte med min chef också om mina arbetstider. Känns lite jobbigt faktiskt. 

Nu säger jag god natt! 


Dag 1 själv

Sitter hemma hos mamma med en kopp kaffe i LUGN och ro. Första dagen idag som jag testar att lämna Evan förskolan. De har ringt två gånger och sagt att det går bra men han ville inte äta lunchen. Just nu ligger han och sover. Somnade på en gång. Har passat på att gå ut på en skön promenad med hundarna. Så härligt att slippa ha med en vagn. Att få koncentrera sig på hundarna bara och andas. 







Det jobbigaste är ju själva lämningen när han skriker. Man får bita ihop och ta det lugnt. Sen vet man ju att det oftast går bra inom 5 min. 


Nu har jag en timmes lugn och ro kvar här, sen hämtar jag båda busungarna igen och vi börjar fredagsmyset! 


Ny liten, inskolning och förkylning

Skriv inläggstext 

Säg hej till lilla Pip!

En ny liten familjemedlem som fick flytta hit i tisdags. Hon är en tam-mus som någon idiot till människa hade slängt ner i ettaopkärl med spån och allt. Men som tur var så hittade en snäll man henne ochtog med henne hem. Sen lade hans fru ut på Facebook och undrade om någon snäll djurvän ville fortsätta ta hand om henne. Och jag som haft möss förut vart ju kär på en gång. En jätte vacker blå musflicka med  lite annorlunda hårrem. Tror det heter Astrex. Googlade😃














Fast tyvärr verkar hon ha en tumör uppe vid skulderbladen. Men så länge hon inte störs av den och äter, dricker och mår bra så får hon vara. Välkommen Pip!!😍


Idag var inskolningsdag 3 för Evan och det innebär att jag ska försöka gå iväg en stund i morgon. OM vi nu kan komma dit i morgon. Evan börjar visa lite förkylning, och jag känner av i halsen nu mot kvällen. Typiskt om han blir dålig. Vi får hålla tummarna att han sover bort snoret. 


Annars har denna vecka gått ganska bra. Och jag har även hunnit gå på både Teamträff och träffat Nina en kväll. Hoppas att morgondagen blirbra den med och att jag hinner ta mig iväg till gymmet på EM/kvällen. 

Elina har varit duktig på mornarna denna veckan och hållit i hundarnas koppel på promenaderna.



God natt!


God morning sunshines

God morgon!


En jobbhelg avklarad och på tisdag är det dags att börja skola in Evan på förskolan. 😱😱😱 Min lilla prins ska helt plötsligt bli stor. Känns jobbigt men vet att det är nödvändigt då jag måste börja jobba igen. 

Startade dagen halv 7 idag och började med en film tillsammans med prinsen. Att han är så morgonpigg alltså.😴 


Veckan som gått har varit lugn. Jag har varit rätt opepp på det mesta. Känt mig besviken på livet i största allmänhet. Svacka igen, japp... Hatar mina svackor. Men jag får ta ett djupt andetag och komma igen. Har ju börjat träna lite igen i alla fall. Så det är bra! Träningen gör mig mer uppåt även om den är sjukt jobbig när man är otränad. 


Har inte hänt så mycket annars. Barnen firade påsk igår hos Jane och Giri och sen på kvällen när jag kom från jobbet så åt vi pizza hos mamma. Stora påskägg med godis, leksaker och kläder fick dom också. 

Valpen är söt som vanligt och fortsätter kissa och bajsa inne titt som tätt, haha!! Tur det är så lite varje gång i alla fall. 


Om en stund kommer Pia hit och sen åker vi till Anna och fixar i nya stallet dit Jacson ska flytta. Skönt attfå andas lite lant- och hästluft. 


Christer får vara hemma med  busungarna.



En trött dag

Oj oj vad jag har varit trött idag. Blev en riktig slappardag där jag inte gjort någonting.lite dåligt samvete kanske över det men ibland måste man passa på att bara vara också. Jag, Evan och hundarna åkte hem till mamma idag igen och vi båda somnade i soffan där. Så skönt med en middagslur. Sen efter hämtningen av Elina så har jag bara lagat mat från Linas matkasse åt barnen och Christer. Jag själv ska åka och äta middag med Jenny, Nina och Emma. En tjejkväll med fina vänner, precis det jag behöver en trött dag som denna. 








En ny vecka med ny möjligheter till både träning och jobb

Heja mig som kommit igång igen med träningen! Även om det är rätt enkel träning än så är jag i alla fall på väg åt rätt håll. Idag fick jag promenadsällskap av hela familjen när jag skulle träna. Elina på cykel, Evan i vagnenoch Christer med båda hundarna. Dom följde mig till dörren till gymmet här hemma i VH. Så smidigt att ha kort där när det bara tar 2 min att gå dit.


Framsida ben, rumpa, mage och promenad i uppförsbacke blev det idag. Så nu har jag precis klivit ur duschen här hemma och ska krypa ner i sängen. Slängde i mig en Forever ultra vaniljshake i duschen också. 😂





Insåg att vi behöver köpa ny cykelhjälm till Elina. Denna börjar bli för liten. Sitter nästan uppepå huvudet.


Fick en jätte fin bild skickad till mig idag på älskade Betty Blupp som jag hade innan. Alltså hon är så galet vacker! Skimlar i mitt hjärta!!😍 Som jag ångrar att jag en gång sålde henne. Men det blev kanske bäst så ändå.


För övrigt idag förutom att träna så har jag och Evan hängt hemma hos mamma medans Elina var på förskolan. Bara slappat hela dagen.


God natt! 


mer skit i världen

God kväll!!
 
Idag har varit en dag fylld av bus för barnens del. Först var vi hos Jaya en stund på förmiddagen där Elina fick leka med Charlie. Sen åkte vi och handlade en present till Alicia som fyllde 9 år. Ett par fina blå örhängen och en blå klänning fick det bli. Och lite läskigt var det när man fick reda på att 30 min efter att jag varit inne i smyckesaffären så skedde där ett väpnat rån. Helt sjukt alltså! Som tur var hade jag ju åkte hem men ändå. 30 minuter senare bara.. Jag säger det igen, vart är vår värld på väg?? Man tänker ju genast att "tänk om" jag stått där med barnen när männen kom in.. Vad gör man då?? Fy alltså! Näää nu får fasiken människor skärpa sig. Sluta bråka, sluta råna, sluta kriga, sluta vara elaka..... Vad hände med allt fint som var när man var liten?? När man sa hej till alla man mötte och fick ett stort leende tillbaka. När man kunde lämna cyklar olåsta på framsidan av husen och lämna tillbaka lånade filmer i brevlådan utan att det blev snott. Idag kan man ju knappt ens gå ut för at hämta posten i brevlådan utan att nån dum jävel försöker råna en. VART ÄR VÅR MÄNSKLIGHET PÅ VÄG???
 
SNÄLLA alla ni dårar där ute som bara vill illa. Kan inte ni samlas på ett och samma ställe och sen kan ni ha ert skit för er själva. Så vi oskyldiga andra människor kan få leva i fred och med ett lugn inom oss istället för rädsla och stress..
 
 
Näää nog om det.... Jag har i alla fall varit duktig både igår och i förrgår med min diet... Idag däremot hände ett litet snedsteg men tar igen det.. Kosten är jobbig alltså.. Träningen är Peace of cake om man jämför med kosten. Men men.... bara på't igen. Träningen har som sagt gått super!!
 
 
Efter kalaset idag så åkte vi till Jaya och Charlie för mer lek.. Barnen trötta och jag trött, Perfekt! Eller??? Bara stallet kvar sen på kvällen. Tog in hästarna med Anna och pussade lite på Jacson. Känns skönt att få gå och sova alldeles strax, helt slut verkligen!
 
Fick gosa lite med Jayas råtta Chet idag också. Nästan lika stor (liten) som Hilda. Trodde nästan att det var henne jag lyfte upp. Hahahaha.
 

Nu SOOOOOOOVA!!
 
Och by the way ska jag tvätta bort sminket med en grym make up-remover.. Borde testas! ;)
God natt!
 

En tur ute hos Jacson

Igår på förmiddagen åkte vi ut för att hälsa på Jacson och för att han skulle träffa veterinären angående sina ben. Inga tips som vi inte redan fått så kändes lite onödigt. Men Elina var glad i alla fall då hon fick rida.
Jacson = Glädje!!
 

Och häromdagen fick vi även låna lilla Pysen en sväng. Det var också ren glädje för Elina, som fick känna sig så stor och duktig när hon fick leda själv. Dessa hästar alltså! Svårt att inte tycka om dessa ståtliga djur. Synd bara att man inte riktigt kan ha det som innan bara.
 

Jag vill ju så gärna........
 
 

En tur till Vallentuna

Nu har vi precis kommit hem och Albin har kommit över för lek. Vi har varit iväg ända bort till Vallentuna för att lämna av Jenny och hennes häst Sammy för en helgkurs. Så idag har jag fått köra lite släp igen. Bra att man gör det lite då och då. Allt gick bra och barnen skötte sig hyfsat i bilen. Lite Mc Donalds så satt dom som ljus hela vägen hem igen. Själv drack jag min shake med Forever Ultra vanilj. Är inne på dag 2 nu på min c9. Dags att ta tag i min kropp. En kickstart mot en lite bättre kosthållning. och lite mer fokus på att röra på mig. Så igår kväll vart det 30 min cykling här hemma och några andra träningsövningar framför en serie i Evans blivande rum. Och strunta i allt det stökiga, haha!!
 
 
 

Blir en lugn dag idag för övrigt. Måste till affären en sväng senare bara och fylla på lite i kylen.

Det hemska som hänt...

Nu hände det, det som jag och en före detta kollegas stora fasa. En terrorattack i Stockholm. Så fruktansvärt hemskt och jag kan inte med ord beskriva hur upprörd detta faktiskt gör mig. Ska mina barn behöva växa upp i ett samhälle fullt av hat och där man ska behöva vara rädd för att gå ut. Vart är världen på väg? Vad hände en mänskligheten??
 
Hat föder hat och jag tror inte en sekund på hämnd och att man ska ge tillbaka. Sprid mer kärlek omkring er och visa att vi finns. Vi snälla människor som fortfarande vill tro gott om alla.
 
Var ganska exakt 1 år sen som jag och min kollega pratade om att vi båda kände ett hot mot Sverige när man tittat på alla nyheter om hemskheter i världen. Vi båda sa att det bara skulle vara en tidsfråga innan någon hemskt skulle hända även här. Och igår hände det!! Äckliga svin som planerar och sen genomför något sådant. Jag tycker uppriktigt synd om dig/er för uppenbarligen är du/ni mycket sjuka psykiskt. Ingen frisk människa vill väl medvetet skada andra.
 
Beklagar verkligen de drabbade som faktiskt miste livet och till deras anhöriga och alla skadade människor.
Det finns ingen rättvisa i när något sådant här händer och jag kan bara vara tacksam att alla mina nära och kära är och var i säkert förvar.
 
Krama om dina nära lite extra och visa att du bryr dig. Vi alla är nog lika chockade av detta och kan behöva uppmuntran.
 
Kärlek, tro och hopp!! Jag vill inte ge upp mänskligheten..
 
 
 

Det hemska som hänt...

Nu hände det, det som jag och en före detta kollegas stora fasa. En terrorattack i Stockholm. Så fruktansvärt hemskt och jag kan inte med ord beskriva hur upprörd detta faktiskt gör mig. Ska mina barn behöva växa upp i ett samhälle fullt av hat och där man ska behöva vara rädd för att gå ut. Vart är världen på väg? Vad hände en mänskligheten??
 
Hat föder hat och jag tror inte en sekund på hämnd och att man ska ge tillbaka. Sprid mer kärlek omkring er och visa att vi finns. Vi snälla människor som fortfarande vill tro gott om alla.
 
Var ganska exakt 1 år sen som jag och min kollega pratade om att vi båda kände ett hot mot Sverige när man tittat på alla nyheter om hemskheter i världen. Vi båda sa att det bara skulle vara en tidsfråga innan någon hemskt skulle hända även här. Och igår hände det!! Äckliga svin som planerar och sen genomför något sådant. Jag tycker uppriktigt synd om dig/er för uppenbarligen är du/ni mycket sjuka psykiskt. Ingen frisk människa vill väl medvetet skada andra.
 
Beklagar verkligen de drabbade som faktiskt miste livet och till deras anhöriga och alla skadade människor.
Det finns ingen rättvisa i när något sådant här händer och jag kan bara vara tacksam att alla mina nära och kära är och var i säkert förvar.
 
Krama om dina nära lite extra och visa att du bryr dig. Vi alla är nog lika chockade av detta och kan behöva uppmuntran.
 
Kärlek, tro och hopp!! Jag vill inte ge upp mänskligheten..
 
 

Påfyllning

Äntligen kom min leverans från Forever så nu har jag fyllt upp mitt lager lite. Är det något ni behöver så säg till. Helt fantastiska produkter! 



Elina och jag har pysslat lite efter att vi packat upp alla produkter. Klippt och klistrat från tidningar. Stökigt blev det! Tur att jag ändå skulle dammsuga och torka golven så jag var tvungen att plocka undan på en gång. Annars hade det nog fått ligga kvar tills i morgon. 





Fixade även till kuddarna i soffan med mina fina nya kuddfodral som jag fyndat på Wish. Älskade chihuahor.😍 



Ibland lyckas man hitta så roliga saker där. Älskar den appen! 


Men nu måste jag sova. I morgon blir det lite jobb med Forever. Samt att både Jacson och lilla Hilda ska träffa veterinären. 


God natt! 



Lekparkshäng

Efter 13 timmar i bilen igår och ca 120 mil känner jag mig ganska trött idag. Jag och Jaya åkte igår ner till Skåne fram och tillbaka för att lämna Primo till uppfödaren. Han har ju så starkt resursförsvar så han nästan blir farlig så Jaya vågar inte ha honom kvar då han häromdagen markerade ganska rejält mot Charlie. Som tur med munkorgen på. Sorgligt är det och synd om Jaya som ännu en gång har otur med sitt hundköp. Börjar ju tappa lite tron på dessa stora hundar. Men antar att det kan bli så här ibland.

 
Idag har jag, barnen och hundarna i alla fall börjat dagen med lekparkshäng. Gungat, klättrat, åkt rutchkana, gjort sandkakor och balanserat. Gäller att passa på när vädret är så fint. Fast eftersom Elina är hemma denna veckan pga förkylningen hon har så vart det bara ca 1 timmes lek. Evan höll på att somna i gungan. Och så mötte vi en söt, gosig katt. Sen gick vi till mamma/mormor en stund och blev bjudna på våfflor och smörgås.
 
Även om jag är väldigt trött idag så känns det bra arga varit ute en stund. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

flera veckor senare....

....säger jag hej igen!
 
Liver rullar på med för få timmar på dygnet verkligen. Och det senaste som har hänt är att vi blivit en familjemedlem rikare i valpen Hilda! En liten chihuahua på 11 veckor nu. Sötare än socker och en liten fegis än så länge.
 

Just idag har vi träffat Jenny en snabbis för lunch. Och så har vi passat på att vara ute på baksidan i det fina vädret. Planterat om min aloe vera då det började bli trångt i krukan och Elina har planterat paprika och tomat.
Älskar dagar med fint väder då man kan vara ute utan att frysa. Att kunna ha altandörren öppen och gå in och ut som man vill. Och att sen när det börjar bli kyligare få lillen att somna och sen få en stund här vid datorn där jag kan sitta i det soliga fönstret och ta upp den sista värmen. Att dricka en kopp kaffe i lugn och ro och njuta av lugnet för en liten stund.
 

Nu är det inte långt kvar heller tills min lilla prins ska börja på förskolan. 18 april ska han skolas in och sen börjar jag jobba igen den 1 maj. Alldeles för snart enligt mig men vi måste ju ha råd att överleva också så då behövs min inkomst. Vi får njuta av de dagar vi har kvar tillsammans hemma och sen passa på när man är ledig från jobb.
 
Vår fina lilla Plutten har fått en ny, fin, stor bur också. Ett omgjort vitrinskåp från Ikea. Så nu har han en lyxlya!
 

Ska verkligen försöka att ta mig mer tid för bloggen. Jag vill så mycket mer än vad jag hinner bara. Väldigt kul i alla fall att äntligen få kika in och säga hej igen efter ett långt uppehåll.
 
Dags att röja lite i köket och sen laga mat.
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0