Nu jäklar satt den!! :D

Alltså ni anar inte hur glad och stolt jag är just nu! Min fina fina fina Jacson gjorde idag 3 stycken KLOCKRENA galoppfattningar på Hammarby gårds ridbana!! Har inte kunnat galoppera någonting på ridbanan eller ridhuset innan då han blivit stressad och bara försökt rusa iväg då det är så trångt, men efter MÅNGA galoppfattningsträningar på ängen samt att Anna klättrat massor i skogen med honom dom två veckorna hon hade honom så orkade han äntligen göra 3 KLOCKRENA fattningar! Så himla stolt över honom nu!! :) Tänk vad så lite kan göra så mycket!! DUKTIGA, FINASTE JACSON! <3
 
Bild från när min vän Camilla galopperade honom på ängen. Har inga bilder på när jag rider ju...
 
 
 
Och från det ena till det andra så är bloggen skit dålig just nu pga av min trasiga telefon. Håll ut!!
 
Jag hinner ju inte sätta mig vid datorn så ofta så jag tycker det är jobbigt nu när jag inte kan uppdatera från telefonen. Eller kan kan jag väl men jag kan inte ta med några bilder då kameran är paj och det känns tråkigt. Okej nåt inlägg då och då utan bild går väl an men jag tycker det känns roligare och mer levande om det är lite bilder.
 
Nu ska jag sova och drömma om Jacsons fina fattningar. Även om vi bara galopperade typ 3-4 galoppsprång så var det ändå sååå himla roligt! Ville ju sakta av innan hörnan så han inte skulle känna sig trängd.
 
God natt!
 
 

Nu är jag TRÖTT

Började jobba kl 11 idag och har nu jobbat ända fram till kl 24.00 med en timmes rast mellan 14-15. Phuuu!! Fast jag har valt det själv, jag erbjöd mig att stanna efter att jag egentligen slutat och plocka varor då vi ligger efter. Så efter ett ok från regionschefen så var jag, Anne och Jessie kvar och körde ända till kl 24. Vi höll ett jäkla tempo och fick faktiskt upp en hel del, så nu känns det bättre att ta emot 50(!!) nya pall i morgon. 

Dags att sova nu så jag hinner få lite sömn i alla fall innan jag ska upp och börja jobba kl 5.30 igen. Kör bah kör!! 

I morgon ska jag vara stenhård med min kost igen! Skärpning nu Jenny! Jag kan ju klara det, det vet jag ju! I wanna look like that!! I can do it!! :)


God natt! 

Vart är tiden?? Och mys med Jacson. :)

Hur mycket jag än tänker på att jag vill sätta mig ner och blogga så har tiden inte riktigt funnits eller så har jag inte haft ro i kroppen. Så nu skriver jag ett snabbt god morgon innan jag drar iväg till jobbet. Är svårare att blogga nu också i och med att min telefon är trasig. Och den nya telefonen som jag fick av min pappa verkar inte vilja fungera med mitt simkort. Är ju så tekniskt okunnig så jag tappar tålamodet också så jag gav upp igår med att försöka få igång den kl 24.15.
 
Var ute hos Jacson igår på kvällen och borstade och så fick han beta. Kom dit så sent så hann inte med någon ridning tyvärr. Men däremot red jag i söndags kväll. :)
 
 
Nämen tjena morsan, kommer du nu?
 
 
 
Barbacka i myskläder, bästa!! :) haha
 
 
 
 
Var ju tvungen att ta egobilder också för att visa hur lycklig jag är över min fina häst!
Han är verkligen så underbar!
 
 
 
Hundarna var också med på turen i det höga gräset. :) Fast Harry kom inte med på bild.
 
 
 
 
Men nu måste jag kila till jobbet.
Har med mig smartaste yoghurtförvaringen som jag köpte på Gekås i Ullared. Plats för både müsli och yoghurt.
 
 
Ha en fin dag!
 

Idag var Jacson utlånad

Eftersom jag jobbat hela dagen idag så fick Jennys kille Jonas låna Jacson för en gemensam ridtur. Jonas är nybörjare och har knappt suttit på en häst innan han träffade Jenny. Dom ville så gärna kunna rida tillsammans någon dag så då sa jag att dom kunde låna Jacson, så dom valde att låna honom idag. :) Väldigt passande när jag ändå jobbar.

Jonas tyckte om Jacson jätte mycket och sa att dom var ett perfekt team. :) Alltid lika roligt att höra att han är så omtyckt av alla som hanterar, och provrider honom. Han är verkligen en riktig gentleman. 

Fick fina bilder skickade på en glad Jonas som både travat och galopperat och en nöjd Jacson! :) 




Fick så fina meddelanden om min fina häst!  Han gör mig stolt varje dag och jag har sån tur som får vara hans ägare! <3

Tänk vad jag älskar denna underbara hästen! Han är helt enkelt bäst!! Min stora finaste dunderklump!!

Nu ska jag kila till gymmet men var bara tvungen att "skryta" lite. :) hihi!! 


Regniga midsommarafton

Ja vad hade man förväntat sig av svensk midsommar. Och jag har desutom jobbat hela dagen nästan. Skulle ha slutat 18.40 men då vår chef missat att alla butiker i Stockholm skulle stänga kl 16 idag så fick vi gå hem redan 16.40 WOOOHOOOO! Någonting bra med denna kaosdag.
 
Har ätit en fet pizza till midsommarmiddag och nu sitter jag med godis och cola. :) Har jag sagt att denna veckan är min svullovecka??
 
 
Nästa vecka blir det andra bullar, då ska jag styra upp färdiga matlådor igen innehållande bra, fettsnål mat och inte massa onödigt socker. Tänker tillbaka på förra lördagen när jag stod där på scenen i mitt livs form. Så vill jag se ut jämt, även om jag vet att det inte går att ha tävlingsform hela tiden.
 
 
 
En sak som är säker är ju i alla fall att den kroppen inte kommer fram av massa godis i alla fall! :) haha! Men ibland får man unna sig lite gottigott!
 
Har varit i stallet och nattat hästarna idag också och pussat och borstat på Jacson som var helt dyngsur. Han hade varit nakenfis idag trots regnet. Fast han såg rätt nöjd ut ändå, men jag struntade i att rida då jag inte ville lägga på sadeln när han var så blöt. Blev en myskväll istället med massa kli bakom öronen som är hans favorit. <3
 
(gammal bild)
 
Ska gå och lägga mig om en liten stund och njuta av en stor säng alldeles för mig själv så jag kan bre ut mig. :) Elina och Christer är ju hos farmor Lone så jag är solo med alla hundar. Fast känner jag mig rätt så lär alla hundarna trängas med mig i sängen nu när jag är själv, mysigare så. :)
 
 
I morgon väntar ännu en jobbdag med fullt ös. Hoppas jag känner mig piggare då än vad jag varit idag.

God natt!
 
 

jobbig tandvärk

Nu har jag precis kommit hem från gymmet och ett baksida ben- rump pass. Kändes skönt att få köra lite igen efter några dagars svullande. I morgon ska jag nog sköta maten lite bättre igen så min svullna mage går ner igen. Känner mig som en ballong just nu. Måste även ringa tandläkaren och boka en tid fort då min tand som jag lagade för några veckor sen gör jätte ont. Det ilar och känns hela tiden nu så jag tror att någon nerv kanske är i kläm. Den har ju ilat hela tiden när jag äter ända sen jag lagade den men nu gör det ont även när jag inte äter så någonting fel är det ju. Ska tvinga dom att låta mig få en akuttid. Tandvärk är den värsta värken som finns!
 
Vi har varit iväg och köpt lite nytt golv till badrummet idag också och så har Elina fått bada hemma hos mormor. Väldigt kul tyckte hon! :)
 
 
 
 
 
 
 
Världens sötaste lilla busfia! <3
 
Nu ska jag försöka sova, med min tandvärk.. SUCK!
Ska ta alvedon tror jag och hoppas att det hjälper lite i alla fall.
 
God natt!

Ännu en slappardag

Känner mig fortfarande trött i kroppen efter mina 6 väldigt intensiva träningsveckor så idag fick det bli ytterligare en slappardag med Elina. Vi har varit hos veterinären med Agda också och kollat upp hennes ögon men det behövdes ingen medicin som tur var. Förmodligen är hon bara känslig för drag. Kollade även tänderna på henne och dom var väl ganska okej. Hon hade någon liten hake på högersidan inne i kinden så vi ska tillbaka om 6 månader och kolla igen om hon lyckas slita ner den själv nu när hon har fri tillgång på hö. Annars såg hon bra ut tyckte veterinären. :) skönt!
 
Har klippt halva gräsmattan på baksidan med nya trimmern och njuter nu av en kopp kaffe och en bulle. Vi svände förbi paus bagarstuga och köpte en varsin färsk nybakad bulle för att lyxa lite såhär mitt i veckan. Eller Elina valde ett wienerbröd men ändå. :)
 
 
 
 
Någon mer som ville smaka lite bulle :)
 
 
 
 
Älskar att kunna gå ut på tomten! Synd bara att den ser ut som skit just nu.
Måste ta tag i den ordentligt sen när allt skräp är slängt.
 
Funderar på vad jag ska hitta på för middag. Så svårt det där tycker jag, har ingen inspiration. Får nog bli något enkelt idag tror jag. Sen i kväll tänkte jag träna igen. Vill ju inte låta kroppen förfalla på en gång. :)
 
 

Tillbaka i vardagen

En lugnare vardag om inte annat. Inget gym som väntar, ingen morgoncardio som måste göras, inga 10 matlådor med kyckling som ligger och väntar i kylen.. Känns lite tomt måste jag säga men ändå skönt samtidigt. Är typ lite rädd nu att jag ska tappa formen på min kropp som jag är lite kär i. :) haha! Älskar att vara vältränad!! Samtidigt som jag älskar godis och god onyttig mat. Ingen bra kombo. Har tittat på bilderna från tävlingen och jag är faktiskt riktigt nöjd med min fysik. 

Idag blir det en slappardag tror jag. Får se om jag kanske tar tag i den övervuxna gräsmattan sen kanske. Känns som att jag vill hålla oss hemifrån då snickarna är här. 

Önskar att jag kunde åka tillbaka till Ullared och Gekås. Vi var ju där på vägen hem och i min vagn hamnade grejer för en hel del pengar. Men det var sånt som behövdes, så inget onödigt skit. En rolig affär som jag lätt vill besöka igen, fast då med lite mer tid på mig. Känns som vi sprang igenom affären för att hinna. Elina fick bland annat 6 nya klänningar att ha till vardags. Hon älskar att ha klänning på sig. :) Fina lilla tjejen!



Nu ska jag dricka en NOCCO och försöka vakna till lite mer. 

Tillbaka i sadeln

Så då var denna jobbmåndag slut och i morgon väntar en ledig dag. Skönt!! Har varit lite halft kaos på jobbet idag. Sjukt mycket hela tiden. Känns som jag inte hunnit någonting. 

Har varit ute hos Jacson nu på kvällen och ridit en skrittur i alla fall! :) Gjorde många halter och igångsättningar och försökte få honom kvick i övergångarna. Så himla roligt att få sitta på hans rygg igen. Två veckors frånvaro från honom känns som en evighet. Nu ska jag börja ta tag i hans utbildning lite mer. Grunden ska sättas ordentligt, gas och broms ska funka och sidorna ska bli mjuka. Sen ska han ju få lite sommarbete också. :) Fantastiska Jacson! <3

Bild tagen av duktiga Therese!


Han är så galet vacker!! Och han är MIN!! :D

Nu måste jag sova. Klockan är alldeles för mycket nu. God natt! 

Vilken helg alltså!!

Oj oj oj!! Det är typ det jag kan skriva om denna fantastiska helg! Min debut i bikinifitness är nu gjord och det gick sååå bra! 

Blev uppropad på first call och kom sedan på en 5:e placering! Helt galet ju!! :) 

Är så nöjd över vad jag åstadkommit under den korta period som jag hade på mig och jag har verkligen slitit. Så himla kul när allt slit lönade sig och jag kände mig vackrare än vackrast på scenen! Vilken jäkla EGOBOOST!! 

Nu är jag så sugen på att tävla igen! Detta har gett mersmak och det var verkligen så kul! Men får se när det händer. Någon gång ska jag upp på scenen igen i alla fall! Bättre än någonsin! Får jag bara lite mer tid på mig innan bara så ska det nog gå att knipa en pallplats kanske. ;) vinnarskalle deluxe!! :) 







Lite nytt till Jacson

Äntligen har jag hämtat ut hans nya sadelgjord. Anna kom förbi jobbet igår och hämtade den och även ett nytt fint grönt schabrak. Ska sortera ut massa gammalt sen så jag bara sparar de som är fina och inte har fläckar på sig som inte går bort i tvätten. 

Ett sånt här schabrak fick han :)

Och denna franska sadelgjorden :)

Så nu är det bara att "rajda" på :) haha!! 

Hoppas att Jacson hejar och tänker på mig nu när jag ska tävla. Hihi... Kan ju alltid inbilla mig att han gör det. 

Saknar honom! <3 och sen saknar jag redan Elina också! <3 mammas lilla hjärta! 


Dags att dricka lite vatten.. Skönt att mängden har minskat i alla fall så jag slipper springa å kissa stup i kvarten.

I morgon åker vi :) wiieeeee

Det enda jag kan tänka på nu är min tävling och mat! Massa mat!! Är såååå hungrig! Haha!!

Nu ska jag sova och ladda för en lång bilfärd i morgon. Dagens jag....






Å så den roliga packlistan! 


Gos natt!! 


Vatten, vatten bara vanligt vatten

Hej! Vatten, det är det jag i princip lever på denna vecka under min tömning. Tur jag fixat en smart vattenflaska som kan hjälpa mig ha koll på mängden jag dricker. :)


För övrigt känns kroppen mest trött och sliten nu. Inte mycket energi till övers så det är tur att Anna och Pia sköter Jacson åt mig denna veckan med. Även om jag saknar honom nåt otroligt mycket! Måste nog åka ut och pussa lite på honom i kväll. :) 



Nu ska jag kämpa mig genom de sista tre timmarna på jobbet och sen hämta min pruttfia på dagis. Längtar!! Fick precis ett sms om att Jacsons nya sadelgjord kommit också som jag beställt så vi åker nog och hämtar den sen också. :) 

På kvällen sen väntar sista ben- och cardiopasset innan tävlingen.. Ska kämpa som bara den! 

En dag med vård av mig själv.

Efter två super dåliga nätter så passade det ganska bra med att få vara i salongen hela dagen nästan medans duktiga Petra fixade både naglar, tånaglar och fransar. Så nu är jag fin inför min fitnessdebut. 




I morgon går jag in på min sista vecka, tömningsveckan. Massa salt och vatten ska intas med små portioner kyckling och massa äggvita.

Träningen kommer också bli lite annorlunda och förhoppningsvis ser jag awesome ut lagom till lördag. Heja mig!! 

För övrigt i helgen har jag varit chaufför till Jenny och Sammy, jobbat, tränat, klippt gräset, varit hos pappa och tagit det lite lugnt. 

Nu blir det äntligen sovdags och jag hoppas verkligen att Elina låter mig sova mer än senaste två nätterna. Jag behöver min sömn nu. 
God natt!

En dag med de underbara barnen! <3

Idag har nog varit den mysigaste dagen på länge där ingen stress funnits överhuvudtaget. Jag har varit ledig idag med både Elina och Charlie och vi har haft en toppendag! Vi var först iväg till rusta för att köpa en grästrimmer så jag kan klippa djungeln som växer på baksidan. Gjorde en deal med de vilda barnen att om de sköter sig i affären och inte river ner någonting så fick dom en varsin glass och jag fick trimmern, lyckad deal!
 
 
Fortsatte sedan ner på city gross för att köpa lite smör så vi kunde baka en paj när vi kom hem. Sagt och gjort så blev det en rabarberpaj på våra egna rabarber från tomten. Bjöd över mormor Lena så hon fick fika med barnen hon med. Jag njöt av en kopp kaffe i solen. Älskar verkligen att bo i hus även om allt här hemma är helt kaos just nu med renoveringen som aldrig blir klar känns det som.
 
 
Både min fina blommiga kaffekopp, glasen och den fina saftflaskan kommer också från rusta. Ibland är det bra att jobba där. ;)
 
Sen kom Christer hem och jag kilade iväg till gymmet en snabbis. Han fixade pannkakor till barnen och under tiden som han stekte dom så däckade Elina på hallgolvet och Charlie i soffan! Hahaha!! Trötta efter massa bus.
 
Vaknade lagom när jag kom hem och fick då äta sina efterlängtade pannkakor med sylt och grädde. :) Sen råkade de hända en liten kissolycka så då passade jag på att slänga båda barnen i badkaret. Lika bra det!
 
 
Tur att Elina hade ett par shorts som passade perfekt som kallingar till Charlie. :)
 
 
Så nu sitter vi här i soffan, dom med chips och ostbågar framför filmen flygplan. Och jag med mina kvällsägg.
Inte ett dugg avundsjuk på de små liven.
 
 
Den fina flaskan igen, perfekt att ha saft i och så känns det genast somrigt!
 
 
 
 
Så nu tänker jag bara mysa med barnen ända tills dom ska sova och sen ska jag cykla på min lilla cykel här hemma och förhoppningsvis bränna lite mer "fett" innan jag själv ska sova.
9 dagar kvar nu så bara köra på!
 

Värsta formnojan just nu

Känner mig helt slut i kropp och huvud. Och det gör ju inte saken bättre då att jag får värsta nojan över min form. Jag vill vara i bättre form än någonsin nästa lördag och just nu i denna sekund känner jag mig inte alls nöjd. Fotade bilder idag i fullt ljus och man ser ju INGENTING av det jag kämpat så hårt för. Känns just nu som att det kommer gå skit på tävlingen. Vet inte vad mer jag kan göra nu än att fortsätta kämpa trots extrem trötthet. Kan verkligen inte lägga in mer träning nu.. Orkar inte det i kombination med mitt jobb. Men antar att det får gå som det går på tävlingen. Men kommer nog bli missnöjd om jag inte är så som jag vill vara. 

Tur att Jacson har den effekten att när han står där med sitt stora huvud i famnen, så släpps alla dumma tankar och all stress för några sekunder. Han ger mig ett inre lugn när han är i närheten. 

Däremot nu när jag är hemma igen så kommer de dumma tankarna igen. Skulle behöva bosätta mig på gymmet typ men min kropp är sååååå trött nu. Börjar längta efter att tävlingen är över nu så jag får vila upp mig ordentligt. 

Nu ska jag j alla fall sova. Sängen är min bästa vän just nu. Sova is the shit! 



God morgon tisdag!

Ny dag, ny jobbvecka och nya tag! Dagen igår bestod av träning och hästflytt av Jennys Sammy. Idag blir det istället mer Elinamys och Jacsonmys och sen insläpp av alla hästarna i stallet. Känns lite konstigt nu när Anna har Jacson typ hela veckan men samtidigt är det nödvändigt inför min tävling. Hon skickar i alla fall fina bilder på honom som värmer i mitt Jacsonhjärta. <3



Han är så fin nu när han börjar få massa trivselfläckar! Ska pussa massor på honom idag! 

Nu måste jag väcka Elina så vi kommer i tid till dagis och jobb! Tidig morgon idag tyvärr. 

Ha en fin dag! 

RSS 2.0