Pausat

Som ni märker så har jag inte bloggat på ett tag. Kände att jag behövde en paus från allt som har me datorer att göra då allt ändå bara blir fel som jag försöker mig på. En vacker dag ska jag lära mig hur datorer funkar. Måste bara hitta lite tålamod inom mig.

Mitt material till till studierna har kommit å jag har redan betat av två hemuppgifter. Väldigt intressant å faktiskt roligt! Jag som verkligen inte gillade skolan. Är nog skillnad när man läser om sånt man är intresserad av. Har nu 5 böcker kvar att läsa å skriva om samt eget arbete om olika hundraser. Teoriprovet gör jag när alla hemuppgifter är klara. Sen är det praktiken som jag måste försöka klämma in mellan jobb, häst, hundar å allt. :-) gäller att börja planera.

Beautys treårstest närmar sig med stormsteg oxå å jag börjar bli lite nervös. Men det ska man väl va eller?.!

Dax att jobba vidare..
Ha en fin dag!


En helt vanlig dag

Nu har jag väntat hela veckan på att få mitt brev/mail på vad jag behöver för material till utbildningen. Men det kommer inget.. :( Typiskt mig att vilja att allt ska gå snabbt.
Morgonen började i stallet med mockning å allt det vanliga som ska göras. Kelade med Beauty som låg å vilade i sin box. MYS! Hon är verkligen så himla söt.
Sen har jag varit ute me hundarna på promenad. Vi har även lekt, tränat lite i rastgården. Eller jag å Mili har tränat lite, Kira ville mest bita sönder pinnen å va inte ett dugg intresserad av mig. :)
Jag har verkligen så fantastiska djur å dom ger mig så mycket glädje å kärlek. Även fast nu Kira hellre är med Christer när han e hemma så är hon ändå så söt. (Hon har övergett mig och är kär i Christer å försöker sno honom från mig) Kan inte få nog av djur alltså. Skulle kunna ha hur många som helst. Ett liv utan mina djur vore inget liv alls.


Till något annat... Christer klarade uppkörningen igår!!!! WOOHOOO!!!! :) 

Nu ska jag bege mig till jobbet. Ha en fin dag!
 



Trötta hundar <3


kalaslördag

Började dagen med en tur till stallet. Red ut en sväng i skogen å galopperade för första gången ute i snön. MYSIGT! :) Beauty var pigg å ville trava nästan hela tiden så fick bromsa henne ganska mycket. Försökte dra tyglarna ur händerna på mig så hon kunde springa fortare. Piggelinen!

Sen hemma duschade jag å gjorde mig i ordning innan alla skulle komma. Jaya å Charlie var först på plats, sen mamma. Efter dom kom Jessie (Christers mormor), Lone (Christers mamma), Thomas (Christers mammas sambo) å sen efter ytterligare ett tag kom Robin, Linda, Elin å Ella. (Christers kusin med familj) Vi fikade å jag öppnade mina presenter. Fick även fina blommor. Fick en present som verkligen gjorde mig glad. Ska nämligen få gå min hunddagisutbildning !!! Jippi!!! Känns spännande.

Nu sitter vi här hemma i soffan, Jag Christer å Robin å ska kolla på film å bara ha det mysigt. Elin å Ella är i sovrummet å ska kolla på egen film. En toppendag helt enkelt.




















Lite bilder från dagen :)


Fredag idag

Alltid vill man så mycket mer än vad man kan göra. Men idag ere fredag å dessutom min födelsedag så idag ska jag vara glad. Kommer bli mys med Betty Boop i stallet å sen en myskväll hemma förhoppningsvis. Skulle behöva handla oxå så får väl försöka klämma in det nånstans. Skulle verkligen behöva mer tid. Kanske åker hem till mamma å har myskväll där annars. Nu blir det promenad me hundarna innan stallet.


Tröttisdag idag

Känner mig såååå trött idag. Somnar ju nästan ståendes. Hoppas jag piggnar till nu efter jag får lunch i magen. Jobbigt att vara så orkeslös i kroppen. Har lust att gå å lägga mig på mattorna här på jobbet med en kudde å bara sova en stund. Rolig syn för kunderna om inte annat. :-)
Efter jobbet blir det rallyfart hem å hämta hundarna för att åka till veterinären så Kira får sin vaccinspruta. Har tid klockan 16. Å lilla Kirs som är rädd för veterinären. Stackarn. Haha! Hon e allt bra mesig ibland. Min lilla gris.


Duktiga Christer!

Idag är jag stolt över darling som klarade sin körkortsteori. Uppkörning nästa vecka. Så spännande! :-)
Kommer alltså få klara mig utan honom på alla hjärtans dag! Hur ska det gå?! Får helt enkelt lov att klara mig. Har ju hundarna iaf.
Det här med hundarna tänker jag mycket på för tillfället. Skulle ju så gärna vilja följa en dröm jag haft å starta ett eget hunddagis. Ska spara så jag kan utbilda mig så jag kanske kan nå mitt mål till slut. Skulle kännas så skönt att kunna ha med mig hundarna varje dag å slippa få dåligt samvete för dom. Ett annat mål är att sen vidareutbilda mig till hundinstruktör. Tänk vilket roligt jobb! Men utbildning kostar pengar, pengar som jag inte har. Men en dag ska jag nog lyckas nå mitt mål. Men tillbaka till darling.. Han klarade ju faktiskt provet! HURRA!! Måste ju nästan firas. Synd man kommer hem sent från jobbet. Kanske kan mysa framför en film iaf. Är iaf jätte stolt å hoppas nu att alla jag känner håller en tumme nästa vecka så han klarar uppkörningen oxå.


Sovdags

Follow my blog with Bloglovin
Äntligen dags att få sova. Har längtat. Full rulle hela dagen med jobb, bil som inte startar, hämta Charlie på dagis, stallet med mamma, hem å köra iväg bilen till verkstaden, duscha å nu sist å skönast sängen. Har knappt ens hunnit ge Christer en puss idag. Stackarn! :) han som duktigt suttit å pluggat körkortsteori hela dagen å busat me hundarna förståss, som förövrigt fortfarande håller på å juckar på varandra.
Orkar inte med ett långt inlägg idag då jag verkligen måste sova. Å i helgen hann jag inte blogga då jag fick hoppa in å jobba åt en som va sjuk, så det blev tajt om tid till allt som jag hade tänkt. Inte ens hälften blev gjort. Men men så kan det gå.. Försöker ta mig igenom dagarna så gott det går me allt va det innebär. Ibland ere skitstressigt å ibland så bara struntar jag i stressen å får ingenting gjort som jag ska. Oftast det förstnämda dock.  Nu säger jag natti natti å hoppas att jag kommer sova gott. (vaknar säkert massa gånger som vanligt) Å självklart ska alla ni andra oxå sova så gott!!


Tågförsening

Darlings tåg är försenat så nu sitter jag här i bilen utanför centralen i kylan. Men som tur är så va det bara typ 20 min kvar innan han kommer. Funderar på om man ska springa in å köpa en kaffe eller inte. Fast jag tycker ju inte att det är så gott egentligen. Dricker ju oftast i hopp om att bli pigg eller för att jag fryser. Tur man har stallkläderna på fortfarande. Lager på lager! Blir nog en tur förbi Vegabaren på vägen hem sen. Finns ju ingen mat hemma. Har inte handlat på hela veckan eftersom Christer inte varit hemma. Har kört på snålvarianten att äta hos mamma eller att bara ta en macka på kvällarna. Gillar inte att lags mat. Å sen e jag trött på dom flesta maträtterna som man brukar äta oftast så är inte ens sugen på hemlagat. Träningen har jag ju struntat i den här veckan oxå så ser det som en "svull"vecka. Hoppas att detta inlägg vill bli publicerat på fejjan nu oxå. Har ju inte fungerat sen jag började skriva här i stället för på andra bloggen. Hoppas att Christer kan lösa problemet åt mig eftersom jag fatta nada. Hållet mina tummar på att han kommer snart, börjar bli kallt nu....


Knäppa hundar

Hundarna springer omkring å rider på varandra hela tiden. Förstår inte hur dom orkar. Har sagt till dom minst 10 ggr att sluta. Det tar ca 30 sekunder å sen börjar dom igen. Envisa tjejer! Längtar tills löpperioden e över. Blir lite lugnare då. Har iaf varit ute på promenad me dom i 1 timme i den djupa snön. Mili tycker det är skitkul. Kira gillar snön men tycker det är lite kallt mellan varven. Själv så är jag inte så jätte förtjust i snö. Jag gillar värmen mer. Tycker det är jobbigt att man måste ha så himla mycket kläder på sig för att inte frysa. Man är ju verkligen inte fin när man går ut direkt. Ser mer ut som en vandrande boll. Nu ska jag åka ut till stallet å mocka lite skit. Sen blir det nog en lugn eftermiddag hemma. Min kropp skriker efter vila. Min rygg å jag e osams så e nog bäst att lyssna lite på den. Christer kommer ju hem idag oxå så blir nog nån god middag sen oxå.
Ha en fin dag i snön!


??

Vet inte va som hände me mitt inlägg från igår kväll. Verkar ha försvunnit. Suck igen! Nånting me datorer tycker ju verkligen inte om mig. E bara rubriken som kom me. Orkar inte skriva om allt. Nu måste jag börja jobba nu. Blää! I morgon ska jag sova ut!


Ful blogg ett tag till då...


RSS 2.0