Hälsning från köket

 

Vår förmiddag

Vilken morgon! 
Åt pasta till frukost då jag var så himla hungrig! Sen har jag och Elina gått på en lång promenad med Elina och Ture och självklart hundarna. Vi stannade till i en lekpark och lät de små få gunga. Roligt!! :) Sen fortsatte vi på promenaden. Vi var ute i drygt två timmar.
 
 
 
 
Att gunga med bästisen Ture är så skoj! :) <3
 
 
 
 
Hundarna fick titta på dom med..
 
 
Elina somnade en stund i vagnen men vaknade lagom när vi kom hem och det var dags för lunch.
 
 
Så nu har hon ätit och bytt kläder då de andra va så skitiga. Sitter och leker så duktigt! 
 
 
 
Blev en body som hon fått ärva av kusin Julian! :)
 
 Nu ska vi åka iväg med mamma/mormor och göra lite ärenden. Bland annat titta på en ny bil till henne. Sen ska jag hämta ut mina linser som kommit, äntligen! Är så trött på mina glasögon och jag har väntat på tok för länge nu på att beställa linser. Har ju haft det innan graviditeten men sen vart jag lite lat när jag var gravid och lät det rinna ut i sanden liksom. 
Fick dessutom reda på nu under undersökningen jag gjorde att min syn försämrats så egentligen måste jag köpa nya glasögon också. Kan ju va därför jag typ blir arg när jag ser på tv eller nåt utan glasögon. Irreterande ju när man inte ser.
 
Kira vart nog lite trött efter den långa promenaden.. Lilla sötgris!
 
 
Tur att hon får vila hemma nu då medans vi åker iväg. 
 
Måste även nu när jag ändå visar så många bilder visa hur söta Mili och Elina var i morse..
 
 
 
Puss puss!! <3 alltså hur sött är inte detta?? Bästa vännerna! 
 
 
 

Bvc och lunch på jobbet

Efter både ett bvc besök med en läkarkontroll och en lunch med kollegorna på jobbet så är vi nu hemma i röran igen. Försöker hålla mig borta så mycket som det går med Elina nu när det är så högljut och skitigt överallt. 
 
 
Elina ligger kvar i sin bilstol och sover. Många intryck idag så hon är en väldigt trött liten tjej. :) Hon har nu gått upp till 6610g och är hela 67 cm lång. 
 
 
Vi ska snart gå mot kyrkan och träffa prästen som ska döpa Elina och planera inför dopet. Inte långt kvar nu och jag måste tänka om angående bakandet då vi inte har något kök nu. Vi får nog beställa fika istället. Ska kolla runt lite och se vad för allternativ det finns. 
 
 

Sovit middag.. SÅåååå skönt!!

Nu har både jag och Elina sovit middag och ska strax ge oss ut på en promenad med hundarna. Christer sliter ute i köket och det låter som bara den!! Kan typ inte vara på nedervåningen med Elina så bäst att försöka hålla oss hemmifrån så mycket som möjligt. Ska åka och hyra ett släp sen också så han och Robin kan åka och slänga massa skräp samt köpa med sig nya spånskivor. 
 
 
 
Här står vår väg till varm mat just nu om vi inte köper hämtmat. 
 
 
Kommer bli en hel del skräpmat den här veckan. 
 
 
Elina pratar just nu med mormor och tittar i sin sångbok. Hon undrar vad hennes tokiga pappa håller på med. 

God morgon i röran

 
 
En tidig morgon för min och Elinas del då hon inte ville sova längre än till halv 6!! Hur ska jag orka denna dag?? Två tuffa nätter utan sömn och nu gick det inte ens att ligga och dra sig i sängen. Men bara att gilla läget. Får sova en annan gång. 
 
Idag blir det ett besök på babycafét som dragit igång igen och träffa alla andra mammor och barn. Sen blir det en träff på BVC med de i min mammagrupp också. Så mycket bebis det bara går hela förmiddagen helt enkelt. Kommer va där lagom trött efter. Lär väl somna ståendes när denna dagen är slut. 
 
Får se om det blir ridning för min del idag eller inte. Beror på hur det går lite här hemma, om Christer kan ha Elina en sväng eller inte. Är massor som ska fixas nu och han måste prioritera renoveringen nu ett tag så det inte drar ut på tiden. Jobbigt att inte ha ett kök ju. 
 
Elina passade i alla fall på att ta sig en ridtur på sin häst nu på morgonen. :) Förbygeln har gått sönder men det är ju tur att det inte är på en riktig häst. Denna har hon fått av Jenny. Hennes barn hade vuxit ur den.
 
 
 
Om man trycker på örat så börjar hästen låta....
 
 
Åå det är ju sååå kul!! :)
 
 
Lite suddig bild men hon var så glad når hon lyckades få den att låta alldeles själv. :)
 
Nu ska jag göra mig i ordning så vi kan börja röra oss sen. 
 

Today

 Uppdateringarna blir lite sisådär nu när jag inte känner mig så glad men det får ni ha överseende med. Livet är jobbigt just nu och jag hoppas fortfarande på att vinna på lotto. 
Red en jättehärlig uteritt på Beauty idag och kände bara ännu mer att hon och jag hör ihop! Vi travade runt på travbanan och sen vidare runt hela travslingan i ett jämnt fint tempo, hon frustandes och jag satt och log och klappa på halsen. FIna fina hästen! <3 Enda gången hon blev lite jobbig var när vi skulle förbi fårhagen, dom är ju "livsfarliga" haha.. Men vi tog oss lite studsigt förbi och sen var det bra med det. :) Älskade häst! En rykt och avsvampning senare fick hon morötter ute i hagen innan jag åkte hem. 
 
En gammal bild på min vackraste! 
 
 
Har promenerat med Stora Elina och Ture idag också. Alltid trevligt med promenadsällskap, plus att man inte känner lika mycket hur långt man går då och det gör ju så man orkar gå längre. :) Mili badade i en liten vattensamlig längs vägen och Kira lufsa på bredvid som vanligt. 
Väl hemma igen så passade Elina och Mili på att mysa.
 
 
 
Nu är vår köksrenovering i full gång. Christer och hans kusin Robin håller på å sliter ut hela gamla köket, golv å allt!! Jag gör inte så mycket mer än det mysigaste, nämligen gosar med Elina och tittar på. Fast nu är hon nattad och ligger och sover och jag ska hoppa in i en dusch. På fredag kommer nya köket, fast först ska vi lägga nytt golv och lite annat fix. Så det kommer få stå här och vänta lite i förpackningarna innan vi kan sätta upp det. 
 
 
 
Ska försöka ta lite bilder under renoveringens gång. Men nu tänker jag duscha så jag får sova nån gång. God natt!
 

på väg till nästa kalas

Efter ett fint dop för lille Claes så ska vi nu vidare mot Christers kusin Marie som fyller år. men först en sväng hem och gå ut med hundarna och sen får Mili följa med och kira va med mamma. Det är alltid så många hundar med när det är kalas i Christers släkt då många har hund. Och självklart ska dom också få vara med och fira och busa. Kira tycker ju inte så mycket om andra hundar så hon slipper följa med.

Ikväll blir det stallet för min del. Och jag såg ju redan igår när jag var där att jag tagit fel på dag när det gällde trailen. Den är idag och inte igår. Men vi missar ju den idag ändå så får se om vi hittar på nåt skoj ifall jag inte kommer ut för sent. Beror på hur länge vi är på kalaset.

Nu ska vi sätta fart så vi hinner i tid.

Dop idag

Hann inte uppdatera mer igår då vi åkte hem till syrran för lite familjekräftskiva. Var hos Corina ganska länge och snackade om allt och inget, ååhh va jag saknat henne! Hon är för härlig ibland alltså. Haha!! Så därför tickade tiden iväg och jag fick hellt plötsligt bråttom att göra mig i ordning inför kvällen. Sp något inlägg härr hanns liksom inte med. Men men, ni överlevde nig. 
 
Nu ska vi snart iväg på dop för en i Christers bandylags son. Elina har klänning på och är så fin så. Nu är det inte heller långt kvar till även hon ska döpas. :) Hoppas hon håller sig glad i kyrkan så vi får se ceremonin idag och inte behöver smita ut. Har en känsla av att hon kanske kommer bli lite gnällig då hon sovit lite halvdåligt i natt och hon sov dessutom nästan inget igår på dagen. Vi får hålla tummarna på att hon är sitt glada jag i alla fall. 
 
Ha en fin dag!
 
 
 
 
 

Omvänd ordning

Blir ett stallbesök först innan jag åker till Corina. Vill så gärna träffa min fina grå! Får se om det går att göra mer än borsta idag då det verkar vara nån Trailkurs eller liknande som hålls på ridbanan. Hade annars tänkt longera lite där om Elina håller sig i skinnet och inte blir för ledsen. För hon får följa med mig idag då Christer är med sin kusin och ska köpa nya träningsskor. Men borsta henne kommer vi i alla fall göra, kanske gå en sväng. Måste hur som få pussa på henne nu när det var en hel vecka sen som jag träffade henne. Har ringt hovslagaren också men skulle återkomma i morgon då han skulle starta sin travhäst idag. Så ska vi boka in en tid så Beauty får på sig skor igen. 
 
Har börjat spela på lotto nu och även lite andra spel så nu hoppas jag att jag vinner masa pengar. Satsar man inte alls så kan man ju inte heller vinna, det gäller bara att våga. Jag vill, jag vill, jag vill!!!!!! Ha kvar min häst hos mig! 
 
Nu ska vi röra oss så vi hörs senare. 
 

Ahhhh

Att få sova i sin egen säng är verkligen guld!! Även om jag fått gå upp och mata Elina typ 3 gånger i natt så känns det ändå så mycket skönare att vakna i sin säng! Så nu gör hon och jag morgon här hemma. Jag har ätit gröt och ska dricka lite morgonkaffe i min nya fina kaffekopp som jag köpte på Karpathos. 
 
 
Och självklart blir det framför ett Gossip girl avsnitt. Elina ska få bli lite hungrigare innan hon får sin morgongröt då hon åt lite från mig precis innan vi gick upp i hopp om att hon skulle somna om. 
 
Hon sitter så snällt här bredvid med massa leksaker och pratar och leker självständigt. Så söt att lyssna på, hon har värsta konversationen med en plast-bowlingkägla. :) 
 
Idag ska vi gå en powerwalk med hundarna så fort dom vaknat och sen åker vi ut och hälsar på Corina som är mitt nästa hopp för Beauty att få stanna hos mig. Eller rättare sagt i min ägo. Vilket jag verkligen verkligen vill. 
Hon ska prata med en uppfödare som hon känner väl, sen har hon även en proffsryttare som hon känner som hade hört av sig till henne och letade en topphäst att köpa. Hon tipsade då om en annan häst som hon vet är till salu som redan går Intermediere eller hur det stavas, men ska även fråga honom om han eventuellt kan tänka sig att låna Beauty på foder under en längre tid istället för att köpa. Jag menar då får han ju ha en topphäst, utan att behöva betala nåt och dessutom en häst som verkligen har kapaciteten för att kunna tävla i bra klasser. Fast hon har ju självklar en del jobb framför sig men om han är så duktig kanske han tycker det är kul. Så kanske man i framtiden kan ha ett sammarbete. Perfekt egentligen eftersom jag själv inte är en sån tävlingsmänniska. Men nu gäller det ju att han nappar. Vi får hoppas! 
Annars håller vi tummarna på uppfödaren så får hon ett fint föl 2015. 
Jag SKA hitta en lösning som funkar! Jäkla ekonomi att ställa till det! 
 
Helst vill jag ju självklart ha henne hos mig men om det nu inte går under en tid framåt så måste jag hitta en bra lösning. Men om jag råkar vinna på lotto då behåller jag henne hemma!! Så bäst att börja spela! 
 
Nu håller jag bara mina tummar!!
För jag lämnar henne inte till vem som helst! 
 
 
Från det ena till det andra så tycker jag att det borde finnas någon hjälporganisation i grekland för alla hemlösa djur. Utanför vårt hotell var det jättemånga katter och kattungar som inte hade nånstans att bo.. Sorgligt tycker jag. :(
 
 
 
 
Tillbaka till vardagen hemma i Sverige!! God morgon!!
 

Hemfärd

Ska sart gå ner till frukostbuffén och proppa i mig massa frukost så jag förhoppningsvis slipper köpa nån svindyr mat på planet sen. Bussen hämtar oss halv 10 (halv 9 svensk tid) och sen far vi mot flygplatsen för hemfärd. Elina är en liten sömntuta idag så hoppas det håller i sig på planet sen också, vore skönt om hon sov då. 
 
Blir nog inga fler inlägg under resans gång idag så jag önskar er alla en bra dag!
 
 

Inte lätt att vara liten

Vid lunchen så vaknade Elina innan vi var färdiga. Jag tog upp henne från vagnen och hon var nöjd i kanske 10 minuter. Gnäller lite, blir arg och jag blir tvungen att resa mig och gunga henne en stund = nöjd bebis!
Christer vill hålla henne i sin famn så hon får sitta där en stund. 10 min senare så börjas det igen, gnäller, blir arg och han får resa sig. Men denna gången ställer han ner henne på marken så hon får syn på myrorna = glad fascinerad bebis. Och där stod hon och tittade en bra stund Innan hon även tröttnade på det. 
 
Tänk att humöret kan svänga så snabbt. 
 
 
Myrorna hittade en liten spagettibit som dom kämpade med att dra bort till boet. Snacka om teamwork! :)
 
Nu blir det till att slappa på rummet en stund, lyssna på pratglad bebis som har massor att berätta om dagen innan vi ska ut på nästa försök till att äta en hel måltid tillsammans utan avbrott. :)
 
 
 

Lunch

 Pasta carbonara till lunch och massa vatten! Dricker nog alldeles för dåligt tror jag. 
Elina sover sött i sin vagn nu, Christer lyfte över henne dit från solstolen. 
 
Idag är sista dagen här och jag kan faktiskt säga att jag tycker det ska bli skönt att komma hem. Få gå ut med och pussa på hundarna som jag saknat. Och att sova i sin egen säng. Har inte uppskattat solen lika mycket denna resan faktiskt som jag brukar. Känns lite tråkigt. 
 
Nu ska vi äta så vi kanske hörs senare. 
 
 
Sova nära mamma är det bästa som finns. <3

Hundintresserade?

 Vill bara tipsa om en bra och inspirerande sida/blogg för alla där ute som gillar hundar och hundträning och som bygger på inlärning med positiva metoder. :) Fina bilder, tips, filmsnuttar och massa hund helt enkelt!!
 
www.dogparkour.se/blogg/
 
Men tyvärr så får jag inte länkningen av sidan att fungera så ni får kopiera texten och gå in på sidan själva. :)
 
 

Första doppet avklarat

Första doppet i poolen är gjort och nu vart Elina så trött så hon somnade. Idag får hon ha sin tunna sommarblus på sig och sin vita solhatt även när vi är i skuggan. För tydligen kan dom bränna sig ändå. Vill ju inte riskera att hon bränner sig ordentligt. Just nu har hon bara en liten rodnad på ena armen, den som hon sovit med uppåt. 
 
Finns det något sötare än bebisar i solhatt??
 
 
 
Trött liten tjej på bilden.. 
 
Nu ska jag njuta av lugnet en stund innan hon vaknar igen. Kanske ta ett dopp till om en stynd medans Christer får passa henne. 

God morgon

Halvligger i sängen med sötaste hjärtat som ligger på min mage/mitt bröst. Vi morgonmyser nu innan frukost och bara tar det lugnt, Hon är så himla gosig. <3 
 
 
Och med denna mysiga bilden vill vi bara säga god morgon! 

Stranden

Nu har vi varit nere på stranden och sen bara slappat på rummet ett tag medans lilla Elina sovit middag. Hur mycket skugga man än har henne i så har hon ändå lyckats bli lite röd. :-/ 
Vågorna var lite läskiga tyckte hon så blev endast ett halvdopp. Men bättre det än inget. :)
 
Nu ska vi ner till staden för middag och jag ska trycka i mig deras goda fetaost! 
Bjuder på bilder från vår eftermiddag på stranden. 
 
 
 
 
 
 
När man kommer upp får man mysa nakenfis under den sköna handduken. 
Vackraste blåa ögonen! <3
 
 
Nog har jag fått lite färg ändå även fast det mesta är åt det röda hållet.. Glömde smörja in mig idag. 
 
 
Nu är Christer och Elina startklara för att gå så bäst att haka på. 
 

Hej måndag

Här sitter vi på vår vanliga plats under trädet i skuggan. Christer solar en bit ifrån och nu inväntar vi att lillfia ska vakna. Kan ni gissa vad vi ska göra?? Jo juste ÄTA!!! :) Försöker påminna mig själv att även dricka massa vatten så Elina får i sig tillräckligt när hon äter men det är ju såååå jobbigt att behöva springa på toa hela tiden. Har ju världens minsta kissblåsa. 
 
Lite senare tänkte vi försöka oss på att gå ner till stranden och se om Elina kan känna lite på havet också. Men det är sämre med skugga där. Hoppas det finns stora parasoll. 
 
Golfrundan igår gick ungefär som väntat, Christer vann och jag förlorade. Men vet ni.. Jag lyckades att göra en hole in one!!!! Wohoo snacka om megatur!! Så jag får leva på den vinsten för mig. Och en grej med golfen som var himla bra var att ägaren hade en liten lurvig söt hundvalp som jag fick gosa lite med också. Ååå vad jag saknar tjejerna där hemma nu. Tänk att det känns så mycket när man är ifrån dom. Mili kommer va helt sjövild när vi kommer hem och Kira kommer vifta ner allt i sin väg med sin hårda piskande svans. :) Det kanske är hundarna jag ska satsa mer på sen. Kanske gå lite kurser eller nåt. I alla fall med Mili, Kira tycker inte sånt är så kul eftersom hon inte tycker om de andra hundarna speciellt bra. 
 
Idag är det måndag och alltså 3 dagar kvar på denna solsemester. Sen när jag kommer hen får ni önska mig lycka till. Kan behöva det! 
 
 
Eftersom jag får fota mig själv så får ni en ful bild på mig, haha!
 
 
 
 
 

Blåser snart bort!

Snacka om att det började blåsa mycket nu på eftermiddagen. Känns typ som man ska blåsa bort och jag funderar skarpt på att sätta på mig en långärmad tröja.(!!) 
Elina sover i sin vagn, hon är en väldigt trött liten tjej nu när det är så varmt hela tiden. Jag sitter och surfar på min mini iPad och Christer kollar på en fotbollsmatch. Vad vore en solsemester utan fotboll va??? Skämt åsido men jag förstår ärligt talat inte riktigt varför man måste följa varenda match slaviskt när man är iväg på semester. Tur som bara den att jag kan surfa under tiden och dricka en jordgubbsmilkshake. 
 
När matchen är slut ska vi se om vi hittar någon restaurang som öppnat så vi får i oss lite mat. Hungrig som man är. Sen snacka Christer om att han ville spela minigolf som jag kommer förlora. Men men... nån måste ju göra det också. Men först som sagt äta mat och inte blåsa bort! 
 
 
 
 

Hej från Karpathos

 Sitter i skuggan i min och Elinas gemensamma solstol och börjar känna mig hungrig. Snart dags för lunch och kanske en god våffla med vaniljglass och jordgubbar till efterrätt. Min motivation till att skriva här har inte varit och är inte nu för den delen heller på topp, men tänkte försöka mig på att skicka en liten hälsning härifrån Karpathos i alla fall. 
 
Funderar fortfarande på om jag ska ta en längre bloggpaus eller inte.. Känns som mina inlägg ändå bara kommer kännas negativa ett tag framöver och då är det inte kul för er som väl läser. Inte för att det verkar vara så många ändå. Inte en endaste kommentar på mitt tidigare inlägg där jag frågar vilka ni är. 
 
Elina ligger just nu och tar en liten nap och när hon vaknar tänker i alla fall jag gå och äta. Jag är konstant hungrig känns det som. Kanske för att jag ammar mer igen nu när vi är här. ?? 
 
Vi har några dagar kvar här innan det är dags att komma hem till verkligheten igen. Där tankar inte bara är tankar utan dom faktiskt kommer bli verklighet. Att behöva välja är aldrig kul när det har med jobbiga saker att göra. Men ibland har man inget val utan får det valt åt en, och det är nästan ännu jobbigare. 
 
Hur som så kommer förmodligen min kropp bli awsome sen när mer tid kommer läggas på träning. Och då menar jag MASSA träning. Jag ska vara spyfärdig när jag lämnar gymmet, och sen krävs nog en och annan behandling också för att få hjälp med lite bristningar och celluliter. Men då har jag i alla fall inga ursäkter sen att träningen inte hinns med. Så då borde jag kunna nå mitt mål och bli fast och fin igen. Men först måste ju mitt så kallde liv gå i tusen bitar och allt måste lösas, men sen så.... Träning är väldigt bra när man vill få ur sig lite tankar och lite ilska. 
 
Hälsningen härifrån kommer i form av lite bilder.. 
 
 
 
 
 

Från solstolen på Karpathos


Svårt att sova

En jobbig natt eftersom jag har svårt att sova. Jag som aldrig brukar ha det. Jag brukar somna på två röda. Typ så fort huvudet nuddar kudden, men inte nu... Inte de senaste kvällarna.. 
Mina tankar grubblar för mycket och om jag ska vara helt ärlig så funderar jag faktiskt på att ta en bloggpaus ett tag. Och eventuellt en facebookpaus också.. Vet inte om jag klarar det men jag funderar på det. Det kanske skulle vara bra för mig ett tag framåt. Att få koncentrera mig på bara mig. (Elina med såklart men hon räknas som mig)
 
Känna av hur det känns att bara vara. Inte ryckas med av vad andra säger, tycker eller tänker.. Inga krav på mig själv utom ett stort. Få tillbaka min kropp! Att lägga så mycket ledig tid som det går åt träning så annat glöms bort. Sätta på bra musik i öronen och bara försvinna in i min egen andning. Att hitta ett nytt jag. Ett mindre jag.. Kanske kolla runt efter nytt jobb och kanske hitta en ny balans i mitt liv. Promenera med hundarna så jag till sist inte känner att jag går längre.. Bara svepas med av vinden som för en framåt. 
 
Köpa en kanin?? Kanske hitta mitt gamla jag, jaget som var på kaninhoppningtävlingar dagarna långa och njöt av ett väldigt litet djur istället för ett stort dyrt djur. Inte för att jag tror att en kanin är något jag kommer köpa men vem vet vad framtiden har för planer.?? Jag visste ju inte att allt skulle bli som det blivit, både bra och dåligt... Jag trodde det skulle vara lite annorlunda faktiskt. Men dags att vakna ordentligt. Se sanningen.... Vare sig jag vill eller ej så kanske det helt enkelt är så att jag nu måste sluta vara jag för ett tag. Eller åtminstone bli ett mindre jag.. 
 
Som ni märker så grubblas det en hel del och jag vet egentligen inte ens varför jag sitter här nere i soffan i mörkret och skriver det här när jag borde sova. Om nån timme vaknar Elina för ett nattmål och då borde jag redan ha sovit lite. För sen blir hon mer och mer vaken för varje mål mat hon äter under natten och sen när hon till sist vaknar helt med sitt fina lilla leende och vill gå upp, ja då är det bra om man är lite pigg kanske.. 
 
Ska sluta pladdra mer i mörkret nu.. Dags att brottas med sömnen igen. Kira ligger bredvid mig nu och snarkar. Kan hon så borde jag kunna eller?? 
 
 

Tv-kväll

Eller snarare Gossip girl-kväll med en kaffe och mysig liten bebis. <3 
 
 
Har även myst med finaste grå och låtit henne beta lite gräs utanför stallet. I morgon tänkte jag rida igen, :) sista turen innan vi åker till Grekland. Alltid lite tungt att lämna häst och hundar så länge, å ändå kommer vi bara vara borta en vecka den hä gången. 
 
Kommer nog bli en hel del tankar som stör när vi är borta för min del. Saker som jag vill lösa och mycket som jag grubblar på. Men jag ska försöka hålla skenet uppe trots det. Elina ska ju bada i en stor pool för första gången och kanske till och med lite i havet så då kommer i alla fall tankarna vara på henne. :) Tänk så mycket nya upplevelser för henne. Lilla sötfian! <3 
 
Nu ska jag återgå till Gossip girl och njuta av egentid. Lillan somnade precis. 

Dagens shopping

Började dagen med en sovmorgon i morse då Christer gick upp med Elina. Det var väldigt skönt måste jag säga som älskar att sova. Sen åt vi frukost tillsammans och jag gick en morgonpromenad med hundarna. När det var gjort så åkte vi till Haninge centrum för att shoppa lite till Elina som behöver lite större kläder snart då det mesta börjar bli lite tajt. Sen behövde ju jag en bikini också för det var som jag trodde, mina här hemma var för små. Men det var lättare sagt än gjort att hitta en som passade. Allt var så utplockat i alla affärer så fick liksom bli det som passade och kanske inte den som jag helst ville ha. Men men... Det får duga helt enkelt. :)
 
Nu ska jag passa på att sätta mig en stund i solen innan stallet och finaste grå väntar. Anna ska följa med idag och kolla in allt eftersom hon ska passa Beauty när vi är utomlands. 
 
Här kommer bilder på det som shoppats idag. Var bara Christers nya badtofflor som inte kom med. 
 
 
 

Besöket hos Beauty igår

Nu har jag fått bilderna från Elina så jag tänkte att ni skulle få se. :)
 
 
Asså visst dör man så sött!! :) Beauty är så snäll med lilla Elina å låter henne klappa, känna, klämma och krama. Tyvärr tog vi ju ingen bild på stora Elina tillsammans med Beauty. Får fixa det en annan dag. :)
 

Natti natti..

Innan idag följde stora Elina med mig och lillElina till stallet och hälsade och borstade på Beauty. Hon tyckte det var mysigt att få träffa hästar igen då hon har ridit tidigare och dessutom brukar rida turer på islandshästar ibland. :)
 
Vi hade mysigt och Beauty njöt av all uppmärksamhet! Vi tittade även lite på de som red och galopperade på travbanan. Så härligt det ser ut och jag önskar att jag också får göra det en dag igen. 
 
Nu på kvällen har jag tittat lite på film och skruttfian har pratat massa och lekt med sina leksaker. Hon är så söt när hon pratar å pratar. Man får typ ingen kontakt med henne när hon pratar med sina leksaker. <3 Så till sist vart hon lite trött och somna i pappas trygga famn. 
 
 
Så nu ska jag också sova. God natt!!
Bilder från stallet kommer i morgon när jag fått dom av Elina. 

God eftermiddag!

Nu har både jag och lilla skruttfian vaknat från vår powernap som var så skön. Älskar att sova middag! 
Så nu tänkte jag prova mina bikinis så jag vet om dom passar inför vår resa som vi ska på redan på torsdag. Men jag har ett litet problem, jag hittar dom INTE! Gaah!!
Så nu kanske jag blir tvungen att köpa en ny ändå. Hade varit skönt att slippa det faktiskt. Fast vem vet, om dom inte passar så behöver jag ändå ändå en ny. 
 
Usch kommer känna mig obekväm i bikini eftersom jag inte är nöjd med min kropp än. Men jag kan ju inte vara i ett varmt land fullt påklädd. Så nu blir det till att leta järnet. 
 
Bjuder på två bilder som Elina skickade till mig som hon tog på promenaden, eftersom jag där faktiskt försöker göra något åt kroppen. 
 
 

Vilka är ni?

Hej allihopa!
 
En sak som jag alltid undrat lite är vilka ni är som brukar kika in här? Skulle vara kul att veta liksom. :)
Ni kan väl lämna ett litet spår i komentarsfältet så jag ser vilka ni är och om ni har egna bloggar kikar jag gärna in dom också. 
 
Så kom igen och visa er nu! :)
Jag ser ju på statistiken att ni är några stycken i alla fall vilket är jättekul! 
 
 

Powernap

Blev så trött av vår "lilla" promenad så nu tänkte jag passa på att vila lite när Elina ändå har somnat. 
 
 
 

Phuuuhh

Vilken powerwalk! Helt slut i benen efter att kämpat upp 
för alla backar på elljusspåret. Att putta vagnen är verkligen jobbigt i uppförsbackar. Sen att vi gick väldigt långt också så blev det nog ett ganska bra träningspass. 
 
Mili passade på att bada i bäckarna vi gick förbi och vi fick också bli lite blöta mot slutet av promenaden då det helt plötsligt började vräka ner massa regn. Fy! Och jag hade ju såklart inte tagit med regnskyddet till vagnen så fick ta en filt och lägga över. 
 
Så nu förtjänar jag en megagod våffellunch! :) 
 
 
Mmmm så gott!! 
 

Morgonträning

God morgon!
 
Har varit vaken ett bra tag nu men har inte orkat skriva eller kunnat för den delen heller förens nu så jag säger GOD MORGON till er nu! :)
Har slängt i mig en onyttig frukost bestående av endast mackor å dessutom av det sämsta brödet. (Vitt) Och en kopp varm oboy. Så nu ska jag snart gå ut på en powerwalk. Vi tänkte gå runt elljusspåret som är ganska långt faktiskt. Ska ta Elinas svarta vagn då den har bättre hjul då det blir lite teräng. 
 
Känslan från ridturen igår sitter kvar i mig och jag kan lova er att mina lår känner det också. ;) En härlig träningsvärk som jag saknat! :) Tänk att en sån kort ridtur kan kännas så mycket efteråt. Haha!! Är man ringrostig så är man. 
 
Jag är i alla fall redo! 
 
 
Nu ska jag bara vänta in Elina och Ture. 
Vi hörs lite senare! :) 

Det blev en ridtur ändå :)

Det blev en ridtur idag i alla fall fast en snabbis i ridhuset då det började ösregna när jag kom fram. 
 
 
Så typiskt när det varit fint väder hela dagen. Men det gick bra ändå och Beauty var duktig! Och det blev lite ridning ute också då det blev uppehåll så vi kunde skritta av ute på travbanan så det vart inte bara ett inomhuspass. 
 
 
En förväntansfull Beauty innan ridpasset. Står snällt och väntar på att få bli tränsad och få sin godisbit (idag morot) som hon jämt får tillsammans med bettet. :) 
 
Sen efter ridturen så borstade jag noga och passade på att mysa i boxen med henne efter att jag mockat och fyllt på ny torv. Goshäst! 
 
 
Och nu sitter jag i soffan och har ätit middag, gosat med Elina och tittar på tredje avsnittet av gossip girl i rad innan jag ska krypa till kojs. Vilket ska bli väldigt skönt så jag kan ladda för en powerwalk med stora Elina och Ture i morgon förmiddag för att rensa tankarna med lite snack mellan flåsningarna. 
 
God natt!

Försöker ta in sista solen för idag

Innomhus går fotbollen på tv:n så nu tänker jag och Elina gå ut och njuta utav det fina vädret på baksidan.
 
 
Hon gör mig i alla fall glad min lilla solstråle. Emelie har varit här en stund men nu skulle hon träffa en annan vän som hon bestämt med så nu är bara Daniel kvar där inne med Christer. Vi har bara fikat lite och tittat på när Elina hoppat i sin hoppgunga. Äntligen börjar hon förstå lite hur man ska göra. :) 
 
Är jätteskönt här ute nu och Elina ligger nakenfis. :) 
 
 
 
 Sen efter matchen ska jag lämna Elina med Christer och åka iväg till stallet. Får se om det blir en ridtur idag med kanske. Fast bara en jättekortis i sånt fall. 
 
 

Sovmorgon

Oj!! Idag fick jag sova ända tills klockan var 11. Snacka om sovmorgon. Fast då får min rygg betala lite eftersom jag blir så himla stel av att ligga ner för länge plus att ryggen gör svinont! Suck!!
 
Sitter ute på baksidan och äter frukost medans Christer passar Elina. Han hittade sitt eget sätt att hålla koll på henne ;)
 
 
Skämt åsido men det såg kul ut. :)
 
När jag ätit klart vilket blir snabbare än jag tänkt då jag lämnade min yoghurttallrik i 1 min och kom tillbaka och möttes av två glupska hundar som surpla i sig den så ska Christer iväg till gymmet. Tur jag hade några mackor också. :) haha.. Det har nog aldrig hänt tidigare att hundarna tar mat här hemma.. Hmmm.. Kan det bero på att jag minskat lite på deras vanliga foder eftersom båda behöver gå ner i vikt?? Dom protesterar helt enkelt! :) 
 
Idag ska jag försöka hålla mig på ett gladare humör även om allt känns tungt. 

Härlig ridtur idag

Trots mitt ledsna humör så bestämde jag mig för att rida några varv runt travbanan idag. Fast idag fick vi rida själv då Jennie ville lastträna Dijon istället. Så Beauty var inte fullt så avslappnad idag. Hon ville titta på allt runt omkring och hade lite svårt att koncentrera sig, men hon höll sig på backen utan några dumheter så jag är jättenöjd med henne! :) efter ca 1,5 varv i trav så började hon slappna av lite och kunde trava ca ett halft varv innan hon ville titta på allt igen. Hon hoppade även till en gång då hon tyckte hon hörde ett monster. Vi tar lite i taget och man får vara glad för de små framstegen. Oavsett om hon är spänd, avslappnad, tittig, studsig ja vad det nu än är så älskar jag henne lika mycket ändå. Man får bara ha tålamod. När vi ridit klart passade även vi på att gå in och ut i transporten några gånger. Men det var ju en enkel match för Beauty som kliver på med öronen framåt. 
 
Ridturen idag gjorde i alla fall mig på lite bättre humör även om jag fortfarande känner mig ledsen. 
Nu ska jag mysa med Elina innan hon somnar helt för natten. Sen blir det nog en film för att tänka på annat. 
God natt!
 
 
Världens vackraste grå!! Så mycket som jag älskar denna hästen! <3
 

Från glad till ledsen

Det handlar om Beauty och jag blir bara så ledsen av tanken.... 
Ingenting kommer vara sig likt.. 
Varför kan jag inte bara vinna på lotto eller nåt? 
Kommer gräva en grop åt mig själv å stanna där ett tag! Eller snarare att marken under mig kommer brista och jag kommer falla... 
 
Tänk positivt, tänk positivt, tänk positivt....
POSITIVT MY ASS!! 
Det ÄR INTE positivt så då kan jag heller inte tänka positivt...
 
 
God morgon på er!!! 

Jippi!!

Nytt kök är nu beställt och sen har jag travat lite på Betty Boop idag också!! :D wieeeee!!! 
Fick sällskap av Jennie och Dijon och då var Beauty så snäll så snäll! Så i morgon har vi bestämt att ta sällskap igen. Dijon är också bara 4 år men snäll som en 20 åring fast något vingligare. :) Han är en brun PRE valack som desutom är till salu. Det är inte Jennies häst utan hon rider den bara åt hans uppfödare. Väldigt trevlig häst måste jag säga. Och jag kände mig så glad och stolt över min fina grå idag! Vilken stjärna!! :) Inte en endaste liten tendens till nån dumhet. Skrittade på långa tyglar, travade i olika tempon, ryggade två steg, gjorde flera halter och hon var bara bäst helt enkelt. Lite vingligt men det är nog egentligen mest för att jag är så instabil i min kropp än så länge efter graviditeten, har liksom ingen styrsel. 
 
Med den sena middagen i magen ska jag nu hoppa in i en snabbdusch innan kudden väntar. Lillskruttan har redan somnat så henne får jag säga hej till när hon vaknar för mat nästa gång. 
 
Vilken bra fredagskväll det blev!! :) 
 
 
 
 

Skansen i bilder del 4

Och sist men inte minst lite undervattensdjur. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
En väldigt lyckad och trevlig dag!!
Vi alla var sådär lagom trötta när vi kom hem och fötterna värkte. :)

Skansen i bilder del 3

Lemurerna var mysiga och satt så nära.
 
 
 
 
 
 
Sen såg vi läskiga men häftiga krokodiler.
 
 
 
 
 
I det gapet skulle inte jag vilja hamna i alla fall!! Många vassa tänder. FY!

Fredag!!

God morgon fredag! 
 
Idag fick vi sova ända tills klockan var 8 för lilla damen. :) Trött liten tjej idag, har somnat om nu efter lite frukostgröt i magen Och med "kotten" i famnen. <3
 
 
Vi ska idag fortsätta vår vitvarorjakt så vi kan beställa allt idag förhoppningsvis. Senare idag ska jag även ha kvällsfodringen i stallet så då blir det en längre stund där. Att få lyssna på hästarna när de står och tuggar hö är så mysigt. Kanske tar en liten skrittur idag också om det inte öser ner. Saknar ridningen riktigt mycket nu. Har i princip glömt hur det känns men ändå så känner jag suget för jag vet hur härligt det verkligen är. 
 
 
Suck!!! 
 
Nä nu får jag rycka upp mig... Blev lite nere av bara tanken på att jag inte kommer få rida sen. Eller jo jag får rida men inte på den hästen som jag vill.. Min fina grå! <3
 
Kaffet kallnar så nu tänker jag avrunda detta korta inlägg. Så hörs vi lite senare när jag har mer att säga. :) 
 
 

Skansen i bilder del 2

Gladfis i sin lilla vagn! :) Skansen är kul!
 
 
Lite djur..
 
 
 
 
Liten groda på en stor groda. :)
 
 
Ture och Elina som Emil och Ida.
 
 
 
Man blir trött av att titta på allt.
 
 
Pappa blev också lite trött. :)
 
 
 
 
 

Skansen i bilder del 1 :)

Då kör vi igång en liten bildserie igen. :)
 
Pappamaffian från vänster: Christer med Elina, Dalle med Ture och Patrik med Theo.
 
 
 
 
 
Elina och Linda
 
 
mammamaffian :)
 
 
 
 
SKANSEN! :)
 
 

Ikea

Efter vår lilla fikastund på jobbet idag så hämtade vi upp lillasyster för en tripp till Ikea. Vi orkade inte vänta tills i morgon så vi åkte nu istället. :) Jessie följde med eftersom hon hade en reklamation på en lampa som hon ville byta. Blev även en del småsaker som fick följa med som ex. servetter, pipmuggar till Elina, haklappar, ett täcke till mamma mm, samt att vi fick hjälp med de sista justeringarna på köket så nu ska bara vitvarorna väljas så kan vi beställa. Christer ville nte ha deras vitvaror så därför beställde vi inte idag i alla fall. Men i morgon kanske. :)
 
En liten söting som fick följa med hem var denna lilla "kotten" till Elina. Men hundarna ville också ha en sån. Den pep ju så roligt.
 
 
Visst va han söt?

Tidig morgon

Kan man känna sig tröttare??
 
Efter en heldag på Skansen igår, massa promenerande och ett stallbesök hos Beauty på kvällen så känner jag mig rätt mör idag måste jag säga. Eller så kanske det bara beror på alla vändor av vakenhet inatt med Elina, samt en tiiidigt morgon. Idag ville hon inte sova lämgre än till klockan 6. Hoppas på att jag får sova ut någon dag.
 
Kommer att lägga upp ite bilder från Skansen sen när jag fått låna Christers telefon då det är på den alla finns. 
 
Idag är ingenting planerat direkt men jag skulle vilja och behöva åka förbi jobbet faktiskt. Måste låna skrivaren där och skriva ut en returetikett så jag kan skicka tillbaka klänningarna som inte passade. Sen vill jag fika också!:) Men kanske får bli en powernap innan. Christer snackade nåt om IKEA också. Fast det kanske vi kan ta i morgon. Ska beställa vårt kök. :)
 
Nu ska jag busa med Elina som ligger och leker själv här bredvid. Bjuder på en kolmårdenbild så länge. 
 
 

Varnt

Sovrummet är typ 40 grader varmt och jag undrar hur jag ska kunna sova bra i natt?
 
Dagen har också varit varm men ändå lite svalkande blåsig. Skönt! Har umgåtts med mammamaffian å alla bebisar. Elina var sådär mammig idag och blev sur så fort hin inte fick sitta med mig. En liten söt gnällfia! :)
Vi har varit hemma hos Linda och sen även gått och ätit lunch i haninge centrum. Vi hade roligt åt några speglar inne på "kids corner". Vi blev både långa å smala och korta å tjocka! 
 
Avslutade centrumbesöket med en latte innan vi gick hem till Linda igen och sen rundade av och begav oss hem. En pizza och några avsnitt av gossip girl senare ligger jag nu här i sängen och svettas. Men tids nog så somnar jag förhoppningsvis. 
 
Har haft en mysig dag idag och i morgon åker vi till skansen om inte vädret är allt för dåligt. 
Ggod natt!! 
 
 

God morgon

Elina vaknade som hon oftast gör strax innan klockan 7 i morse. Vi har tittat på tv pch bara myst i soffan Så vi båda vakna till lite mer. Nu har hon somnat efter en stor portion med gröt och lite fruktpuré. Så medans hon sover frukost så ska även jag få i mig lite gröt med hallon och turkisk yoghurt. Det är sååååå mycket godare än när man har kvarg på. :)
 
 
Till det blir det en kopp kaffe samt c-vitamin brustablett i ett stort glas vatten. Sen är jag i alla fall redo att kicka igång denna dagen! :) Hundpromenad och sen blir det mys med Elina och Ture en sväng. Bebismys helt enkelt. Om jag hinner så blir det kanske en lunch på jobbet också annars tar jag det i morgon.  
 
På tal om hundar.. Igår när vi va hemma hos Jane så kom även hennes son dit med sin flickvän och dom hade för ett tag sedan köpt en valp. Såååå jäkla söt!! Blandning Chihuahua/Toypudel. Men såg ut som en långhårig chihuahua. Snacka om att man blir valpsjuk å vill ha en också. En dag ska jag också ha en sån liten hund. Måste ju testa. Har ju bara haft våra stora, eller mellan kanske man ska säga. Någon som är STOR är Zeerah. :) 
 
Nu måste jag börja äta innan min mage kurrar sönder. :) 
Ha en fin dag å glöm inte att kika in på annonserna lite då och då! De finns faktiskt en hel del intressanta saker. 
 
 

Grillkväll hos Jane

Nu har vi precis kommit hem igen efter en trevlig grillkväll hos Jane (Christers moster). Maten var jättegod och vädret helt fantastiskt. Fast Christer kom dit efter att djurgårdsmatchen var klar så han fick ingen mat. Elina åt jättemycket hon också fast av sin egen mat som bestod av kyckling, ris och grönsaker. Sen åt hon även lite päron/bananyoghurt. Helt otroligt nog höll hon sig vaken ända fram tills klockan var typ kvart i 9. Och då har hon inte sovit mer än ca 1 timme på dagen. Har varit vaken i princip hela dagen alltså! REKORD! Så snart ska jag också gå och lägga mig och hoppas att Elinas pigghet på dagen gör så att hon sover mycket denna natt.
 
Men innan jag lägger mig ska hundarna få gå ut och kissa lite snabbt så nu säger jag god natt för idag så hörs vi imorgon. :)
 
 

Tröttmössa

Nu är lunchen i magen och jag har även varit och pussat på finaste grå som är så otroligt gosig!! Skulle kunna krama å pussa på henne hur länge som helst! :) Mockade ut hagen och fyllde på vatten åt henne samt gav lite gräs att mumsa på. Benet ser jättefint ut nu! Så roligt att det gått åt rätt håll så snabbt ändå, så imorgon kommer hon få gå ihop me de andra stona igen. Hon kommer bli så lycklig då! 
 
 
Nu ska jag vila en stund. Är så sjukt trött efter allt dansande i helgen. Första gången jag gjorde det på typ 2 år.
så nu slår jag mig ner med min bästis kudden. Christer och Elina är ute på vift och ska hämta hem dopklänningen som Elina ska ha på sig på dopet. En klänning som Christers släkt haft till alla barnen. 
Sen ska jag och Elina åka hem till Christers moster Jane. 
 
 
Vi hörs senare! :)

Reklam

Som ni ser så har jag fått lite mer reklam på min blogg och det är för att jag har börjat sammarbeta med lite olika företag som vill synas. Så snälla kika gärna in på deras hemsidor och se om ni hittar något spännande. ett litet click är det enda som behövs. :)
 
Så för att hjälpa mig i mitt sammarbete med dessa företag så kika in på deras sidor.
 

Elina badar

Hur hade då Elina det hos farmor??
 
Jo hon hade det toppen!! :) Hon hade varit glad hela tiden, ätit bra och varit charmig till tusen! 
När vi kom dit för att hämta henne så stannade vi kvar typ hela dagen sen. Vi åt middag där och Elina och Christer passade även på att bada i Farmors spabad. Jätte kul tyckte Elina som plaskade massor och gjorde små egna bubblor när hon pruttade i vattnet! :) hihi...
 
 
 
 
 
 
Sen skulle man ju upp och det var mindre kul....
 
 
Då blev Elina arg!! :) 
 
 
Bada är ju superduperkul!!
Nästa gång vi åker dit ska jag också ta med badkläder så jag också kan bada. 
 

Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter en helg med övernattning på hotell och bröllopsfirande. Vi har haft det jätte bra och Elina har även hon haft det toppen hos sin farmor. Brudparet var så vackert och allt var perfekt! Så mysigt i kyrkan och även på hotellet som låg i en lantlig miljö ute på Värmdö. Vi hade en stor golfbana utanför och från vårt fönster såg man hästarna gå och beta som kom från stallet som låg alldeles intill också. Supermysigt! 
 
Det vackra brudparet! 
 
 
 
 
Jag hade min klänning på mig som jag beställt från nelly.com, mina högklackade skor från Din sko, halsband och armband från glitter och en gammal liten handväska från nån affär jag inte ens minns. Hur som så kände jag mig faktiskt lite elegant när jag gick där bredvid min älskling i sin kostym. Är ju så sällan man verkligen klär upp sig så.
 
så här såg vi ut <3
 
 
 
En perfekt helg helt enkelt! 
 
 
 

I did it!! :D

Ååhhh vilken lycka!!! <3 
Jag hoppade upp och skrittade Beauty ett varv runt rundbanan och det var såå härligt! Hon gnäggade typ 7 ggr efter sina kompisar men höll sig ändå bra på backen. Lite spänd men ändå så lyssnade hon. Ryktade en bra stund efter och ryckte även lite av manen. En riktig myskväll i stallet! Det kändes så skönt att kunna stå där på stallgången i tystnaden och pyssla och fixa utan stress över att behöva skynda hem till Elina. Hon äter mer vanlig mat nu och behöver därför inte ammas lika ofta. Beauty fick morötter i krubban innan jag åkte hem och nu ska hon bli passad av Johanna över helgen då vi kommer sova borta i och med bröllopet som vi ska på imorgon.  En bra avslutning på denna fredagskvällen! 
 
Nu en dusch och sen bums i sängen! :) Elina sover redan. 
 
 
Vackraste du! 

ridsug

Sitter i bilen nu på väg ifrån Haninge centrum. Vi ska köpa med mat hem från vegabaren och när den är uppäten ska jag åka ut till finaste Betty Boop. Just nu när jag tänker på henne så känner jag ett sånt enormt ridsug så det är sjukt. Kan det kanske vara det fina vädret, eller helt enkelt så att jag verkligen saknar att rida. Att få sitta på hennes rygg och få dansa fram i hennes fina trav. Funderar på om jag ska våga mig på att sktitta henne idag en jättekortis. Hon haltade inte igår nämligen, var bara lite stel. Eller är det kanske att utmana ödet nu när hon stått så länge? Jag vill ju kunna lita på att hon kan uppföra sig utan bockningar. Vill kunna känna att jag kan hoppa upp utan massa krusiduller innan. Samtidigt är det kanske dumt av mig att rida innan hon åker, kanske gör det bara saken värre. En del av mig önskar och hoppas verkligen att jag ska hitta en lösning fortfarande så jag får ha kvar min fina häst hos mig. Man säger ju att hoppet är det sista som lämnar en.


Shopping

Nu har Christer kommit hem så nu blir det en tur till haninge centrum för lite kavajshoppande och kanske nåt annat om vi hittar. Jag ska hålla utkik efter halsband och en klänning i alla fall. Kanske har jag tur och hittar en klänning som inte är så tajt även om jag gillar det mest egentligen. Svårt nu när jag inte är så bekväm med mig själv. 
 
Ska halsa i mig ett glas med c-vitamin och se om jag får lite energi. Är megatrött! 
önska oss lycka till! :)
 

Typiskt

Kom endast i en klänning. De andra hade inget stretchmaterial så då skiter det ju sig när man har breda axlar och numer även breda höfter. Det tog tvärstopp!! :(
Å denna vet jag inte om jag vågar gå i. Känner mig lite som en stoppad korv. 
 
 
Kanske får bli en panikshopping idag i alla fall.. Annars har jag inget val utom denna. 
Hade inte kunnat ha större storlek i de andra klänningarna heller eftersom dom då inte skulle passat midjan. Så svårt att hitta kläder när man är bredaxlad som en karl. 
 
Ett halsband kanske skulle sitta fint till, ska nog kolla efter ett senare idag när Christer ändå ska köpa en kavaj då han också blivit för bredaxlad för sin. :) tur att vi har samma problem han å jag så behöver man inte känna sig ensam om det i alla fall. Fast han är ju kille å dom får vara bredaxlade.. Suck!!
 
 

Klänningarna har kommit!!

Wiihooo!!! :)
 
Nu får vi bara hoppas att nån passar. Men först ska jag äta lunch innan jag provar. Min favorit! 
 
 
Så enkelt men ändå så gott! Idag är det fredag å det betyder att man får vara lite onyttig. :)
Äter ute med bästa sällskapet som ligger å läser i sin bok, samt en hungrig gris som vill smaka. :)
 
 
Visar klänningarna i ett annat inlägg om de passar.
 

natti natti

Nu slänger jag in handduken för idag och kraschar ner i kudden. Ryggen gör ont och kroppen i övrigt skriker efter sömn.

god natt

promenad

Hade världens tur att jag kom in från hundpromenaden när jag gjorde det för precis då började regnet att ösa ner som bara den. Fast var bara en kort skur och nu är det uppehåll igen. Ibland är vädret så konstigt.
 
 
Kira går så snällt bredvid mig och vagnen på våra promenader. :) Finaste gosegrisen!
Hon och Mili busade en hel del och Mili skäller som vanligt så man får ont i öronen. Det är så hon är helt enkelt. Lilla busevoven-som-går-en på-nerverna-varje-dag.. Suck!!
 
 
Att dela på en pinne hör till vardagen, varför inte ha varsin liksom. Roligare att dra åt olika håll och sen springa med pinnen i munnen sida vid sida.
 
 
Oj nu hörde vi nåt spännande! Då måste man ju spana. :)
 
Båda hundarna behöver i dagsläget bantas och komma mer i form. Det har blivit lite mycket av det goda för deras del på sistone så nu måste vi ta tag i det och jobba bort det där extra hullet. Dom och jag får peppa varandra helt enkelt.

Fika på jobbet

 
Elina sover som vanligt när vi är här i soffan uppe i personalrummet och jag dricker kaffe och pratar skit med min kollegor. Har även idag hälsat på min blivande nya chef. Alla butiker ska byta chefer me varandra för att få nytänk. Ska bli spännande sen när jag kommer tillbaka. Även fast jag egentligen borde hitta ett annat jobb där jag blir garanterad dagtider istället. Vore ju bättre nu när man har barn med ett dagjobb. 
 
Skulle ju fortfarande vilja öppna ett hunddagis men har insett att det förmodligen inte kommer gå då man tjänar så himla dåligt. Då kommer jag verkligen inte kunna göra något utom det man verkligen måste göra. Lönen blir typ som jag har nu när jag är mammaledig och tror inte jag kommer känna mig nöjd med det även om jobbet är något jag gIllar. Och en häst är ju bara att glömma då.
 
Får se hur jag ska göra, just nu blir jag kvar  i alla fall och har inte ens tittat åt andra jobb även om jag borde. Det är så mycket man skulle vilja men så lite som verkar gå att göra. 
 
 
Ska dricka upp mitt kaffe nu så ska vi röra oss hemåt om ett tag. Men vill helst att Elina ska vakna av sig själv innan. Känns så dumt atta väcka henne när hon är trött. 

RSS 2.0