Träning med Mili

Igår begav jag å Mili oss till Stockholms södra brukshundsklubb. Där mötte vi upp Sara å hennes Simba. Är första gången för mig å Mili på brukshundsklubben å det fanns så mycket att titta å skälla på så hon nog blev helt paff. Hon lyssnade bättre än va hon brukar, sprang inte fram till Simba en enda gång å hon hör å häpna gick till och med fot ordentligt flera gånger utan att bryta kontakten med mig. Hon kan om hon vill!! :-) dock insåg jag att till exempel ett enkelt komando som ligg har blivit lite bortglömt. Hon bugar hellre. :-) så det får vi träna på. Hopp över hinder va inte heller några större problem tycker jag förutom "fotsittningen" efteråt. Hon kommer gärna men fattar inte riktigt att hon ska komma in vänster å sätta sig. Provade även att hoppa några Agility hinder å gå på balansbrädan vilket hon tyckte va kul tills hon blev trött. Då kom den "jobbiga" Mili fram som skiter i å lyssna å bara vill springa till alla andra hundar. Så vi gav oss å åkte hem. Men överlag tycker jag att för att vara första gången "på riktigt" så va hon duktig. Jg måste bli bättre å tydligare å mer konkret i vad jag vill. Tack Sara å Simba för inspirationen! :-) På vägen hem däckade Mili totalt på en gång. :-)


Njuter i solen

Ligger på altanen på mammas baksida å bara njuter av solen med den bästa drycken som finns. Första gemensamma semesterdagen för mig å Christer. Härligt! Började morgonen med fotografering av lägenheten å så ren som den är nu har den nog aldrig varit. Konstigt det där att man bara orkar vara ordentlig när man ska sälja. Haha... Senare idag ska jag en tur till stallet å titta när Anna rider å efter det träffa Sara å träna med Mili. Hon behöver verkligen lite hjärngympa. Nu ska jag fortsätta njuta. Det enda som saknas e datorn å svt play där fälttävlan visas. Attans att mamma sagt upp abonnemanget.


Beautys 3-årstest

Har klippt ihop en film av Beautys 3-årstest. Titta å njut!
 
http://youtu.be/gIfm19j2Vag

Movie Maker

Ibland blir man ju galen på dessa datorer. Har suttit i ex antal timmar nu och försökt klippa ihop en film och få det att fungera. SUCK! men nu tror jag att jag till slut lyckades med hjälp från flera håll med tips. Bara sådär 5-6 timmar senare. :) Så förhoppningsvis kommer jag kunna ladda upp den i morgon. Kanske går det även att länka den hit sen. Vi får se. Just nu är jag så trött så att jag inte vet vad jag själv heter knappt. Uppladdningen på youtube går ju inte direkt snabbt. 
Filmen är iaf från Beautys treårstest. :)

Annas provritt

Igår började dagen med en tur till stallet för att jag skulle titta på och hjälpa Anna när hon skulle provrida den gula hästen. Knäppte ju några bilder så tänkte att ni nu ska få ta del av dom :)
Anna var nöjd efter turen och hon gillade hästen.
 
 
 
 
 
 
En glad Anna satt av efter ett halvårs uppehåll från ridningen. Kan gissa att hon har lite träningsvärk idag ;) hihi...

Ny hagkompis

Nu har Beauty fått en ny hagkompis. 4 åriga grabbarna har åkt hem för att förberedas inför 4:års championaten och för att inte Beauty då skulle bli tvungen att åka hem hon oxå då så fick hon idag en nu kompis som ska gå hela augusti med henne. Det är hennes vanliga hagkompis Passie som har kommit till undsättning. Ett litet gulligt arabsto som har gått å uppfostrat Beauty hemma i hagen vid stallet. Så dom känner varandra väl så hagsläppet gick bra. Beauty vart lite ledsen bara när hennes nya "pojkvän" Bubba (Darelight) gick hem. Sen så tog hon å Passie en galopprunda runt i hela hagen så att dom båda blev helt svettiga. Knäppisar!
Blev inga bra bilder då dom rörde sig så snabbt så fick bli en lite halft bakifrån när dom stannat.
 
  
 

Själv har jag inte varit på topp idag alls. Har sovit mycket då jag haft världens huvudvärk. Städat lite hemma inför fotografering av lägenheten i morgon. Har kännt mig helt sänkt.
Så kvällen kommer nog bli väldigt lugn så jag kanske förhoppningsvis blir av med huvudvärken tills i morgon så jag kan träna med Mili. :)
 

"död" leksak

Så här fint blir det efter att Kira har fått haft leksaken i två minuter :) knäppa hund!


Nya leksaker :)

La mig en stund i soffan och somna på en gång. Måste varit väldigt trött. När jag vaknade hade min mamma kommit hem från affären å med sig hade hon köpt nya fina leksaker till tjejerna. Kora har redan bitit av bollen på dom med boll. Mamma köpte flera. Men så här såg dom ut innan hon "dödat" dom. Rosa och svarta rep.


Varm å trött

Konstig... Förra inlägget publicerades långt efter att jag skrivit det?? :-/ hmmm... Hur som är jag nu färdig i stallet och Anna va jätte nöjd. Hästen va trevlig och hon tyckte att det kändes bra. Roligt!!! Sa hon efteråt! :) knäppte några bilder när hon red som jag tänkte lägga upp senare när jag kommer hem. Är nämligen hos mamma nu å tänkte vila en stund. Känner mig jätte trött. Är ju hur varmt och skönt ute som helst idag och har nog haft lite för mycket kläder på känner jag. Har varit förbi lillhästen idag oxå och bokat en tid till Beauty för sadelkoll på tisdag av den jag har samt kolla på nya och begagnade sadlar å se om nån av dom är bättre. Känner att jag vill ha mer kontakt me henne när jag rider å den sadeln jag har nu gör så att mina ben kommer alldeles för långt ifrån hennes kropp. Kommer inte åt att inverka som jag vill. Men den nya måste ha om ombyggnadsbar bom och vara omstoppningsbar så att vi sen kan ha sadeln länge. Å helst vill jag ha en dressyr å att den är svart. Så lite krav har jag. Sen måste jag ju ha råd oxå så inte nån med fantasipris! Min nuvarande sadel:


Mot stallet

Har lämnat av Christer på jobbet (hans sista helg innan han får semester) och ska bege mig mot stallet. Anna ska provrida den gula hästen å se om det kan vara nåt för henne. Hon ska eventuellt få bli medryttare nämligen. Så jag ska åka dit å titta lite tänkte jag. Ska oxå kanske rida idag. Eftersom Beauty inte va så jätte jätte rolig igår me alla sina hyss som hon hade för sig så tänkte jag att då ska hon minsann få jobba lite idag oxå så hon kanske blir lite tröttare i huvudet. Fast idag kommer det inte bli samma utmaning då Kim och hennes häst kommer vara med. Igår red jag ju själv. Men man får ju hoppas att det släpper så småningom så hon blir lite trevlig att rida oavsett om hon har sällskap eller inte. Men det är nog bara en tidsfråga för hon kan ju när hon vill. Är bara lite envis å tycker att han ska få välja. :) Fast den ridturen tar vi nog ikväll om den blir av när det blivit lite svalare. Ska nog försöka städa lite hemma sen idag oxå även fast jag inte vill. Är ju så tråkigt! Ha en fin dag alla!


kvällstur

Nu har jag precis duschat efter att ha varit ute å ridit på Betty Boop. Härligt men ändå inte riktigt lika härligt som sist. Hon va ju själv idag utan kompisarna så då va hon ju självklart tvungen att testa gränserna hela tiden. I galoppen bl a. så tvärnitade hon en gång, vände runt, studsade på stället och sen tänkte hon även stegra sig en gång men som jag hann styra av. Riktigt envis idag måste jag säga min primadonna. :) men när hon går å inte trotsar så går hon som en dröm. Lite mer balans och muskler så kommer hon bli toppen. Men hon är verkligen en häst som ifrågasätter varför hon ska göra som jag vill. Christer följde med me hundarna och passade även på att fota lite. :) Här är lite bilder från turen. Även på då hon får sträcka ut i galopp. Tittig och på helspänn för allt runt omkring. Men har ju inte så höga krav än så länge. Är ju glad om hon lyckas förstå vad jag vill.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tjejerna sprang me dom me :)
 
 
 
Nu ska jag mysa framför tv:n en stund innan jag somnar.
 

2,5 timmar kvar

Å Christer har redan intagit semesterläge i en solstol på jobbet. Ska köpa en glass när jag slutar sen för att fira att ledigeheten har börjat. Sen ikväll när det blivit lite svalare ska jag nog ut på en mystur me finaste grå oxå tror jag. Kan semestern börja härligare än så? :)


Räknar ner timmarna

Nu börjar jag räkna ner. Snart 8 veckors semester med sol, bad å en himla massa hundar! :) wiieeeee! 4 timmar kvar bara.....


En dag kvar nu

Denna dagen har gått ganska fort. Var mycket folk på jobbet och det märktes att det varit löning precis. På morgonen hittade Rosie en kompis inne i butiken oxå som jag släppte ut i gräset. :)
 
 
Efter jobbet la jag mig och vilade en stund för att orka gå på bio ikväll me Jennysen å Myggan. Provade även tjejernas nya halsband som jag köpte igår. Mili visade stolt upp sitt medans Kira inte va så himla imponerad av det nya. Hade iofs precis klippt klorna på dom innan oxå å det är ju livsfarligt så då kan man ju inte se glad ut efter. Lilla sötkorven. Jag tycker iaf att dom blev jättefina i sina nya ROSA halsband. :)
 
 
 
Nu ska jag åka och hämta upp dom andra å sen ska vi ha riktigt trevligt!
 

Morgonen har börjat

Känner mig mer död än levande idag men ska ta mig igenom denna dagen oxå. Är så trött. Tycker jämt att jag e trött. Tänk å få känna sig pigg någon gång, va skönt det skulle vara. Jobbar å sliter hela dagen fram tills kl 15. Sen blir det mys med hundarna. Undrar vad Mili hittar på för bus idag? Alltid lika spännande. :) ska hjälpa mamma med att köra en gammal spis till soptippen senare idag oxå. Med lite bärhjälp från Christer. Vill sova middag idag oxå. Känns som att det behövs. Så jag tänker nog unna mig det. Är för övrigt sjukt ridsugen. Kanske ska man ge sig på en tur snart igen. Nu återgå till jobbet å resterande pallar som ska plockas upp. Bara lägga i en växel till så är vi nog snart färdiga. Ha en fin dag!


Hästeftermiddag

Direkt efter jobbet la jag mig å vilade en stund då jag nästan somnade i bilen på vägen hem. Möttes ju av kaos å kände ännu mer hur trött jag va. Åt några mackor å lite kalaspuffar sen åkte jag till en kompis stall å följde me dom å flytta lite hästar från ett bete till ett annat. Eller snarare jag åkte me ut till första betet å hälsade lite på hästarna å sen körde jag vidare till Beautys hage. :) smorde in hennes karled med salva mot muggen hon börjat få. Men tycker redan nu efter bara tre dagar med salva att det såg bättre ut så det va ju jätte bra. Stod å kelade en stund oxå, pillade bort en fästing å bara kliade henne innan jag åkte hem. Hur mysigt som helst. Nu är det läggdags för att gå upp jätte tidigt i morgon igen. God natt!


Lilla svarta

Tänk att hon aldrig kan låta bli. Alltid när hon har varit ensam en stund hemma hos mamma så är det kaos när man kommer. Hon verkligen protesterar! Vill inte va hemma själv alls. Tur att hon är så himla söt iaf. Vet inte va jag ska göra. Känns tråkigt om hon ska behöva va i bur igen. Suck!


Kvavt

Är varmt å kvavt här och känner mig lite smått yr i huvudet. Ska dricka lite cola å hoppas på att sockret kan få mig lite klarare. :) snart öppnar vi å jag ska då få börja packa upp grejerna som kommit till min avdelning. Längtar redan tills lunchen. Hoppas dagen fortsätter att flyta på bra å att luften i butiken blir lite friskare.


Tröttis

Att vakna 40 minuter innan klockan ska ringa är ingen hit. Speciellt inte när man inte kan somna om när man vet att den snart ringer. Tycker det är tidigt nog att behöva gå upp kl 10 i 5. Har nu klarat första timmen på jobbet å ätit lite mer frukost. 30 pall idag så det är bara att köra på. Positivt tänkande!! Jag försöker.. Tänk va skönt det hade varit att ligga här med tjejerna.


snart semester

Nyss hemkommen från jobbet mätt och belåten. Stannade å käkade på vegabaren på vägen hem med Christer, Robin å Linda. MUMS! Vi orkade inte göra någon mat idag så det blev perfekt. Ska snart gå och borsta tänderna och krypa ner i sängen. Lägenheten känns väldigt tom nu när tjejerna inte är här. Dom ska sova hos mamma då både jag och Christer börjar samtidigt i morgon. Så kommer det bli hela den här veckan så det kommer att kännas konstigt. Är så ovanligt lugnt och tyst. Ingen liten busevovve som kommer med leksaken eller som tassar efter en när man rör sig i lägenheten.Och ingen gris som ligger å snarkar i soffan. Saknar dom redan fast dom precis blivit lämnade där.
 
På jobbet idag har det flytit på bra. Hade som uppgift att flytta om massa saker och trycka ihop på en mindre yta. Hann inte riktigt klart men det mesta blev gjort iaf. Lagom med kundfrågor och ingen som va sådär jobbig och dryg.
Detta är sista veckan innan min 8 veckors LÅNGA semester. :) Tänk er, 8 veckor! Vi kommer börja med två härliga veckor på Rhodos, sen har jag en vecka hemma. Sen är de 5 resterande veckorna iofs planerade till min hundpraktik så då kommer jag ju "jobba" där. Men det känns ändå inte lika tungt. Det ska bli kul och spännande och prova på och förhoppningsvis blir jag ännu mer taggad att bara köra igång och plugga klart och starta mitt eget projekt. Ser fram emot detta!
 
Nu säger jag natti natti och hoppas att jag får med mig Christer och sova. Han är inte ett dugg trött.
 
 
 
Nedräkningen har börjat. Snart semester, sol och bad!! :)
 
 
 
Min "badpojke"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ridit :)

Igår va lyckan total!! Äntligen fick jag rida min fina grå :)
Hade sällskap av Kim och Camilla som red de andra hästarna från betet. Beauty skötte sig exemplariskt å vi både travade och galopperade längs travslingorna som finns där. SÅ HÄRLIGT!
Nu tycker säkert många att jag e lite knäpp men herre gud va härligt att sitta på en häst som faktiskt har egen balans i galoppen och som klarar att gå i typ slowmotion tempo i galoppen så man bara kan åka med å slappna av. Beauty är så perfekt för mig! Å jag är SÅ glad att jag köpte denna underbara häst.
Jag har ju bara haft travare och galoppörer innan å det är stor skillnad på att sitta å galoppera på dom. Även fast vi inte red länge alls så kändes det helt fantastiskt! Beauty orkar ju bara en liten stund så vi anpassade oss efter henne. Men hon va så himla duktig! Min fina häst!!
Längtar tills nästa tur kommer.
 

Sena bilder

Har varit dålig på detta med att uppdatera i tid. Sa för ett par dagar sen att jag skulle återkomma med bilder från dagen då mobilen inte ville ladda upp några. å nu har jag äntligen tagit mig i kragen å fört över dessa bilder till datorn så här är dom. :)
 
Min finaste i sommarhagen
 
 
Tripp, trapp, trull :)
 
 
 
Sötaste lilla hundvalpen Maja (engelsk springer spaniel)
 
 
 

Dagens :)

Idag har jag spenderat dagen först i stallet å sen i hagen hos Betty Boop. Hjälpte till att måla lite grann och pratade med alla som va i stallet. Trevligt när man inte setts på ett tag. Träffade en urgullig liten hundvalp oxå. En engelsk springer spaniel som heter Maja. Mili försökte leka lite me henne men lilla valpen tyckte det va lite läskigt. Hur söt som helst iaf. Beauty mådde bra i hagen men va inte så kelig som hon brukar idag. Gräset va mer intressant än jag. Men man kan ju inte va poppis jämt. En grej som är lite jobbig bara är att hon fått lite mugg i ena bak. Måste fixa sån där bra salva å smörja på. Hon har känsliga ben min tös. Nu ska jag vila en stund tror jag innan vi ska iväg på grillning. :) Tog några bilder på Beauty å hundvalpen men dom får komma me i ett senare inlägg då telefonen inte vill samarbeta.


Stallbesök

Trött men helt galet sugen på att rida. Efter jobbet idag åkte jag, Jaya å Charlie ut å hälsade på i stallet å kollade på två nya hästar som kommit. En D-ponny fux vid namn Emilion och ett halvblodsto vid namn Merah-Bella. Stoet hade en väldigt fin och ovanlig färg, gul med svart man å svans. Vi kollade när de red hästarna å jag blev ju bara så sugen själv då. E långt kvar innan jag får rida min fina. Men hon har det bra på betet å njuter för fullt. Är bara jag som "lider". Nu är vi allihop hemma hos mamma och inväntar Christer å Jessie så vi kan äta tillsammans. Eller vi har redan ätit lite men jag kan nog klämma i mig en portion till :) Bjuder på en bild på nya gulingen


Dålig i natt

I natt mådde jag pyton å hela morgonen å förmiddagen. Haft magknip å illamående om vart annat å inte kunnat sova. Så är hemma från jobbet idag. Kände att det nog inte är lönt att ens försöka jobba på 2-3 timmars sömn med magknip dessutom. Hur jag än vred å vände mig så gjorde det ont å jag låg å svettades. Har lyckats sova ca 3 timmar till nu precis å ska väl ge mig på att försöka äta någonting. Mår inte illa nu men magen gör fortfarande lite ont. Suck! Hatar när jag inte kan jobba, får så dåligt samvete. Men ska bli kvitt detta idag har jag tänkt så jag kan jobba i morgon igen. Har bästa sällskapet här i soffan iaf av tjejerna som ligger å snarkar. (Kira) Hoppas er dag är bättre än min.


Mitt gråa hjärta

Efter jag slutat jobbet idag åkte jag först å lämnade hundarna hos mamma som ska passa dom i morgon å sen efter det till sommarhagen å Betty Boop. Hon är så himla fin alltså. Blir varm i hjärtat när jag ser henne. Är så glad att jag fått äran å chansen att få äga en sån fin häst. Har alltid drömt om en kritvit hingst förut med lång fladdrande man. Men även fast Beauty inte är vit utan grå, hon har ingen fladdrande man å hon är ingen hingst så är hon ändå så perfekt för mig. Hon passar mig så bra. Å jag verkligen älskar denna häst. En vacker dag längre fram i framtiden önskar jag även att hon ska få en liten mini Beauty. Om jag nån gång har råd så blir det så. Skulle vara så roligt å tror att hon skulle bli en perfekt mamma. Å självklart skulle jag hoppas på en skimmel. :-) är så svag för denna färg även fast det inte är det man ska gå efter. Men det är nåt speciellt me dessa hästar. Hur som om den dagen kommer å jag har råd så skulle jag ändå kontakta uppfödaren då dom har så mycket mer koll å kunskap om vilken hingst som skulle passa min skönhet. Men tills den dagen kommer om den nu gör det, så ska jag njuta av alla stunder jag får med min fina som ridhäst å om jag nu lyckas även som körhäst :-) skam den som ger sig! Vackraste i kvällssolen


Lunchrast

Maten bestod av rödspätta, potatis å dillsås. Mmm gott! Men orkade inte allt då det va hur mycket som helst. Nu sitter jag i soffan i personalrummet å ska dricka en kopp kaffe. Blev helt plötsligt megatrött när jag stod innan lunchen å packade upp varor. Energin bara försvann. Så får hoppas att kaffet hjälper lite iaf. Ska nog drömma mig bort lite oxå. Älskling har bokat en resa till Rhodos i två veckor. Så skönt! Åker den 2:a Augusti. Ska nog även titta på lite hästgårdar å drömma mig bort lite där oxå. Varför har jag inte mycket pengar??


I skogen

Finns det nåt mysigare än att promenera i skogen? Både jag å tjejerna njuter. Bra start på dagen innan det är dags att jobba.


Woho

Nu har jag ätit mat OCH läst ut en till bok i min utbildning. :-) nu ska jag sova på saken å hoppas på att komma på en bra recension. Är alldeles för trött nu. Tur jag skrivit det jag tycker är viktigt ifrån varje del i boken iaf. Så jag kan bläddra tillbaka å påminna mig själv. De böcker som jag beställt har oxå kommit nu så jag kan börja läsa en ny ganska snart. Den här boken läste jag nu, mycket intressant! :-)


1 timme senare

Är vi hemma från promenaden. Lite blötare än innan men ändå inte så farligt. Va uppehåll från regnet som tur va. Känner mig överkörd av ett tåg, helt slut i kroppen å varm. Skulle nästan vilja sova en stund men tror inte jag hinner det. Ska förbereda middagen snart så den e klar när Christer sen kommer hem så vi kan äta direkt han kommer. Ibland försvinner timmarna så himla fort när man kommit hem från jobbet. Men på jobbet, där sniglar sig timmarna fram å dagen känns hur lång som helst. Så typiskt!

 


promenaddags

Nyss hemkommen från jobbet, senare än vad som va tänkt från början. Så går det när man råkat ställa klockan en timme för sent på morgonen å därför kommer för sen till jobbet. Klantigt! Jobbade in den sena tiden å sen åkte jag förbi affären å handlade lite innan jag åkte hem. Så nu ska jag bara hoppas att regnet har lugnat sig lite så jag å tjejerna kan ta en promenad utan att bli allt för blöta. Känner mig inte jättesugen på att gå ut men va ska man göra. Bara gilla läget å gå ut ändå. Tur att tjejerna e så söta.
 
 
Bjuder på en badbild :)
 

Läggdags

Nu är det dags att krypa ner i sängen å ladda inför jobbdag i morgon. Har haft en tuff helg med en del motgångar å sura miner. Men tror jag överlever. Man pallar inte hur mycket som helst å det va nog en sån grej som hände. Trycket blev för stort. Har ventilerat å försöker lägga det bakom mig. Men grubblare som man är så lär det ta ett tag. Även vissa ljuspunkter har funnits, bl.a. Bowling med fina vänner å älskling och idag som även denna dag räknades som helg för mig har vi varit på middag hos min pappa. Va även fast jag egentligen skulle varit ledig helt idag varit tvungen att jobba några timmar i morse då jag inte hann klart i helgen. Men men, shit happens. Nu ska jag sova så god natt!


Planera om

Idag är ingen bra dag. Den började dåligt på jobbet genom att allt krånglar. Skrivaren vill inte skriva ut skyltar tex. Jätte bra när det är precis det som jag måste göra idag. Har även fått 6 till sidor med prisändringar som måste göras utöver de skyltarna jag redan håller på med. Kul... Springer runt för att kolla vad alla varor ska ha för typ av skylt för att sedan behöva bråka lite mer med skrivaren. Jippi! Så lite stressad känner jag mig å väldigt irriterad. Tur att det regnar ute så jag inte behöver vara irriterad över att jag jobbar en solig dag iaf. Dags å springa runt lite till..


God morgon!

God morgon god morgon!!
Ny dag, nya tag. Känner mig helt slut idag och inte alls som att jag sovit tillräckligt. Men jag ska nog klara denna dagen oxå. Lika mycket att göra idag så är ingen mening att ens tänka tanken på att vara för trött. Ska klämma i mig några mackor å sen köra igång.
 
Turen till Beauty igår va mysig. Alla hästarna ville kela men Beauty, egot själv ville ju absolut inte att dom andra skulle få bli lika mycket klappade som henne så hon visade lite sura miner till dom så att dom backade undan. Borstade å kliade lite där jag vet att hon gillar det. Sen gav jag hästarna lite mineraler som dom nu mer äter som godis. :) Innan har hon inte gillat mineralerna speciellt mycket men nu när hon bara går på gräs så älskar hon dom. ger dom direkt från näven bara utan att blanda med nåt å hon mumsar i sig. vi valde att ge dom så här istället för att ha en sån där sten som ligger som dom ändå bara trampar runt med som blir skitig å äcklig.
 
Dags att väcka Christer så han kan skjutsa mig till jobbet. Han ville ha bilen idag så han har lovat att köra mig. :)
 
 
Om jag drömmer mig bort idag så kanske tiden går fortare...
 

kvällsmys med Betty Boop

Nu ska vi åka ut till Betty Boop å klappa å mysa lite innan det är dags för mig att sova. Ska försöka lägga mig tidigt så jag orkar köra på igen på jobbet i morgon.
 
Bjuder på lite bilder på min vackra grå.<3
 
 
 
 
 
 
 
 
Hon e ju så fin! :)

Hemma igen :)

Nyss hemkommen från jobbet efter en lååång dag med massor att göra. Klev innanför dörren å känner att det luktar brännt. Kollar in i ugnen där Christer håller på att laga mat å där har han ställt in en ugnsform som har en tillhörande korg. Bara det att han har satt in både formen OCH korgen. Kan säga att det är inte första gången detta händer med denna form. Hahahaha.. :) Att det ska vara så svårt att ta ut formen ur korgen innan man ställer in den i ugnen. :) Söta Christer. Å så säger han bara "oj då" när man frågar hur han tänkt.
Hur som, nu är den goda maten klar å vi ska sätta oss ner å äta. Mmmmmmm....
 
 
Min snygging

Äntligen

Äntligen fungerar min bloggapp på telefonen igen. Har ju tidigare inte kunnat logga in. Så nu blir det nog mer inlägg igen oxå då jag har telefonen mer än vad jag sitter vid datorn. Är ju typ bara hemma å sover å äter. Så telefonen e smidigare när man inte har någon ro att sätta sig ner. Sitter hemma å käkar lite yoghurt å ska snart iväg å jobba. Känner inte alls för det men va gör man. Fick iaf ett roligt besked igår om att jag fått löneförhöjning så det tackar man för! :-) inte för att jag riktigt känner att jag bidragit med så mycket på jobbet sista tiden då jag e allmänt less på det men tydligen tyckte min chef det iaf. Han sa att han känner sig trygg med att ha mig där å att han vet att man kan lita på mig utan att behöva påminna om massor. Självgående å tar egna initiativ å bara ser till att grejerna blir gjorda å att det blir bra. Att det va skönt att veta att när jag finns på plats så kan han vara lugn. Framförallt med min avdelning som han då helt kan släppa. Att han t ex kan åka på semester å sätta mig som ansvarig under tiden å komma tillbaka till ordning å inte kaos. Känns kul att få höra fina ord ibland. Även fast jag som sagt har känt mig lite sådär halvdålig på jobbet. Jag har ju alltid såna krav på mig själv å jag får lätt prestationsångest å blir stressad när det inte blir riktigt som jag tänkt mig. Ibland har jag nog ribban för högt kanske. Hur som ska jag iaf försöka njuta lite av komplimangerna idag å göra mitt bästa för att lyckas denna helgen oxå. Jag, en till extring som endast jobbar helg å sen 3 HELT nya. Önska oss lycka till!!


Utan bil

Ledsen för dålig uppdatering. Har inte haft så mycket att säga helt enkelt.
Idag är en konstig morgon. Christer har nämligen tagit bilen i morse så jag ska åka buss till jobbet. !! :) haha kors i taket va? Hur ska det gå? Under dom 5 åren som jag jobbat på rusta så har detta aldrig hänt. Får hoppas att jag hoppar på rätt buss. Hahaha..Vaknade idag tidigare än va jag behövde och hade svårt att somna om så valde att gå upp istället. Ska snart bege mig ut med hundarna, gå å hämta ett paket på posten och köpa lite frukt att ta med till jobbet tror jag. känner mig väldigt trött då jag vaknat hundrafemtielva gånger i natt. Skulle nog egentligen behöva sova lite till. Men jag överlever nog.
 
Är inte så jättelångt kvar tills semestern å jag längtar! Vill till solen! den existerar ju typ inte här nästan. Än har vi inte bokat nåt men det blir nog bra i slutändan. vi vill hitta nåt billigt så vi väntar till en sista minuten ska dyka upp.
 
 
 
Tänk så härligt
 

Ridtravare

Idag är det möte i ridtravarföreningen. Ska åka ut norr om stan för att bestämma vilka aktiviteter som ska hända under hösten sen. Ska bli trevligt att träffa alla igen. Även fast jag inte längre äger en travhäst tycker jag det är viktigt att dom också får en chans att visa va dom går för och få tävla å träna på lika villkor.
Jag är ju ganska ny med att äga en fin halvblodshäst och jag känner fortfarande att travhästarna ligger mig varmt om hjärtat. Travhästen är ju ändå en häst med ett väldigt gott hjärta, en vilja av stål och en kämparglöd som aldrig släcks! Dom gör allt för sin ägare/ryttare och alltid sitt bästa i alla väder. Visst, jag har förstått att om man vill uppnå dit jag vill med min ridning så är travhästen inte den bästa kandidaten men det är en perfekt bästa kompis att ha riktigt kul med. sen finns det ju självklart travhästar som kan komma riktigt långt dom me!
Hur som så är jag med i stockholms styresle i denna förening och hjälper till att försöka hitta på roliga aktiviteter till dessa underbara hästar å ägare som kämpar å kämpar.
Ibland har jag tur oxå för då får även min "oäkting" vara med på aktiviteter trots att hon inte är travhäst. Men då utom tävlan såklart. :)
 
En bild på mitt vackra halvblod och polarna i hagen och sen på min förra häst Beda Stursk, en riktig travhäst! <3 Som är väldigt älskad och saknad!
 
 
 
 
 
 

Naprapatbesök

Sitter i väntrummet å väntar på att få komma in å bli behandlad. Är fortfarande skeptisk till att det här fungerar då jag inte känt nån skillnad alls efter dom besöken jag varit på hittills. Är ju en ganska dyr behandling så man vet inte riktigt hur många gånger man ska ge det innan man ska ge upp. Vill ju så gärna att det ska fungera. Får hålla tummarna!!

biobesök

Precis hemkommen efter ett biobesök med Jennysen. Proppmätt å ganska trött. Vi såg filmen Prometheus å jag måste säga att jag är lite besviken. Hade förväntat mig en skitbra film efter vad man hört av andra och så va den bara okej. Vet inte varför jag tycker som jag gör men tycker inte att den va storslagen alls.
Innan filmen käkade vi på tacobar vilket iaf va mums!! :) så tryckte jag även en mellanpopcorn å en djungelvrålpåse under filmen. Ska dricka lite vatten å jämna ut saltbalansen å sen sova. Börjar jobba klockan 6 i morgon å känner att jag vill hinna sova så länge som möjligt.
 
God natt alla!!

dagens skratt

Idag har varit en dag full med skratt. hahaha (garvar än) :)
Började med att åka ut till hästhagen med Ronny för att kela lite, borsta å ge massa morötter. Fixade även staketet som hade gått sönder lite grann. Efter det så gick vi på promenad där ute i området med hundarna. Gick ner till stora travbanan så hundarna skulle få bada lite i sjön som finns i mitten. Vi kastade pinnar å hade kul å sen sa det plurr!! Hahahaha.. Jag missade att det va en liten vattensamlig i gräset där jag gick å vips så hade jag sjunkit ner me hela benen å låg å kravlade för att ta mig upp. Som vi skrattade jag å Ronny!! Hahaha. Alltså marken bara försvann under mig. Missade helt att "vattenpölen" i gräset va ca 120cm djup. Vem hade kunnat ana det? tyvärr missade Ronny att få en bild när jag kravlade runt på marken men fick en bra precis när jag tagit mig upp. Å pinnen håller jag kvar för den vägra jag ju släppa.
Jag stod verkligen för dagens skratt idag!! Så himla kul. Så sen fick jag gå där å fortsätta promenaden med dyngsura byxor å skor. :)
 
Bjuder på bilden som han lyckades ta.
 
 
Nu blir det till att ta en dusch för att sen kunna avsluta denna dagen med en bio med Jennysen.

RSS 2.0