Lugn valborg

Vår valborg har varit lugn. Christer mådde dåligt på jobbet så han kom hem tidigare. Elina och jag har mestadels myst i soffan idag och haft en slappardag. På kvällen har vi ätit pannkakor och lekt med hennes leksaker. 





Hennes båt är en favorit med alla djuren. :) Som jag älskar denna goa lilla tös! Hennes skratt får mig att smälta varje gång. Bästa ljudet som finns!

Nu ska jag sova, i morgon väntar jobb. Ja i morgon börjar jag på riktigt. ÅNGEST! Nu är min mammaledighet slut. Hjälp!

God natt!

Fix på tomten

Ja efter lite fix inne som inte blev bra alls då vi bara sågar fel hela tiden på dom förbannade listerna så gav vi upp och jag har istället åkt iväg och handlat grejer till tomten. Ska gräva upp hela gräsmattan  har jag tänkt och sen så nytt fräscht gräs. Så nu har jag påbörjat det och får ta en bit i taget. Hoppas på mer fint väder även om det inte ser så lovande ut så jag kan fortsätta lite i morgon. Elina hjälpte också till lite grann.



Harry har mest legat i solen idag. 


Nu har vi precis kommit hem till mamma/mormor och ska vara här tills Christer slutar jobbet. 


En morgon alla tillsammans


Christer och Elina har gått ner för trappan och kag ska bara klä på mig och sen ska jag ner också. Frukost tillsammans idag när vi båda är hemma på morgonen. Christer börjar jobba klockan 12 idag och vi har tänkt hinna fixa lite innan. Så då är det bäst att sätta fart. 

God morgon allihopa!! :)

Skogspromenad på kvällskvisten

När middagen var i magen och det började bli dags för Elina att gå och sova så smet jag ut på en långpromenad till skogen med alla hundarna så Christer fick natta idag. Vi var väl ute i ca 2 timmar och vädret var alldeles lagom. Hundarna har sprungit som tusan. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tyvärr lite suddiga bilder även fast dom är tagna med systemen. Körde på autoprogrammet för rörliga bilder men ändå blev det lite suddigt. Men men... Man ser ju att hundarna haft det kul i alla fall. :)
 
Nu ska jag sova.
God natt!

Ponny eller hund??

Ja det kan man ju undra ibland när det gäller Mili.



Hon är så förbaskat snäll med Elina och Elina får verkligen göra vad som helst på henne. Självklart säger vi åt henne om hon är hårdhänt. Trots att Elina på översta bilden håller om och kramar och pussar på Mili samtidigt som hon sitter på hennes rygg så är har Mili sånt tålamod att hon bara väntar så snällt tills Elina pussat och kramat klart. Världens bästa Mili. 

Och självklart låter vi inte Elina vara ensam med hundarna och vi låter självklart hundarna vara ifred när dom vill vara det. 

Alla hundarna gillar Elina och pussar på henne och Mili och Harry sover gärna med Elina också när hon ska sova.





Gungeligung

Idag skulle Christer till tandläkaren och då passade vi på att åka med honom och sen leka i lekparken under tiden och så även en stund med leksakerna inne på folktandvården. Mysig morgon som sen blev en tur till Bauhouse för att köpa lister och foder. Så nu ska väl ändå köket lyckas bli klart! 

Elina gungade och gungade..



Och nu ska vi till öppna förskolan och leka med alla andra barn och mammor från föräldragruppen. 


Grillkväll

Efter jobbet igår kom jag hem till en tänd grill och massa god mat som väntade. Helt perfekt! Å bäst av allt, en glad liten tjej som ville kramas massor! 

Hundarna var ute och njöt av solen.



Elina tyckte väldigt mycket om bearnaissåsen. :) hon doppade å doppade så hela pommesen vart dränkt.

Älskar att ha en tomt som man kan sitta och njuta i solen på. Och även hundarna är nöjda! 



Lycka på lunchen

Tänk vad glad man kan bli när någon av de som varit på lunch innan mig gjort kaffe! :) precis vad jag behöver för att få en ny energiboost inför ytterligare 3,5 h jobb. Woohoo! :)


Christer har skickat en film på Elina när dom är i lekparken och gungar. Åååhhh vad jag saknar min lilla tjej. Tur hon är med sin pappa som gör roliga saker med henne han med. Och dessutom skulle farmor komma idag också så hon får leka med henne. 

Nu ska jag jobba vidare. 

God morgon söndag!

Frukostgröten står på bordet och jag hör små steg på övervåningen. Elina har nu vaknat vilket betyder att jag kommer hinna krama om henne och säga hej då innan jag åker till jobbet. Lycka!! Är ju så långa dagar utan henne när man jobbar så man saknar ihjäl sig nästan. Varje litet barn som springer runt i butiken påminner mig om Elina. Min finaste lilla tjej!! 
 
 
Efter frukosten ska jag bara få lite smink i ansiktet innan det är dags att åka. Idag blir jag skjutsad av min snälla mamma så Christer och Elina kan ha bilen om dom vill hitta på nåt kul på dagen. 
 
Ha en fin dag! 

Ett bra avslut på denna lördag!

Efter att ha jobbat hela dagen så var en middag hemma hos Taki och Marie en perfekt avslutning på denna dag. :) Jobbet idag var lite stressigt men flöt på bra. Kändes ändå som att timmarna gick och jag fick i alla fall lite gjort utöver kassan och kundservice. 

Elina och Christer hade varit hos Taki och Marie hela dagen idag och hade Mili och Harry med sig. Kira gillar ju inte att åka bil så hon var hemma hos mamma så länge. Kusin Julian var också där och hade tydligen promenerat med Harry! :) 

Här kommer lite bilder från kvällen i alla fall:


Nu ska jag bara varva ner ytterligare lite till hemma i soffan innan det är sovdags.

God natt!

Natti natti

Har inte hänt så mycket mer idag än det jag berättade om tidigare. Har bara varit hemma, dammsugit, promenerat med hundarna och haft en gnällig liten Elina som inte visste vad hon ville riktigt. 

Nu säger jag god natt och försöker ladda inför en helg med massa jobb. Löningshelg dessutom = fullt ös medvetslös. 

Dagen hittills

Äntligen är Kira av med sina stygn på magen. Och veterinären tyckte att det såg bra ut. 

Jag, mamma och Elina har sen varit iväg på ett ärende på banken och även på ÖoB och sen käkat lunch på grillen i Länna. Hundarna har fått vara ute i solen innan vi åkte och även vi satt ute i det fina vädret. 

Christer är nu och tränar och Elina sover. Känner mig också väldigt trött faktiskt. Får se om jag lyckas vila lite. 

Söta Mili och Harry mös i soffan i morse. 


Elina hälsade på "glassgubben" utanför grillen och sen gick hon vidare.. 




Hemma hos mamma

Om jag inte får ha min Beauty då vill jag ha den här:


Hur maffig är inte den?? Egentligen inte alls min typ av häst men en sån kanske är bättre att ha när man har en familj som kräver mycket tid. En sån här häst är ju lite lättare att ha på till exempel lösdrift så den kan roa sig själv dom dagarna man inte skulle hinna rida. Den skulle nog inte lida lika mycket av att stå lite då och då som en renavlad tävlingshäst som är avlad för att röra sig mycket och prestera till max.

Jaja, drömma kan man ju. 

Sitter nu i mammas soffa efter lite träning på gymmet. Elina är busigare än busigast och har rotat fram kakor i skafferiet. Haha! Självservering! 
Christer ska hämta oss här nar hans bandyträning är slut.







Öppna förskolan och korvgrillning

Förmiddagen idag har spenderats på öppna förskolan ute med korvgrillning och massa lek. Rutschkaneåkning, sandlådehäng och bara vanlig lek med de andra barnen. Kul tycker Elina som älskar att vara ute. 



Sen hundpromenad bort till skogsstigen där även barnvagnen får plats att köra. Mili och Harry fick springa av sig lösa och Kira gick med mig. Elina somnade i vagnen och sover än. 




Får se om vi går tillbaka till öppna förskolan på eftermiddagen igen eller om vi bara är hemma på baksidan. Vill passa på att vara ute så mycket som möjligt nu när solen är framme. 

Älskar verkligen när det är sol!!




Kvalitetstid med Harry

Efter middagen tog Christer med sig Elina, Kira och Mili på en tur till affären för att handla så jag fick kvalitetstid med Harry. :) Så då passade jag på att gå med honom till skogsstigen. Hade med mig falukorvsskivor så vi kunde träna lite balans över stock och sten samt lite inkallning och vanliga "sitt". Han är ju något svårmotiverad på träning så man får ha tålamod. Men lite kul tyckte han nog att det var i alla fall när det var korv som belöning som är godare än vanliga hundgodiset. :)
 
Lite balansövningar:
 
 
 
 
 
 
Och så lite inkallning:
 
 
 
 
 
Duktig liten Harry som nu ligger och vilar.
 
Själv ska jag nog titta på en film eller bara ta det lugnt. Blev lite sent nu för att åka och heja på Emelie.
 

Fönstershopping och utelek i solen

Denna soliga dag har bjudit på ännu mer utelek för Elinas del. Fast idag har vi hållit oss till baksidan så hundarna kunde vara med och få vara lösa. Och innan vi kom hem och gick ut dit och lekte så har vi och nästan hela mammaligan varit i Haninge centrum och shoppat. Eller jag fönstershoppa bara eftersom jag inte har så mycket pengar just nu men det var trevligt ändå. Tog bussen dit och hem.
 
Christer har kommit hem från jobbet nu och ligger och vilar. Han var så trött idag så han knappt orkade hålla sig vaken på jobbet så han behöver sova lite extra. Elina vilar också här i soffan bredvid mig. Hundarna är trötta och det är bara jag som är vaken och hyfsat pigg ändå. Måste ju snart börja med middagen också.
 
Får se om jag drar iväg och tränar en snabbis sen när Christer vaknat eller om jag kanske åker och hejar på Emelie som ska spela dart. Eller så kanske det bara blir en lugn kväll hemma med familjen. Tränar jag inte idag så SKA jag träna i morgon. PUNKT! Nu måste jag skärpa mig alltså. Man blir inte i bra form om man bara latar sig.
 
Bjuder på lite bilder jag tog igår från vår stund på baksidan då.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fick lite tid till att träna idag

Efter massa utomhuslek så kom Christer hem från jobbet och tog över matlagning och allt bus med Elina så jag kunde åka och byta däck på bilen (vet att vi är sena). Sen efter det åkte jag till gymmet och körde ett ryggpass på ca 40 min. Efter en veckas vila så var det både skönt och även lite tungt att komma tillbaka. Man blir ju lite slapp när man inte varit på gymmet på ett tag och man dras mer åt att sätta sig i soffan. 

But I did it!! 


Hem till den färdiglagade maten och på vägen svängde jag även förbi affären för att köpa mjölk och lite annat som behövdes. Middagen bestod av fläskkotlett i ugnen med rotfrukter och potatisklyftor och sallad, gott!!


Elina satt i mitt knä när jag åt och visade även sitt plåster som hon fått för att hon gjort illa sig lite efter att jag åkt hemifrån. Min lilla busfia. <3


Nu blir det ett varmt bad med min economistabok innan sängen kallar. 

Haha lyckades fota malen när den "sög" på framsidan av alvariet. :) ser kul ut!





Tisdag och sol!

Bästa starten på dagen med hundpromenad kombinerat med lekparksbus med de andra mammorna och barnen. Jättebra passivitetsträning för både Mili och Harry. 

Sen bus och lunch hemma på soliga baksidan. Tonfisksallad och ett glas vatten. :)



Och nu är vi på väg till öppna förskolan för ännu mer bus. Fast Elina somna nyss i vagnen så hon får sova klart först innan hon får gå in där och busa. Jag tar mig en kopp kaffe och snackar med de andra mammorna. En bra tisdag än så länge.

Pizzamiddag och choklad till efterrätt. Och en Beauty-uppdatering. :)

Ja behöver jag ens säga att jag proppat i mig hela påsken. Usch och fy alltså! I morgon blir det skärpning. Då ska jag nog göra en sallad till lunch med tonfisk.  Dags att rensa kroppen lite igen och dricka mycket vatten. 

Fått lite uppdatering om Beauty också och hon är så fin så fin! Lite luftsprång då och då så idag hade dom satt på en "bockrem" för säkerhets skull.  Fina bilder har dom tagit och jag är såå glad att hon verkligen hamnat hos en sån toppenfodervärd som verkligen ser till hennes bästa och uppdaterar med bild och film ibland. Även fast det är med tårar i ögonen som man tittar på bilderna av en enorm saknad. Tänk att man kan tycka så otroligt mycket om en häst. Världens vackraste grå! <3


Jag undrar om saknaden kommer släppa med tiden?? 


En solig dag på Tyresö ridskola

Med frukosten i våra magar och när Christer var skjutsad till jobbet så var jag och Elina ute på promenad med hundarna och även i lekparken och gungade. Sen in igen och drack lite välling i hopp om att hon skulle sova en liten stund men icke! Elina ville bara klättra upp och ner från soffan och välta ut hundarnas mat. 

Klockan 11.30 gick vi ut mot bilen och åkte och hämtade upp Jenny. Sen vidare på Tyresö ridskola där dom höll dressyrtävling för personer med funktionsnedsättning. Spännande att titta lite på hur deras tävlingar är och på deras fina hästar, även om många lånade hästar av ridskolan. 

Jag fick se hela tre ekipage innan Elina tröttnade på att sitta still på läktaren, hon ville ut till hästarna som stod i hagarna utanför. Så hon och jag har hälsat på flera olika hästar och även busat i gräset. 

Köpte fika i cafét och satte oss sen ute på en bänk i solen, mysigt!! :) 

En kanondag och med en liten tjej som var såå trött och nöjd av allt ståhej så hon somnade i bilen på vägen hem. 
Tack Jenny för en trevlig dag i solen!



Nu är vi hos mamma en sväng efter att ha promenerat med hundarna som har väldigt mycket vårkänslor just nu. Mili är helt knäpp. 


Då var denna vecka slut...

Idag har vi gjort ganska mycket. Lekt på baksidan, dammsugit och moppat golven i hela huset, varit iväg med mamma/mormor en sväng och handlat och nu på eftermiddagen/kvällen har vi varit hos pappa/morfar och ätit påskmiddag. Massaa gott fanns det och sen marängswisch till efterrätt. Måste jag säga att min mage nu är uppsvälld som en ballong. Ser nästan gravid ut om man tittar i profil så svullen jag är.
 
Bjuder på en bildbomb av dagen... (bilderna kommer lite i oordning. :))
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Balansera på en flaska..
 
 
 
 
Mili vill in i godisskåpet. :)
 
 
Vårt hus!
 
 
 
Vi två <3
 
 
 
 
 
 
Och med denna bildbomb säger jag nu god natt!

Frukosten är snart i magen :)

Min lilla filur sitter mest och tittar och viftar med maten framför hundarna. Men en och annan kalkonbit har hon fått i sig i alla fall.




Morsning korsning!

Fint väder idag igen! Härligt! Ska försöka vara ute idag tror jag så som igår. Måste ju passa på när solen tigtar fram. :)

Var en trevlig kväll igår med massa bebisprat då två av tjejerna på festen var gravida. Så fick jag känna en bebisspark också, så häftigt! 

Vi fick goda alkoholfria drinkar och så fanns även massa gott påskgodis. 





Ikväll blir det lite fest

Mamma passar Elina och alla hundar och jag å Christer är på väg mot hans kompis lägenhet där en lite påskfest ska hållas. Jag själv ska inte dricka nåt och vi kommer inte stanna så sent. 

Innan idag har Elina fått nya skor och sen lekt på baksidan i solen. :)




Utomhusmorgon

Härlig start på dagen med lite lekparkshäng och kort promenad med hundarna för Kiras skull. 






Nu ska jag testa att lämna Kira en stund för första gången efter operationen. Hon är pigg och verkar må bra. Ska åka med mamma och köpa ett batteri till termometern som är till akvariet. Och hon ska även lämna tillbaka ett par skor. 



Natti natti

Då ska man krypa ner i sängen igen efter en lång dag. Hoppas att denna natten bjuder på lite mer sömn än föregående. Hoppas kan man ju alltid.

Både jag och hundarna har nu förflyttat oss till sovrummet från vardagsrummet. Tröttmössor är vi allihopa!



Kira visar sitt sår efter operationen. Min duktiga grisekno. <3


Visst ser magen lite ut som på en gris? :) 

Nämen hallå! :)

Dagen idag spenderar jag och Elina med min mamma, Jaya, Charlie och alla fyra hundar. Vi har fikat, fixat nya akvariet och bara tagit det lugnt.


Nu är vi iväg och gör ett cykelköp till Jaya. 




Sovdags

Nu säger jag god natt och släcker lamporna för idag. En av det bästa stunderna på dygnet är när jag får sova.. Sjukt att man känner så egentligen men jag älskar att sova! 

God natt! 

Godis!

Nu har vi lite godis så nu får alla påskkärringar komma! :)





Önskar jag kunde åka till solen

Sitter och tittar igenom bilderna från vår resa vi gjorde förra sommaren och inser bara mer och mer att jag vill åka iväg igen. Helst på en gång! Skulle vara så skönt att få njuta i en solstol med en pool framför sig och havet vid sidan om.
 
 
 
 
När jag börjar jobba helt igen så ska jag spara så vi kan åka iväg sen..
 

Svart-vitt från igår

 
 
 
Fina sysslingarna Elin och Ella och min lilla pruttunge såklart! <3

Trevligt sällskap och busiga barn

Idag är dagen då man ska gå påskkärringar och vi har inte en enda godis hemma.. Hur ska det gå om det kommer små söta barn och plingar på. Det enda jag kan erbjuda är en banan, haha!
 
Vi satt och tittade på Boog och Elliot när hon plötsligt somnade på förmiddagen. Barnfilmer är ganska roliga att titta på måste jag säga. Så lättsamma och man behöver inte hänga med så himla mycket. Alla hundarna passade också på att vila med Elina när hon sov. Kira har börjat bli lite svullen och det kommer mjölk ur hennes tuttar. Konstigt med tanke på att hon nu är kastrerad. Men veterinären sa att det inte var nåt farligt så länge hon inte verkar besvärad av det eller att tempen på henne stiger. Så vi låter det vara så.
 
Precis när Elina vaknade så kom Magda hit med sina barn Vincent och Decibell. Så Elina och Vincent som är 2 år har röjt som bara den här hemma så nu ser det ut som ett bombnedslag. :) Leksaker överallt och hundmat över hela köksgolvet. Men kul har dom haft och nu har Elina somnat igen.
 
 
Vi måste verkligen fixa klart väggen vid elementen.. Ser ju hemskt ut när den inte är färdigmålad.
 
 
 
Elina och Vincent stod även en stund och tittade på fiskarna och så har dom ätit våfflor till lunch med sylt och grädde. GOTT! Elina åt nästan en hel våffla själv.
 
När Magda och barnen gått så var jag, Elina och hundarna ute en stund på baksidan och lekte tills hon blev så trött så balansen bara bråkade så hon ramlade tre gånger.
 
 
 
 
 
 
 
Skönt med lite frisk luft efter allt stoj här inne. Kan ju inte direkt säga att det syns att jag städat igår. Christer slutar kl. 16 idag och sen ikväll har han bandyträning. Får se om jag hinner träna lite innan han måste till den. Annars satsar jag på träning imorgon. Nu har det gått lite väl många dagar utan nån träning alls. Har inte ens kört nåt hemmaprogram. Fast jag är i och för sig lite förkyld så får ändå inte ta ut mig helt.
 
Nu ska jag fylla på min kaffekopp och titta lite på tv för mig själv när barn och hundar vilar.
 
Finaste Kira..
 
 
Och tröttis-Elina..
 
 
 
 
 
 

Trevligt sällskap idag! :)

Idag när vi varit hemma hela dagen är det extra roligt när man får ett sms av Robin (Christers kusin) som frågar om han och hans döttrar får komma hit och busa med hundarna och Elina. Så nu är hundarna trötta (Kira fick inte busa) och tjejerna sitter och tittar på en film. Har hållt igång hela dagen så ganska skönt att bara sätta sig i soffan en tag. Innan han hörde av sig och dom kom hit höll jag på att städa lite här hemma, men är lika mycket kvar att städa. Det tar sin lilla tid och nu blev det ju en paus. 



Robin har även visat mig lite med min kamera så nu ska jag bara försöka komma ihåg vad han sagt och sen fota som bara den för att testa mig fram. Han har även installerat ett program på min dator som ska vara bra om man vill redigera bilderna. Kanske lägger upp nån bild som är tagen med den sen. Nu får ni än sålänge nöja er med dessa mobilbilder. 

Christer är iväg på fotbollsmatch ochkommer inte hem förens sent ikväll så jag har bjudit hit mamma som middagssällskap sen. En bra dag idag helt enkelt! :)

Läggdags

Usch det kommer bli svårt att hålla Kira undan från att hoppa upp pch ner från soffan. Nästan så vi måste skärma av på nåt sätt. Hon vill ju sååå gärna ligga i soffan och får det om vi bär upp henne och bär ner henne. Men då måste man passa henne hela tiden så hon inte smiter upp eller ner själv ändå. 

Nu ska jag sova i alla fall och tycker det ska bli skönt att släppa det här senaste dygnet för ett ögonblick. Hoppas på en bra dag i morgon med en piggare Kira. 

God natt




Väntar igen..

Nu är middagen klar så nu hoppas jag att Christer och Elina kommer snart. Blev en paus för matlagning mitt i ett avsnitt så nu tittar jag på fortsättningen och väntar.

Denna dagen har verkligen gått ut på att vänta. 




Äntligen hemma! :)

13000 kronor fattigare men med min fina Kira i behåll. <3 Ikväll blir det bara till att ta det lugnt och hålla koll. 


Hon är inte helt nöjd över att inte få hoppa upp i soffan. Stackars min gris. 

Jag ska nu käka lite mellis och sen vila/slötitta på prison break medans Christer och Elina är och tränar på sats/minisats. 


Prison break medans jag väntar på att tiden ska gå

Elina sover och jag slösar min tid på tv-tittande medans vi väntar på att få hämta Kira. 

Mysig ändå med en gosig Elina i famnen.




Klockan 15!!

Då får jag hämta min finaste Kira! :) Veterinären sa att hon såg fin ut imorse trots omständigheterna och behövde nu bara vila några timmar till innan hon fick komma hem. Sen blir det två lugna veckor för henne där hon ska anstränga sig så lite som möjligt. Såååå skönt att allt gått bra hittills. 



Operationen klar

Hon är nu opererad. Op gick ganska bra, dom sa att inflammationen verkligen "blommat upp" snabbt. Hon hade ca 2kg!! var i livmodern. Fast dom sa att det kan bli så på väldigt kort tid så det är inget hon gått med länge som tur är. Men om hon inte vorit en pitbull som är otroligt smärttålig så hade hon nog reagerat på smärtan direkt när inflammationen startat och inte flera dagar efter. Dom sa att hon inte skulle ha klarat många dagar till utan op. Livmodern var nästan sprickfärdig. Så vi hade jäkligt tur som fick operera så snabbt. Lite var hade åkt ut i magen och det är det enda nu som skulle kunna leda till komplikation när hon ska läka då det kan orsaka ny infektion. Men det behöver inte bli så. Så nu får vi hoppas att nästa steg går bra det med! 

Nu väntar jag på ett samtal som ska säga att uppvaket gått bra också och att hon ska få bli hämtad. 




En positiv sak idag är ju i alla fall att:

Hästen mår prima hos fodervärden och är finast av alla! (enligt mig) Börjar muskla på sig ordentligt nu med regelbunden träning och ser bara sådär fantastiskt vacker ut! Är helt galet vad vacker jag tycker att denna häst är. Är verkligen hon eller ingen känner jag just nu. 


SAKNAR henne MASSOR och önskar att allt var annorlunda. :(

Tänker på henne varje dag och nu så är Kira dålig också.. Ska alla mina bäbisar försvinna från mig?? 

Kira bli frisk NU!!!




Hemma igen utan Kira

Jobbig känsla att åka hem med ett tomt halsband och koppel. Men det kommer ordna sig. Hon kommer bli bra! Det måste hon bli. Nu väntar jag bara på ett telefonsamtal som ska säga att operationen är klar. Kommer nog bli i natt nån gång. Hatar att vänta.... :( 



Väntar på att bli "inlagd"


Självklart får hon ligga mjukt på min jacka. <3

Denna fina måndag blev just skit... :,(

Min älskade Kira ligger här bredvid mig i bilen nu från ena veterinären. Vi är skickade nu till annan klinik då hon måste opereras akut. Kraftig livmoderinflamation och infektion i kroppen. Uttorkad trots att hon druckit hur mycket som helst.. Håll alla tummar nu på att min bebis blir frisk och operationen går bra. Mitt hjärta gör så ont just nu.. 


Älskade finaste Kira!! <3 


Måndag och ny vecka

 Hej måndag och ny vecka!!
 
Startade denna soliga dag med att fixa mina naglar hos Petra. Denna gången blev det vanlig fransk med vita tippar. Efter det så mötte jag upp Christer och Elina som var på öppna förskolan och grillade korv. Massa mammor och barn var på plats och det var riktigt mysigt att få sitta i solen och sen se barnen leka i lekparken. Elina åkte rutschkana som bara den. :)
 
Efter "picknicken" var slut så åkte vi en snabbis till port 73 för att köpa galonkläder till Elina så vi kan vara ute även när det är blött. Blev dessa fina i en lite roligare färg:
 
 
Sen direkt när vi kom hem så tog jag med alla hundarna på en skogspromenad. Härligt och jag hade gärna stannat i skogen och haft en picknick till.
 
På väg till skogen:
 
 I skogen:
 
 
Kira mår ju inte helt 100 så vi var inte borta så länge. Vi ska till veterinären klockan 15.15 och lämna kissprov och så ska dom även kolla igenom hela henne. Hon har ju varit lite slö och kissar och dricker mycket. Är orolig att det är nåt allvarligt. Finaste gosegris!! <3
 
Väl hemma igen så har vi allihopa varit ute på baksidan i solen, såååå skönt! Blåst lite såpbubblor och Harry har försökt fånga dom. Tror det blir vilodag för mig idag från gymmet. Har ju tränat tre dagar i rad så det kan nog behövas, har lite träningsvärk här och där.
 
 
 
Nu ska jag packa Kiras mapp och sen få med mig henne ut till bilen. Önska mig och henne lycka till och håll tummarna att det inte är nåt allvarligt.

Lek och träning

 Efter hundpromenaden så gick jag ut på lekparken med Elina som hemskt gärna ville gunga. Hon gick dit själv så det var bara att hänga på. Härligt att solen tittade fram och att det slutade blåsa så förfärligt.
 
 
Sen kom Christer ut och "bytte av" mig vid lekparken så jag kunde åka till gymmet. Blev ett benpass idag och efter det 15 min jogging på bandet. Och precis när jag var klar så fick jag syn på min lillasyster Jessie. Hon hade precis kommit dit och skulle börja träna så då bestämde vi oss för att köra lite olika magövningar tillsammans innan vi båda gav oss och åkte hem.
 
Här är en av övningarna vi gjorde. Jessie först ut och sen jag. Jäkligt tung när man inte kört så mycket sit ups-övningar. Har ju mest fokuserat på mycket planka och statiska övningar där man tränar upp magen långsamt med tanke på min graviditet. Men några repititioner blev det ändå. :)
 
 
Middag, ett bad och mys med hundarna. Nu ska jag sova!
God natt!

Just nu




Vila lite

Blev inget köp idag av bil men har fått lite information i alla fall. Vi vet ju inte riktigt vad för bil vi vill ha. 

Nu är vi hemma och jag ska lägga mig och vila en stund. Känner mig jättetrött idag. Får se om jag ska försöka ta mig iväg till gymmet lite senare eller om det blir en vilodag idag. Borde ju köra på nu när Christer är hemma och kan passa Elina under tiden. Får nog lite energi om jag vilar nu. 




Kolla på bil

Blev inget port 73 utan istället är vi nu på väg för att kolla på ny bil. Vi behöver ju två bilar när båda jobbar sen så lika bra att börja kolla runt. 

Fin i håret efter sin mössa. <3 



Blev lite häst igår :)

Efter jag kommit hem från gymmet igår så åkte jag ut till Jennys stall där hon skulle tömköra Sammy. Tog med mig kameran och fotade en hel del. Filmade även lite så nu har jag redigerat och klippt och klistrat. :) Planen var ju egentligen att jag skulle hem och packa bilen för att kunna åka till tippen men tyvärr hade klockan blivit för mycket så då ändrades snabbt planen och jag kunde agera fotograf istället.
 
Bjuder på några bilder samt ett filmklipp.
 
Fåren låg ute och vilade.
 
 
 
Lite skitig var han och benen fulla av lera.
 
 
 
 
 
 
 
 Och sen en liten filmsnutt. :)
 

God morgon!

Sovit gott?? Jag har sovit som en stock och ska nu få i mig lite havregrynsgröt innan bilen ska packas och vi ska slänga skräp på tippen. Så skönt att bli av med allt. 

Sen får vi se om jag kanske följer med Jenny en sväng till port 73 bland annat. Kanske får jag med mig hela familjen. :)

Ha en fin dag!

oj nu är jag trött....

Klockan är nu 00.45 och jag ska strax krypa ner i sängen och SOOOVA!!
Vi har tittat på film och sen har jag fixat och trixat med lite bilder och ett filmklipp som kommer upp i ett eget inlägg imorgon (idag). Kvällen har spenderats med god mat och massa gottis till filmen. En riktig svullo-lördag. Men ibland får man faktiskt lyxa till det med lite extra gott. Däremot ska jag hålla mig lite "renare" med kosten imorgon.
 
Idag har vi lekt lite på vår baksida och fixat en del här inne. Massa saker ska till tippen och kastas och mer ska rensas. Är ju inte så ofta som jag och Christer är lediga tillsammans på helgen så det gäller att försöka passa på att fixa massa då. Samtidigt som man bara vill umgås också.
 
 
 
 
 
 
 
 
Säger god natt lite snabbt nu innan jag somnar med huvudet på tangenterna. GOD NATT!
 
 

Workout DONE!!

Då var bröst, biceps, triceps och mage avklarat. Skön känsla! 


Nu hem och duscha och äta. Ladda batterierna och fortsätta röja lite hemma. 



Morgonfix

Frukost i magarna och akvariefix, det var vår morgon det. Och en promenad med hundarna i solen. Nu myser vi lite i soffan innan jag ska ta mig till gymmet för lite träning. Försöker bara hitta lite motivation så jag tar mig upp ur soffan och lyckas släppa min just nu väldigt mysiga dotter. 





Kvällspromenad och klickträning

Hundpromenad när den är som bäst är när jag kan gå själv med hundarna utan barnvagn och röra mig fritt hur som helst. Att kunna släppa hundarna lösa och se när dom springer omkring. Att endast behöva hålla koll på hundarna liksom. 

Fast en sak som inte var bra med denna promenad var att Kira inte verkar vara på topp. Hon har varit lite låg nu i några dagar och är inte sitt vanliga glada jag. :( Om det inte blir bättre när helgen är slut ska jag ringa en veterinär som får kolla igenom henne för säkerhetsskull. Hon har druckit väldigt mycket också tycker jag så är rädd att det kan vara nåt knas. Finaste Kira! <3 

Har börjat klicka in Harry lite också så han ska förstå klickets innebörd. Klick = godis så vi sen kan träna vidare med klickern. Typiskt bara att Mili också vet vad "klick" betyder så hon också vill ha godis varje gång och tränger sig på. :)

Nu är jag nerbäddad i sängen med Mili vid sidan om och Harry under mitt täcke. Han älskar att ligga under filtar och täcken så att hela han är täckt. Hur kan han andas kan man ju undra?? Fast dom får endast ligga här tills Christer går och lägger sig. Då åker dom ner i sina egna sängar. Kira sover i soffan som vanligt. 

En sovande Harry.. :)



Ser ni hans lilla underbett?? Visst vill man bara pussa på honom. :) <3

Ullared

Tittar på Ullared på tv:n och känner att jag också vill åka dit. När jag börjat jobba igen och tjänat ihop pengar som jag kan lägga undan då ska jag fasiken ta mig i kragen och åka dit nån gång. Vill ju så gärna se hur det är på riktigt.
 
Fast det är klart, först ska vissa pengar till min mamma, sen till renoveringen också. Men jag borde ju kunna lägga undan någon tusenlapp till Ullared i alla fall.
 
 
 

En bloggfri dag

Igår bloggade jag ingenting vilket kändes ganska skönt faktiskt. Jag brukar få lite ångest om jag inte skriver minst ett inlägg om dagen för att jag vet att jag gillar att sitta med bloggen men igår så var jag inte alls sugen på att ens logga in här.
 
Träffade först ena Jenny på dagen och sen den andra Jenny på eftermiddagen. Första Jenny åt jag lunch med på pizza hut. Elina fick en pannkakstallrik. :) Andra Jenny var jag med i hennes stall då veterinären skulle komma ut på återbesök. Sammy är nu frisk från sin inflammation i knäna bak och ska nu rehab-ridas i 4 veckor. Kul med ett bra besked.
 
Hade kameran med mig så tänkte bjuda på ett par bilder. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Länkar av sig själv...

 Vet inte varför och vet heller inte vad jag gjort för fel med nån inställning men det är inte med flit som jag länkar till konstiga sidor mitt i inläggen. Bloggen gör det av sig själv och jag vet inte varför. Förmodligen har jag säkert kodat nåt fel när jag ändrat i designmallen. 
 
Så bry er inte om de konstiga länkningarna så ska jag försöka se om jag kan klura ut vad felet är. :)

Blev en tur till mamma

Istället för att åka iväg till Haninge och lämna hundarna själva en stund så promenerade vi bort till mamma istället. Så nu har vi bestämt att vi ska äta här när Christer kommer hem från jobbet. Tittar på unga mödrar på tv:n och dricker en kopp kaffe. Jag är mycket hellre här än att vara ensam hemma hela kvällen. Jag gillar inte riktigt att vara hemma själv så mycket. Eller jag är ju med Elina så helt själv är jag ju inte men ni fattar. Att ha sällskap av någon vuxen så man kan föra ett normalt samtal. 

Imorgon ska jag hjälpa Jenny i hennes stall på em när veterinären kommer igen. Så får vi hålla tummarna på att en behandling har räckt. Om det inte regnar tar jag nog med systemkameran. 

Nu är reklamen slut så ska fortsätta titta på tv:n rn stund till innan jag ska åka och hämta Christer. 


Harry vill ha godis.. :)

Medryttare eller inte....

Många frågar mig just nu varför jag inte bara blir medryttare på nån häst nu när B har åkt så jag i alla fall får rida kanske 1-2 ggr i veckan och varje gång svarar jag att jag inte vill det. Varför??? Får man då till svars... Och vet ni, anledningen till att jag köpte häst från första början för flera år sen var för att jag ville rida på min häst, bygga mitt eget band tillsammans med den och känna att vi hörde ihop. Och så är det än idag. Jag vill rida på min häst, min alldeles speciellt utvalda häst. Det är det jag gillar mest. Att rida andras hästar är också kul men det ger inte mig samma känsla. Jag får inte den där glädjeupplevelsen som bara min häst kan ge mig och därför har jag än så länge valt att inte bli medryttare. Jag känner lite att jag nästan hellre då börjar rida på ridskolan. Där man får rida lektion och rida olika hästar varje gång. Jag kan liksom inte få samma band med en häst som jag vet inte är min. Och jag är svart eller vit, jag vill ha allt eller inget. Jag kan liksom inte nöja mig med nåt halvdant. Tyvärr är jag sån och därför känns ridningen ganska långt borta för mig just nu. Jag saknar det något enormt men jag saknar att göra det tillsammans med min häst och ingen annans. Ni tycker säkert att jag är löjlig men då får ni tycka det. 

Jag har tappat mitt ridsug och tappat typ allt som har med häst att göra sen dagen då B åkte. Samtidigt som jag känner att jag drar mig till hästsidor på nätet, tv program som visar häst och jag följer med vänner som rider. Men min riktiga känsla är borta med B. Blandade känslor alltså. 

Kanske kommer suget tillbaka och jag kanske kan lära mig nöja mig med att rida nån annans häst 1-2 dagar i veckan men inte än, inte nu. Det är förmodligen lite pga allt sånt här som jag känner mig nere. Alla tankar och funderingar. Vad vill jag och vad vill jag inte. 

Mest av allt skulle jag just nu vilja lära mig att acceptera mer, lära mig att kunna ha kul ändå. Att komma på andra saker som jag kan hitta samma glädje i när jag gör. 


Seg dag med soffhäng

Idag är en riktig slapp dag. Förutom att jag har dammsugit övervåningen och tvättat två maskiner tvätt så har jag nu suttit i soffan i över en timme medans Elina sover. Sen när hon vaknar ska vi ut en sväng i regnet med hundarna och efter det funderar jag på om vi ska åka iväg nånstans, typ Haninge eller nåt. Skulle ju behöva köpa sånt där medel till baksidan av akvariet så vi kan hälla i vatten nån gång. Får se hur det blir men det vore ju kul om den förberedelsen blev klar.

Alla ni icke hästmänniskor, vad gör ni på fritiden egentligen? Jag blir tokig snart av att bara "glo." 
Man har ju inga pengar heller så man kan ju inte gör speciellt mycket.


Ååhh tänk när du var så här liten.... <3




God morgon onsdag

Elina vaknade tidigt idag så vi gick upp och gjorde lite välling. Sen har hon somnat om i soffan och där har vi nu legat fram tills nu. Tyvärr har jag inte kunnat somna om men fick vila lite i alla fall. Nu är nyhetsmorgon på tv:n och jag ska fixa en kopp kaffe tror jag. Kan behövas idag. 

Igår såg jag ett hus på blocket som jag önskar att jag kunde köpa. Ett hus som jag varit på visning på för flera år sen som nu blivit till salu igen. Då hade jag inte pengarna och inte nu heller, så jäkla typiskt! 

Men men.. Bara gilla läget som vanligt antar jag. Nää jag måste verkligen ta tag i mitt liv. Försöka tänka mer positivt och acceptera att jag inte kan få allt jag vill. Att acceptera att mitt liv ser ut som det gör och försöka hitta ljuspunkterna i det som är. Men jag är i en svacka just nu när allt känns trist och ganska grått. Min ljuspunkt som lyser är Elina som ger mig skratt och glädje och jag får helt enkelt fokusera mer på henne och ta efter hennes energi. Tänka att mitt jobb ger pengar som jag kan försöka spara så jag kanske i framtiden kan göra roliga saker. Just nu behöver jag komma ikapp. Inte köpa massa onödigt. Försöka bli bättre på att använda de pengarna som finns på ett bättre sätt.  

Jag är verkligen den där tråkiga människan just nu som är sådär negativ. Så där som ingen vill vara. Usch för mig.  Måste rycka upp mig. Blääää!

Det finaste jag har är du!




Nämen hallå!

Lite dålig uppdatering idag tyvärr. Liten tjej som haft lite humörsvängningar och krävt massa uppmärksamhet, en hundvalp som vägrar gå ut och har kissat så fort vi kommer IN(!!) från  promenaderna så man blir galen. Åkte på em till Rusta för att möta Christer och min plan var att träna. Men efter massa strul så tickade tiden iväg och jag tappade sugen och dessutom skulle det gå för lång tid för hundarna att vara själva så därför skippade jag gymmet och åkte hem och lagade mat istället. Jag är hungrig hela tiden. Jättejobbigt ju! Elina däremot vill inte äta nånting för tillfället. Hon typ matstrejkar. 

Har bytt vindrutetorkare på bilen och sen var jag en sväng hos Emma tillsammans med My och Sandra. Trevigt att komma iväg en stund helt själv och bara kunna slappna av. 

Väl hemma igen har jag börjat skölja av allt grus som ska vara i nya akvariet och lagt i det. Men vi kom på att vi missat att köpa sånt där medel som man klistrar fast bakrunden med så det måste köpas och fixas innan jag kan fylla i vatten. Det kommer bli så himla fint med det nya akvariet. Det är ett Juwel 125 liters. Nästan dubbelt så stort som det gamla så fiskarna kommer få det kalas! En krokodil ska dom få också. :)


Nu efter alla "måsten" så sitter jag i soffan med Harry i knät och skriver till er. Det enda som jag kanske borde göra nu innan jag ska sova är att byta alla filtar i soffan så jag kan tvätta de imorgon. 

Lilla fryslorten.


Annars har jag inte gjort så mycket idag förutom att underhålla lillfian. <3 

Saknar min häst. Men det kanske jag inte borde skriva här för då kommer ni få läsa det väldigt ofta. Världens finaste grå!!

Här med Emma (fodervärden) i sadeln. 



Går och lägger mig bredvid finaste tjejen på denna jord

Japp Elina får sova med oss inatt igen. Hon börjar bli lite täppt i näsan och sover så oroligt om hon ligger själv då. Så då får vi sova alla tre tillsammans. Mysigt men har lite svårt att sova sådär tungt då. Är ju rädd att rulla på henne. 

Har tömt hela telefonen på bilder nu innan jag kröp ner i sängen också så den är helt tom. Konstigt! :) men det är skönt för då kan jag börja fota nya bilder utan att den varnar att det är fullt hela tiden. 

Dagen i övrigt har varit rätt lugn. Har inte gjort speciellt mycket idag. Promenerat med hundarna som vanligt, städat nedervåningen och sen bara slappat framför tv:n.

Nu ska jag pussa min snarkande lilla tjej och sen sova jag med. God natt! 

Billigt billigt

Dessa 7 flaskor med duschcreme kom Christer hem med från jobbet för några dagar sen. 


10:- st på Rusta alltså. Ordinarie priset var 69:- så ett riktigt fynd. Så nu har vi duschcreme så det räcker och blir över ett tag fram.

Skyndar ni kanske det finns några kvar i butiken. :)

Modell i en tidning

Ja inte jag då men Harry!! :)
Hyresgärsföreningens tidning hem & hyra fick låna en bild på Harry av mig till en artikel. Marie jobbar ju åt hem & hyra så det var hon som frågade om dom fick använda den. Kul tycker jag!! Vem vill inte se sitt djur i en tidning liksom. Artikeln handlar dessvärre om något så tråkigt som vad som händer om man är två sambos och separerar när man har en hund.
 
HÄR kan ni läsa artikeln!
 

God morgon!!

Elina vaknade utan feber i morse efter att ha fått febernedsättande inatt men har nu fått tillbaka febern igen. Så vi stannar hemma från föräldragruppen så hon får vila. Jag själv kom precis in från en blöt hundpromenad. Det regnar och är grått ute. Men hundarna vart glada ändå när de fick springa lösa allihopa en stund i skogen. Har ju börjar släppa Harry lite då och då nu och det har gått bra än sålänge. Men det är bara korta stunder så jag hinner kalla in honom ifall vi får möte. Han är ju inte jättebra än på att komma när man ropar så vi får träna mer på det. Har med mig godis att locka lite med. 

I


Innan promenaden körde jag lite hemmaträning. Svettigt vart det så nu måste jag duscha. Sen ska vi nog städa lite samt tömma en bokhylla som ska slängas på tippen så småningom. 



Blir en fixardag för oss och vilodag för Elina. Christer är ju ledig idag så då får vi passa på att ordna lite saker. 

Hoppas alla får en bra dag! 

Åh nej :(

Min älskade lilla Elina har nu feber.. :( så nu kommer jag ha ett vakande öga i natt och eventuellt kommer jag flytta henne till vår säng om hon blir ledsen. Lättare att håll koll då. Sist hon hade feber sa det ju bara pang, bom och så var hon uppe i över 40 grader. Undrar om det är tänderna som spökar. 

Stackars min lilla tjej.. :(

Sovdags

Efter en otroligt lång (kändes som en evighet) arbetsdag så har vi varit på kalas och nu kommit hem. Hos pappa var det ganska livat. Några vänner till honom och marita var där och det dracks lite öl och vin. Jag drack läsk då jag skulle köra hem och sen jobba imorgon igen. Elina och Charlie har busat för fullt och haft roligt. Ätit tårta och så fick dom vars ett påskägg av sin morfar. Fast godiset som Elina fick kommer vi äta upp. Hon är för liten för det än sålänge. 

Nu när jag kom hen såg jag lite uppdateringar från fodervärden till Beauty också. Åh som jag saknar henne. Tänker på henne varje dag, nästan varje sekund av min vakna tid. Men hon mår bra där hon är nu också. Bara jag som lider. 

Emma som rider henne är riktigt duktig och det kommer nog gå jättebra ute på tävlingsbanorna längre fram. 



Kommer saknaden försvinna?? 
God natt!

God morgon!

Efter en ganska dålig nattsömn med en vaken Elina och en liten trippandes chihuahua på golvet så är jag nu vaken, nyduschad och nästan redo för att åka till jobbet. Nu ska bara frukostgröten ner i magen och tänderna borstas också. 


Ska pussa lite extra på Elina innan hag går sen så jag klarar mig tills ikväll. Hundarna kommer jag knappt träffa idag heller eftersom det väntas födelsedagsfirande av lilla pappsen. En lång dag idag och jag ska göra mitt bästa för att den ska bli så bra som möjligt trots jobb. Jag jobbar ju med så fina kollegor så det väger ju upp allt!! 



Hemma från allt igen

Vi har varit i Farsta å fikat, i port 73 och köpt grejer till en babyshower och på Ica maxi för ännu mer till babyshowern. Jag ska inte gå på den men jag följde med och handlade ändå. Jag känner inte tjejen som ska få barn. 

Nu är jag i alla fall hemma igen och sitter nu i soffan och bara tar det lite lugnt innan jag ska sova. Imorgon är det jobb hela dagen och sen ska jag till pappa och fira att han fyllt år. Kommer bli en lång dag.. 

God natt

Lite bus på baksidan


Medans vi väntar på att My ska hämta upp oss så är vi ute på soliga baksidan. Har precis varit ute med hundarna också. Då vädret är så fint vill man ju passa på att vara ute lite mer. Vi har ju sol hela dagarna här också så det är riktigt varmt och skönt. Till och med fryslorten Harry gillar att vara ute på baksidan. :)

Vi ska snart åka iväg en sväng till Farsta C och möta upp Mys syster och sen även 2 personer till. Blir nog nån fika eller nån liten matbit. Ska bli trevligt. Så går Elina träffa lille Elvin igen också. :) 


God morgon och god natt

En morgon som startade väldigt tidigt resulterar i en trött Elina som somnade på morgonpromenaden. Så nu har jag lyft över henne till soffan och ska lägga mig en stund jag me. Har varit så trött denna vecka och i helgen väntar jobb. 
Hur ska jag orka?? 




Hemma igen

Nu har jag landat hemma i soffan med chihuahuan i knät och Mili bredvid. Kira har lagt sig uppe i sovrummet med Elina som sover. Snart kommer även Christer hem och då ska jag äntligen få duscha. Har inte hunnit det än. Är sjukligt sötsugen och jag fattar inte varför. Jag har ju klarat mig ganska bra de två veckorna innan denna vecka men den här veckan har varit hemsk. Jag är sötsugen nonstop och framförallt är jag sugen på salt & blandat, MUMS! Men näää det blir inge salt & blandat. Suck!
 
Varför ska allt onyttigt vara så himla gott för å allt som är sådär supernyttigt vara så himla äckligt. Vet inte vad jag ska göra åt mitt sötsug, är väldigt jobbigt i alla fall. Får titta mig mätt på denna sötnos och hoppas det försvinner. :)
 
 
Undrar hur mycket träningsvärk jag kommer få? Ganska mycket tror jag, sådär så det blir jobbigt att bära Elina säkert. Fy vill inte tänka på det. Hoppas på att inte få nån träningsvärk alls. Man kan ju alltid hoppas.
 
Nu kom Christer innanför dörren så nu ska jag duscha!
God natt!
 

Middag hos mamma/mormor

Träningen gick ganska bra och jag höll mig till det jag tänkt. 3 övningar per muskelgrupp så alltså 9 övningar totalt ggr tre set. 

En nöjd liten Elina som fick smaka pappas och mammas chokladbar.



Nu har jag, Elina och alla hundar promenerat bort till mamma/mormor för middag och bus med Charlie som också är där. Fullt hus, 4 hundar, 2 barn å 2 vuxna! Härligt! 

Christer ska käka med några kompisar idag så han kommer inte komma hem förens sent säkert. Så då passar det bra att vi är här så vi slipper vara ensamma hemma. 

Harry åkte lite snålskjuts på vägen hit under Elinas vagn. Han vill verkligen inte vara ute nu när det är kallt enligt honom. 




Gymtime

Nu är hundarna promenerade och Elina äter lite välling. Sen kommer Christer och ska hämta upp oss så vi alla kan åka till gymmet för lite träning. Elina ska vara på minisats och jag och Christer ska köra tillsammans för en gångs skull.Funderar på att köra biceps, triceps och kanske lite bröst. Får se om Christer går med på det eller om han har en annan plan. Annars kanske jag kör mitt pass ändå. Hoppas bara att min motivation kommer snart för just nu är jag inte alls peppad.

Skulle ju vara kul om man kunde fota lite inne på gymmet vid olika övningar men tror inte det är så uppskattat bland de andra som tränar. Då ska man nog försöka vara där jätte tidigt på morgonen när man typ är själv tror jag. Kanske ska satsa på det nån gång. :)
 
Nu ska jag hänga lite tvätt, byta om och sen är det bara Christer som saknas innan vi kan åka.
 
Finaste Mili får stå för bilden i detta inlägg. Hon gillar att träna hon också!
 
 
 

Sova middag kanske??

Elina har precis somnat i min famn och jag sitter i valet å kvalet om jag ska passa på att sova lite jag med. Gå upp och lägga oss i sängen kanske. 

Hundarna sover dom med efter promenaden och lite mat. Alla är trötta här hemma. 




Marie och Maav

Sååå nu ska jag äntligen visa lite bilder från i tisdags när jag var och fotade Marie och hennes vän när dom red.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har även fixat en liten film. :)
 
 
Så Marie nu har jag dig allt på både bild och film!! :)

Nu är det fixat

Denna kvällen har spenderats med My. Hon och Christer har hjälpt mig med det som blev fel med filmerna. Så nu har vi konverterat om dom till annat format och sen har jag lagt in i Movie maker och hållt på och fixat och trixat. Sen hjälpte även My mig med att få dit en låt. (har inga på datorn faktiskt) Innan allt kaos med datorn så har vi varit iväg och köpt ett nytt akvarium äntligen så nu ska bänken bara monteras nån dag snart och sen ska det få stå några dagar med vatten så det hinner bli rätt bakterieflora innan fiskarna får flytta till sitt nya större hem. Ska fota det när det är på plats och är klart.Just nu är det i kartong så man ser inte så mycket. :) Vi käkade middag på den nyöppnade restaurangen i Haninge C också och Elina var på sitt busigaste humör fortfarande och ville dra till alla rulltrappor hela tiden.
 
Har lagt in att inlägget med film och en hel del bilder kommer upp imorgon så håll utkik! :)
Tack MY, räddaren i nöden! Kommer fortsätta ta hjälp av henne tror jag för hon är grym på allt tekniskt! Perfekt ju!
 
Bjuder på en liten sneak peak inför morgondagens bildbomb.
Marie och Maav innan ridpasset.
 
 
God natt!!
 

Godagens

Idag är jag så himla trött så jag tror klockorna stannar. Sov en stund med Elina förut men känner mig ändå helt off. Och Elina är på sitt busigaste humör och hittar på rackartyg efter rackartyg. 


Blev så arg igår när jag kom hem och skulke fixa med bilderna som jag fotat och med filmerna jag filmat. Filmerna hamnade nämligen upp och ner när jag förde över dom till datorn. Så irriterande!! Hur kan det ens bli så?? Så nu måste jag försöka konvertera om dom till ett annat format så jag kan lägga in dom i movie maker så de går att rotera till rätt håll. Därför blev det inget inlägg igår, jag var helt enkelt för arg å ville typ kasta in datorn i väggen. Hatar att jag är så tekniskt okunnig. Så ska försöka mig på det där lite senare så får ni åtminstone se lite bilder. Vågar inte lova nåt om filmerna. 

Hur kan filmerna hamna upp och ner när man filmat och hållit kameran precis så den är skapt för att hållas, alltså åt rätt håll?? Någon kunnig?

Är sjukligt sötsugen idag också så det gör inte min trötthet bättre. Nää fy vad jag är på dåligt humör idag. Usch!



Snabblagad middag

Slängt ihop en snabb middag medans Christer tig med sig Elina till gymmet. 


Han ska testa å lämna in henne på minisats å se om det hår bättre för honom än vad det gör när jag lämnar henne. 

Marie kommer å hämtar mig om 45 min så bäst att äta upp min mat så jag kan byta om. Ska ta på mig massa varma kläder! 

Snart ska jag få fota lite :)

Skippade långpromenaden med hundarna tidigare då det började hagla massor. Så vi tog en kortare då varken Kira eller Harry ens ville gå ut. Fick dra med dom genom dörren och Harry hade backen i hela promenaden. Alla både kissade och bajsade i alla fall. Och ändå möttes jag av en "koblaja" när jag kom hem från öppna förskolan. Jahapp då är Mili dålig i magen igen.. Var inte länge sen som hon var det sist och också råkade bajsa på sig. Hon kan liksom inte hålla det inne och sätter sig på en gång. Stackarn! :( så nu får vi vara hårda igen med att hon endast ska få i sig sin mat å inget annat. 

Snart ska jag i alla fall åka iväg och fota Marie när hon rider lite. Hon är medryttare på en äldre läromästare och ska idag rida lektion. Ska bli spännande å se. 




Hej tisdag!

Som vanligt nuförtiden började morgonen med att Elina badade lite i hundarnas vatten så vi fick byta strumpor. Suck!! Haha! 

Nu sover hon i soffan och jag ska äta lite mellis. Tänkte ta en lite längre promenad med hundarna sen och efter det gå bort till öppna förskolan så Elina får busa av sig lite. Så kan jag sätta mig där med en kopp kaffe en stund och ta det lugnt. Hon leker ju så bra där borta. 

Har tvättat en maskin med hundfiltar som jag ska hänga upp nu. Så kanske jag slänger in en maskin till. Tvättehögen växer och växer trots att det känns som jag tvättar hela tiden. Tar aldrig slut. 



RSS 2.0